AUSTRALIAN SURVIVOR S07E13 בן ברייר הביא קללה על העונה

noamlah

New member
AUSTRALIAN SURVIVOR S07E13 בן ברייר הביא קללה על העונה

מאז שהתווכחנו עליה אף פרק פשוט לא ממריא וכולם נתקעים במקום
משחק מאוד חלש מצד ניק הפרק
נכון שהיה בתחתית אבל היה יכול לנסות לפחות לגייס את שארן ולי לברית איתו ועם הארי ושוני ומשם לנסות להביא עוד
דיוויד הצליח להרדים אותו מאוד בקלות ואני נותן לו קרדיט על כך

הארי יצא מטומטם מאוד שלא נתן לניק את הייתרון וכך גם כל שאר השבט שלו

פרק הבא אם לא יהיה משהו יוצא דופן אז כנראה ביי לוקי או ברוק אם הוא זוכה בחסינות
מקווה אבל שלא יהיה פאגונגינג במיזוג

סטילהוק

New member
תסמוך על...

תסמוך על שוני המלכה היא כבר תמצא דרך להדיח את דייויד "הגולדן גוד" השחצן והמלא בעצמו ביחד עם שני האלילים שלו גם יחד, בדיוק כמו שהדיחה את הנרי השחצן המלא בעצמו. לא סתם שוני מקבלת מתחילת העונה עריכה של מנצחת והכי הרבה וידויים אישיים.

ואגב, דייויד ממש לא הצליח להרדים את ניק, ניק דווקא ניסה לגייס את שארן ולי לברית איתו, וגם ניסה לגייס את ז'אקי וטרזן, אבל כולם בסופו של דבר פחדו מדייויד והאליל שלו (הם לא יודעים שיש לו 2) והצביעו נגדו.

noamlah

New member
היא והארי ממש לא יצאו גאונים הפרק

כל השבט אבל במיוחד הם כי היו בברית קרובה איתו וגם ראו את המצב בשבט השני דרך אתגר הפרס
ניק כנראה בתחתית, כולם הגיעו למסקנה הזו - הארי יכול להציל אותו
אם ניק ניצל מגיעים לאיחוד כשניק עוד קול ומגיעים לאיחוד 7-6 במקום 7-5 כשצריכים להעביר רק מישהו אחד (ואפשר להעביר את שארן ולי בקלות במצב כזה)
והייתרון הזה בכל מקרה הולך לפח אחרי אותו פרק
שורדים אחרים היית צורב על הרבה פחות מהטמטמת הזאת סטילהוק

סטילהוק

New member
לא דיברתי על הארי

לא דיברתי על הארי, הוא בהחלט עשה טעות שבכלל גילה לשבט שלו על היתרון, אני הייתי מגלה רק לשוני, וגם זה אפילו לא בטוח. עדיף שלא יידעו מה היתרון הסודי שלי משיידעו, גם אם פג התוקף שלו, כי הם לא יודעים מתי פג התוקף וזה יכול לשמור עלי גם הלאה במועצות שבט הבאות. שוני לעומת זאת לא אשמה כלל, כי מהרגע שהארי החליט לספר לכל השבט אם היתה מתנגדת הם היו נגדה ובהישרדות עדיף להסכים עם הרוב, ובעיקר אם אתה בעמדת מיעוט בשבט. אני בטוח שאם שוני היתה מוצאת את היתרון הסודי הזה היא היתה נוהגת אחרת לגמרי. שאר חברי השבט בהחלט טעו שלא העבירו את היתרון לניק. אבל זה בגלל שהם לא יודעים שדייויד סוכן כפול שבגד בהם עוד שהיה בשבט שלהם, וכנראה בונים על ברית איתו במיזוג.

noamlah

New member
E14

תוצאה צפויה אבל גם ככה רציתי אותה ובכל מקרה היה פרק ממש מפתיע וטוב יחסית לשימומון של השלושה פרקים האחרונים
אני לא אוהב אותו אבל פרק טוב מאוד לדיוויד
פרק גם טוב מאוד למואנה
פרק רע מאוד לוואקאמה ששוב התנהלו בטמטום
במיוחד שוני שמתפארת במשחק הסוציאלי שלה אבל לא הקשיבה למילה אחת ממה שניק אמר לה על כך שדיוויד שולט בשבט ושארן ולי קולות מתנדנדים
בדיוק כמו שלא הקשיבה לו כשאמר שהוא במקום נמוך
מתחילה להזכיר לי את מירית וקנין, הרבה דיבורים וכלום אבל העריכה באמת מתמקדת בה הרבה אז אולי בכל זאת יהיה איתה משהו מפתיע בהמשך או שאולי היא סתם על תקן קולין-החמודה העונתית
לוקי ממש אאוט אם קיבל את ההדחה שלו בבליינדסייד, הוכיח העונה שהוא לא אדם מבריק במיוחד ועונה שעברה התמזל לו עם חסינויות וגם אני חושב שהוא קלקל את ברוק ושם אותה בצד ועכשיו כשהלך יכולה להתעורר

סטילהוק

New member
אתה טועה

ניק אמנם ניסה להזהיר אותה כשהיא ביקרה במחנה שלהם עם ברוק, אבל דייויד וכל השאר ליוו אותו כמו ניצים והוא לא יכל להגיד לה שום דבר מהפחד. ועדיין אני לא מבין למה ניק עצמו לא מצא תירוץ להיות לבדו עם הבנות ולהזהיר את שוני מדייויד. ועדיין כמו שאני מכיר את שוני מי שנמצא בסכנה זה דווקא לא היא. להזכירך כל מי שניסה להדיח את שוני היא הדיחה אותו. ואל תזלזל כלל במשחק החברתי שלה, שלא לדבר בכלל על כך שזו כבר פעם חמישית שהיא זוכה בשרשרת חסינות ועוד במשימת החסינות הראשונה של השבט המאוחד, מה שכבר גורם להרבה מעריצי הישרדות לתת לה את הכינוי "פארווטי האוסטרלית", גם בגלל המשחק החברתי המצויין שלה, הפתיינות והנצחונות בכל המשימות האחרונות. גם העריכה של מנצחת שהיא מקבלת מתחילת העונה היא ממש לא סתם. מבחינתי שוני לגמרי הכוכבת הכי גדולה של העונה הזאת, אין פרק אחד שהיא לא מככבת בו, ואם תבדוק את כמות הוידויים שהיא קיבלה, אף אחד שם לא עובר אותה. כך שאני רואה אותה בהחלט בגמר, וגם יש לה קייס שחבל על הזמן אם היא מגיעה לגמר. שלא לדבר על כך שכולם שם אוהבים אותה.

Seosi

New member
כהרגלי אצפה רק בסופ"ש בשלושת הפרקים

אבל העונה הזאת לגמרי מאכזבת, העריכה זוועתית לגמרי. לא אומר שהיא גרועה, אבל מאכזבת כן.

למעלה