AutoOffExtender 2.6 - חוו"ד בבקשה:

yoovee

New member
AutoOffExtender 2.6 - חוו"ד בבקשה:

http://www.palmgear.com/?xyz=62989 שיפורים קטנים, פירוט בדף ההורדה, אבל אני צריך את עזרתכם בבקשה: דווח לי שהאופציה החדשה לנורה/רטט לא עובדת בטראו 650. הנורה של ה-TH55 שלי עובדת (רטט לא קיים במכשיר), והייתי רוצה לשמוע אם החיווי עובד גם על מכשירים נוספים, בפרט דגמי טראו, אבל לאו דווקא - ידוע לי למשל של-T3 יש גם נורה וגם רטט ואני מקווה שלפחות עליו הקוד שלי, שהינו סה"כ סטנדרטי (שימוש במנהל ההתראות) יעבוד. אריה - קראתי את המשוב שלך לגבי 2.5 - תודה רבה! תמיד אתה כאן לסייע
תודה מראש לכולם, - יובל.

yoovee

New member
אני רוצה להאמין שאף פעם לא../images/Emo26.gif

כל אחת מן התוכנות שלי שרצה ברקע, נוהגת "לרענן" את הרישום שלה כאשר היא מסונכרנת לפאלם. לכאורה, ייתכנו מצבים של העתקת התוכנה לזכרון דרך כרטיס, ואזי "מתפספס" הרענון הנ"ל. במקרה דנן, ניתן פשוט להריץ את התוכנה ולצאת ע"מ ליזום את הריענון. לכל הפחות, ריענון שכזה קורה (למעשה הרישום לנוטיפיקציות חייב להתחדש) לאחר אתחול-רך. בנוסף לכל האמור לעיל, אני דואג לנהל גירסה למבנה הנתונים הפנימי שנשמר בפאלם (App. Prefrences) - גירסה שאינה בהכרח קשורה לגירסת התוכנה, ושערכה שקוף למשתמש הקצה - כל אימת שנוספת הגדרה חדשה הנתונה לכיוונון המשתמש ומצריכה שמירה לעתיד, מבנה הנתונים מקבל ערך ברירת מחדל (טרם קונפיגורציה יזומה - ע"מ שלא בהכרח תידרש כזו) ומתעדכן במערכת הרישום של הפאלם. אי לכך ובהתאם לזאת אני רוצה להאמין שהסרת גירסאות ישנות הינה אקט מיותר (אני אעדיף אפילו לסרבל קמעה את הקוד הראשוני [קרי, לא זה שרץ תמיד ברקע] ובלבד לחסוך מהמשתמשים שלי תהליכי הסרה/התקנה מייגעים - זה ה"אני מאמין" שלי לתיכנות נכון וידידותי). ואחרי שפרשתי את כל התורה הזו לעיל, הרי אני מניח שהשאלה שלך בכ"ז באה בסופו של דבר מאיזשהיא סיבה מסויימת...האם נתקלת בקשיי התקנה? ;) אגב, זה רק מתבקש שאחרי נאום כזה יימצא איפשהוא איזשהוא באג שיצריך הסרת גרסה קודמת (אם בשל אי-יכולת-עקיפה או סרבול מוגזם שלה) - דברים כאלו בהחלט יכולים לקרות ואני מצהיר מראש שכבן-אדם איני חסין בפניהם. בכל אופן, אני מבטיח שכאשר תידרש פעולה כזו, הצורך יודגש בדף ההורדה :)

מענדי

New member
נתקלתי בבעיה קטנה

אבל כנראה שהיא נובעת מהקונפיגורציה של המחשב שלי אני עובד עם מחשב נייד שמותקנת עליו WINDOWS2003 ויש לו בעיות דריברים (החברה לא תומכת ב2003, ואני משתמש בדריברים של XP) שעדין לא הצלחתי להתגבר עליהם, ולכן אני מתקין בדרך כלל עם Pilot install (כשזה עובד). וכשניסיתי קיבלתי error 10. העברתי את התוכנה לכרטיס הזיכרון והשתמשתי בMyInstall שעד כמה שהבנתי הוא מחקה את פעולת הסינכרון וקיבלתי ג"כ Error, רק אחרי שביטלתי את הEnable auto-extend בתוכנה הצלחתי לשדרג.

מענדי

New member
חוץ מזה על הLD זה עובד

ניסיתי את כל האופציות שינוי ע"י הדלקה, שינוי ע"י כפתור אחרי ששינוי מתבצע הנורה מהבהבת באור ירוק פעמים בערך. אין רטט בLD

yoovee

New member
נהדר, תודה רבה ../images/Emo13.gif

אגב, שכחתי מזה לגמרי מקודם, אבל אני מבין למה חווית מה שחווית על ה-LD בהתקנה: מכיוון שהמכשיר שלך משתמש במטמון, התוכנה שלי נועלת את עצמה בזכרון ושמה על עצמה הגנה. אמצעי הבטיחות האלו מבטיחים פעולה חלקה ונקייה מקריסות. תוצר הלוואי, שאגב לעולם לא הייתי בטוח לגביו אבל אני מתחיל כעת להבין, הוא שאפילו גירסה חדשה של אותה התוכנה מנועה מלהחליף את הקיימת. לכאורה, זה טבעי צפוי ומתבקש - ההגנות ששמתי אכן עובדות. ואולם, חייבת להיות שיטה ידידותית יותר לעדכן גירסאות. ניקח לדוגמה מקרה אחר, בו המשתמש רוצה למחוק את התוכנה שלי מהמכשיר שלו מבלי שביטל אותה - AOE אמורה דווקא לעלות על נסיונות כאלו ולאפשר אותם אוטומטית תוך שחרור נעילה מסודר באופן ששקוף לגמרי לעין המשתמש. איך מבצעים דבר דומה בנסיון עדכון? אין משהו ספציפי ככל הידוע לי...הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא נעילה ללא הגנה, אבל זה נחשב לתכנות גרוע שפותר אולי בעיית שדרוג, אבל חושף פתח לתקלות אחרות. כך או כך, תודה רבה מענדי על ההארה - זו אכן סוגייה שמצריכה התייחסות. ולבנתיים, לפחות עדיפה שגיאת התקנה ע"פ קריסה...אני מניח שאצטרך להשתעשע קצת עם מכשיר NVFS בעצמי ע"מ להגיע לאימפלמנטציה האופטימלית.

מענדי

New member
בבקשה שמח לעזור

אולי אם אפשר לדעת מתי מתחיל סינכרון אז לבטל את ההגנה?

Ariyeh1

New member
אופציית הרטט וה-LED

עובדת נפלא על T3 בשאר האופציות אנ לא משתמש ולכן גם לא בדקתי אותן (אם תתעקש אבדוק,,
)

yoovee

New member
על שאר האופציות כבר דווח לי בוודאות

שהן עובדות, תודה!
אני מעריך מאוד את העזרה שלך בבדיקת התוכנות שלי - לולא הן היו כבר FREEWARE, הייתי מעניק לך רשיון חינם

למעלה