AutoOffExtender v2.1 - טרם הפצה:

yoovee

New member
AutoOffExtender v2.1 - טרם הפצה:

היי, בהמשך לשרשור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=92&msgid=81300026 הוספתי את התכונות הבאות: 1. "0" בשדה השניות, יגרום להארכה תמיד - ללא תנאים! 2. וידוא הזמן הרצוי אחרי כל יציאה מאפליקציה (OS5+) הגירסה זמינה כאן: http://planet.nana.co.il/yuvmel/AutoOffExtender21.zip הגירסה טרם הופצה לפאלמגיר, כיוון שהקוד הפנימי שופר (שוב), ואני אשמח קודם לשמוע מכם חוות דעת על היציבות וההתאמה לצרכים (כמו"כ חווית ההתקנה - שימו לב שיש לבטל/למחוק גירסאות ישנות טרם עדכון!) תודה רבה על זמנכם וסבלנותכם, - יובל.

yoovee

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif גירסה 2.0a בפאלמגיר...

מסיבות שונות (בעיקר כדי לשמור על פשטות קוד), גירסה 2.1 נגנזה לבנתיים. לטובת המשתמשים שחיכו לאופצית ההארכה-ללא-תנאים, הוצאתי עדכון 2.0a:
> Please disable/delete old version prior to upgrade ! v2.0a + Special: 0 seconds = always extend v2.0 * Version updates are handled better * Lock/protect now only on OS v5.3+ * Smaller, cleaner and smarter code + Added small (15x9) icon version v1.5 + Now beeps at startup if extending + Extended Help menu, added info * Minor code optimizations/cleanup v1.1 * Changed method of launching Prefs v1.0 + Added icon/Full UI & internal help + DB locked & protected when enabled v0.1 - First release!​

yoovee

New member
../images/Emo41.gifאגב פאלמגיר../images/Emo70.gif FindPrivate../images/Emo26.gif

את התוכנה הקטנטונת הנ"ל (קוד המקור בתיאור בפאלמגיר) תוכלו אם תירצו להצמיד לאחד הכפתורים, ואז לפני שתרצו לבצע חיפוש, אם הרשומות הפרטיות שלכם חבויות (בעברית זה תמיד נשמע רע ולא מוכר - תקפצו לפאלמגיר לתיאור נורמלי בבקשה), אז FindPrivate תקפיץ בקשת סיסמה, וברגע שתוזן הסיסמה הנכונה - יוקפץ חלון החיפוש אוטומטית. אם הרשומות כבר גלויות, פשוט יוקפץ רק חלון החיפוש. כרגע אולי אין לתוכנה כזו הרבה קהל, כי משום מה מעט מאוד משתמשים בתכונת הסתרת (או הצללת) הרשומות הפרטיות, וחבל. אני כרגע עובד על תוכנה שתדע להסתיר/להצליל רשומות אלו אוטומטית עם כיבוי המכשיר או יציאה מאפליקציה (מעין SafeHack משופר ל-OS5 למי שמכיר...אבל חשוב מאוד - בניגוד ל-SafeHackV/OnPowerOff, הרי שהפתרון שלי, במיטב המסורת, יהיה חינמי ויכלול אייקון מכוער (מה לעשות, לפחות אני מקורי
) Stay tuned.

alonhzn

New member
אני פשוט רוצה להתחיל לעבוד איתו

רציתי לקבל המלצות לחומר בנושא.... אז במה אתה משתמש? CASL אולי?

Ran sch

New member
כל הכבוד יובל

הבעייתיות עם נושא האבטחה בכלל (לא רק תוכנות ) היא שהמטרה של אבטחה באשר היא - היא להקשות על גישה לנתונים. הבעיה היא שבשגרה - הקושי נופל דווקא על מי שצריך את הנתונים הכי בדחיפות... ולכן הרבה אנשים לא ממהרים להשתמש בתוכנות שכאלו. הפתרון לדעתי הכי טוב - לעקוף את הסיסמא שדורשת מקלדת ולעשות מעין תמונה שמעבר מהיר עליה לפי צורה ידועה מראש תפתח את הרשומות החסויות (הרבה הרבה יותר קשה לתכנות אני יודע וגם כבר יש כאלו בשוק... ) פתרון חלופי הוא לעשות קוד קל מאוד לפיצוח (נגיד להקיש רק ספרה אחת) אבל טעות בהקשה הקוד הנ"ל תנעל את הרשומות ע"י הקוד הרגיל הקשה יותר לפיצוח...

yoovee

New member
תודה רבה, בשלב הזה רציתי קודם כל

לתת מענה פשוט ומיידי לחוסרים שהיו לי מתקופת OS4... (הצורך הוא אבי ההמצאה...
) לעניות דעתי התוכנה החדשה שהיגשתי כרגע לבחינת פאלמגיר (תתפרסם בקרוב אני מניח - נקראת SafeRecs) היא הפתרון היחיד החינמי שעובד ב-OS5, ויתרה מזאת - התוכנה שלי אמורה לתת מענה טוב יותר לבעיות של שתי הפתרונות הנוכחיים שבתשלום...
התיאוריה שאתה מעלה היא נכונה מאוד, אבל כמוה גם אבחנתך על הצורך בתכנות מורכב יותר...אולי בהמשך

yoovee

New member
SafeRecs 1.0 - חשיפה בלעדית ../images/Emo26.gif

התוכנה כבר בשרתים של פאלמגיר, אבל ממתינה כאמור לאישור. ברגע שיהיה לינק פעיל, אני אפרסם אותו כאן לנוחיותכם. התוכנה כוללת תפריטי עזרה שישמחו גם את הקטנוניים שבסקרנים (Q&A). בגדול: SafeRecs מצלילה/מסתירה רשומות פרטיות בכיבוי/מעברי-אפליקציה. תמונת המסך לדעתי שווה אלף מילים במקרה הזה, רק טיפ קטן ברשותכם: FindPrivate יכולה להקל מאוד על החיים כאשר רוצים לחשוף מהר על הרשומות הפרטיות ו/או לבצע חיפוש שיקיף את הכל - רק תקצו לה כפתור או קיצור דרך נוח, ותהיו מסודרים ומאובטחים, אבל שימו-לב (וזה מצויין גם בעזרה), שיש לבטל את האיבטוח בין מעברי אפליקציה ע"מ ש-FindPrivate תעבוד כמצופה.

Ran sch

New member
דרך אגב אלון

אם אתה מרים איזשהו פרוייקט שיועיל לקהילה אני מסיים את תקופת הבחינות עוד איזה שבוע וחצי (אם ירצה השם) ואני זמין לרעיונות.

alonhzn

New member
יש לי כמה דברים שהייתי רוצה לעשות

1. לפרק את הגיים-פאד שלי ולהתאים אותו לT3, אני אעשה לזה מדריך מצולם כדי שתהיה קצת תועלת לקהילה מהעניין. 2. אני מאוד רוצה להכנס לקוד של PalmMAME ולשפר שם כמה דברים... נראה כמה זמן יהיה לי... אם יש לך רעיונות יותר גדולים, אני מקשיב....

yoovee

New member
עשה חיפוש ךתשובה שעניתי ל-Ran sch

בזמנו...בגדול זה PP - פסקל לפאלם. אבל אם אתה יותר בקטע של C, הכי פשוט (וחינמי ועוצמתי) זה ה-PODS של פאלם עצמה - סביבת פיתוח בקוד פתוח שעושה פשוט הכל, כולל סימולטורים לטלפונים...

למעלה