Autum in this heart

didalf

Well-known member
ניר, אתה צריך אשפוז!!

דחוף!

אבל נגמר במתח
תהיה עוד עונה?

&nbsp
חבל, היה לי יפה אדום

217 הודעות ורק מקום רביעי, באמת חודש של חופרים

&nbsp

LeRanch

New member
ניר - התעלית על הטירוף של עצמך

מה פשעתי שהייתי צריך לסיים בתור גופה?

Don Nirtin

New member
לא מצאתי לך סוף אחר

ושרדת הרבה מקרי התפגרויות כך ש...... תגיד תודה

ולא הבנתי איך התעליתי על הטירוף של עצמי, זה הפינאל! צריך לדפוק מתח ממש טוב

איל51

New member
הנה רעיון

לעשות "חדר התסריטאים לסיפור של ניר"
למרות ש...הסיפור הזה, הזוי ככל שיהיה, עדיין פחות מופרך מ"מתחת לבועה".

Don Nirtin

New member
כן, הא?

.

זה סה"כ סיפור הזוי שנמשך יותר מדי זמן. הגיע הזמן לסיפור חדש

שרשור הכרות/התפקדות

למרות הירידה בכמות הכתובים דווקא מרגיש לי שיש עלייה בכמות האנשים כאן, אולי בגלל העונה החדשה.
אז נראה לי מתאים לעשות שרשור הכרות רציני (יחסית)
אני מקווה שכל החדשים (וכל הישנים) יענו... לפחות על חלק ממנו (כי כרגיל הוא ארוך מידי).

שם/כינוי:
סדרת החודש עבורך:
סרט החודש:
סרטון יו-טיוב... החודש (אפשר להוסיף אותו למטה):
ספר החודש (ספר זה הדבר הזה עם המילים):

וכמה שאלות:
איזה דמות טלוויזיה חייבת סליחות רבות לדמויות אחרות בסדרה שהיא נמצאת בה (לא סליחות לצופים, ככה שזה שונה מהשאלה של ניר)?
אישה נעלה, נעלה נעלה, נעלה את הדלת בפני מי?
בתנוחת הצפיה הרגילה שלך לאיזה כיוון פונים הפנים שלך (צפון, דרום, מזרח...)?
כיצד מכניסים 4 פילים לתוך מכונית פולקסווגן קטנה (חיפושית)?
מאדים או נגה?
מה אתה אוהב בפורום טלוויזיה?
איזה זמר/זמרת/להקה הכי היית רוצה שיופיע סדרת טלוויזיה (מתוסרטת) שאתה אוהב?
כיצד מכניסים 4 דובים לתוך אותה מכונית?
אם היית יכול להעביר את השעון קדימה ליום מסוים בשנה הקרובה, באיזה הייתה בוחר?
אם יש לך חשק, שים תמונה מהמחשב שלך שאתה אוהב ותספר למה בחרת בה.

איל51

New member
מ-ת-פ-ק-ד

שם: איל
מקום מגורים: אשדוד. כרגע.
סדרת החודש: אין משהו מיוחד כרגע. אבל בואו נראה את העונות/הסדרות החדשות מתקדמות.
סרט החודש: מכיוון שלא ראיתי משהו חדש אז...ממנטו, מועדון קרב, מטריקס וטרילוגיית האביר האפל. ששוב צפיתי בהם. בפעם המי יודע כמה.
ספר החודש: "אל תפנה את מבטך" - לינווד ברקלי

איזה דמות טלוויזיה חייבת סליחות רבות לדמויות אחרות בסדרה שהיא נמצאת בה? ויק מאקי.
אישה נעלה, נעלה נעלה, נעלה את הדלת בפני מי? אמממ....נו....
בתנוחת הצפיה הרגילה שלך לאיזה כיוון פונים הפנים שלך (צפון, דרום, מזרח...)? מערב.
כיצד מכניסים 4 פילים לתוך מכונית פולקסווגן קטנה (חיפושית)? 2 מקדימה, 2 מאחורה, 2 בתא במטען.
מאדים או נגה? צדק. כי אף פעם לא מדברים עליו.
מה אתה אוהב בפורום טלוויזיה? את הטעם השונה של אנשים שונים בדברים שונים. ואת זה שאפשר לשמור פה על רמת דיון נורמלית ולא מתלהמת. ואת זה שאפשר לדון פה בשריטות שלי לגביי דברים ולהבין שיש אנשים במצב יותר קשה
.
איזה זמר/זמרת/להקה הכי היית רוצה שיופיע סדרת טלוויזיה (מתוסרטת) שאתה אוהב? ארקטיק מאנקיז. לא משנה באיזו סדרה.
כיצד מכניסים 4 דובים לתוך אותה מכונית? מוציאים את 2 הפילים שמקדימה, מכניסים 2 מהדובים במקומם. מוציאים את 2 הפילים שמאחורהו ומכניסים את 2 הדובים שנותרו במקומם מאחורה. את 4 הפילים שעכשיו בחוץ מכניסים לתא המטען, יחד עם 2 הפילים שכבר שם.
אם היית יכול להעביר את השעון קדימה ליום מסוים בשנה הקרובה, באיזה הייתה בוחר? הייתי מתכנת אותו להחזיר אותי אחורה בזמן לאיזה יום שאבחר. זה היה יותר מעניין.

ויק מאקי
מטריקס התכוונת רק לראשון נכון?

למרות שהכי אהבתי את סצינות האקשן בשני אבל אקשן זה לא הכל.

איל51

New member
ברור שהתכוונתי לראשון

אני בכלל מכחיש שיש המשכים לסרט הזה.

כולם מדברים על מאדים,

אף אחד לא מדבר על צדק,
לאחד זה גן עדן לאחר האי מאבודים...
&nbsp
&nbsp
קראתי את "בלי לומר שלום" של לינווד ברקלי והיה די טוב. קראת אותו? איך "אל תפנה את מבטך"?
&nbsp
ויק מאקי בהחלט צריך להתחיל להתנצל.
&nbsp
אם יש מקום ל6 פילים בתא מטען (לא שברור למה ה וספת עוד שניים) אז למה לא הכנסת אותם לשם מלכתחילה. עכשיו סתם המושבים מלוכלכים בכל הליכלוך שהפילים האלו סחבו פנימה. פעם הבאה תחשוב קודם.
&nbsp
&nbsp
יש משהו במה שאתה אומר על הפורום. במציאות הדשא של השכן ירוק יותר. אבל בפורום תמיד מרגיש שהשכל של השכן שרוט יותר.
&nbsp
זה באמת מעניין לבחור יום לחזור אליו. כמובן שהשאלה היא האם אתה מחזיר את התודעה שלך (ככה שאתה חווה את היום הזה בגוף שלך הצעיר יותר) או שאתה חוזר בגופך הנוכחי. *בכל מקרה כדאי להיזהר לא לשנות את העתיד כדי לא ליצרו פרדוקס.
אז לאיזה יום תרצה לחזור?
(מה, חשבת שאני אתן לך להתחמק מתשובה?)
&nbsp

איל51

New member
תשובות רבותיי, תשובות

קראתי את כל הספרים שלו שיצאו בארץ, בתוכם את "בלי לומר שלום". אם אני לא טועה זה הספר הראשון שלו שקראתי.
"אל תפנה את מבטך" טוב. הבעיה היא שבערך מאצע הספר אפשר כבר בקלות להתחיל לנחש את הסוף שזה קצת פוגם בהנאה ממנו.

יו דאם רייט ויק מאקי צריך להתנצל. גם בפני קייט בקט!

יש מקום ל-6 פילים בתא המטען, אבל לאחר ישיבה שכללה הצבעה והגרלה, הוחלט לחלק אותם בין המושבים הקדמיים באוטו, המושבים האחוריים ותא המטען. הם היו אמורים לעשות רוטציה בינהם כל 2.4 קילומטרים. אבל לא התאפשר להם בגלל הכנסת הדובים לכל הסיפור.

יש לי בכל זאת 2 הערות על הפורום:
1. לא בהכרח על פורום טלוויזיה, אלא על פורום תפוז - העובדה ש"חייבים" לצאת מדיון הנוכחי שאתה נמצא בו בפורום מיד אחרי ששולחים הודעה, ואז זה מוציא אותך מהדיון הנוכחי (נגיד...דיוני סדרות לתחילת השבוע) ומביא אותך לפורום טלוויזיה הכללי, למרות שאולי רצית להישאר בדיוני סדרות לתחילת השבוע.
2. בכל זאת הייתי רוצה קצת יותר סדר בתגובות של אנשים. זה שרואים לאיזו הודעה כל אחד הגיב זה מעולה, אבל לפעמים מישהו כותב על פרק כלשהו שהוא ראה, ומישהו אחר כותב על זה בדיון נפרד 3 ימים אחר כך, ואז עוד מישהו מגיב בשרשור אחר וכו' וכו'. לדעתי זה מוריד מאיכות הדיון.

ברור שאם אני חוזר בזמן, אני מחזיר את התודעה הנוכחית שלי גם. אחרת מה הטעם? אם אחזור בזמן ואעשה את אותם טעויות שעשיתי, איך אשתלט על העולם? (בכל זאת, אני הרשע בסיפור הזה...).
לאיזה יום ארצה לחזור? יש....אמממ...לא מעט ימים שהייתי מעוניין לחזור אליהם. לא בכולם עשיתי משהו שאני רוצה לתקן. ז"א...החלק גדול מאוד מהם כן. אבל בחלק מהימים פשוט הייתי רוצה להיות שוב כי הייתי רוצה לחוות שוב את מה שקרה אז.
ולשאלתך המיידית - כן, אני עדיין מתחמק מתשובה. אחת מההתמחויות שלי היא לדבר המון בלי תכל'ס כדי להתחמק מתשובה ישירה.

אתה באמת מרושע נורא

כדאי לך ללמוד מדעים... כי אז תוכל להיות מדען מרושע.
&nbsp
אז הדובים נכנסו לאוטו אחרי נסיעה של פחות מ2.4 ק"מ?
או שהפילים מקדימה פשוט לא סיפרו לאף אחד שכבר עברו יותר מ2.4 ק"מ?
אני מריח קנוניה.
&nbsp
&nbsp
לגבי תפוז:
כשאתה מדבר על זה שזה מוציא אותך מדיון בשרשור אתה מתכוון לשרשורים מקופלים אני מניח. אצלי אין את הבעיה הזאת כי ביטלתי את הקיפולים.
עדיין זה באמת קצת מעצבן שכל פעם שאתה שם הודעה אתה צריך למצוא את מקומך בדיון שוב. היה טוב אם זה איכשהו היה מידי יותר. כלומר שזה לא יטען את כל הדף מחדש כל פעם שאתה מוסיף הודעה.
עדיין זה טוב יותר ממבנים של פורומים רבים אחרים. אני מאוד לא אוהב פורומים שהם במבנה של פשוט הודעה אחר הודעה אחר הודעה, אלא מעדיף את מבנה העץ.
אני מניח שאפשר לחשוב על דרכים לשפר את השיטה הנוכחית אבל מצד שני לכל דבר שמשפר גם יש השלכות פחות טובות.
&nbsp
&nbsp
אני בשוק שהתחמקת מלענות.
בגלל שאתה כל כך מרושע אני אצטרך לשלוח רובוט שטלני לעבר כדי להרוג את אמא שלך לפני שאתה נולד.
אבל אז אתה תשלח מישהו שיציל את אמא שלך. ובטוויסט מדהים האיש ששלחת להציל את אמא שלך יתאהב באמא שלך ויגרום לה להתגרש מאבא שלך לפני שאתה נוצר ובגלל זה אתה לא תוולד. אז עדיין ניצחתי. הא!
(חשבת שהאיש מהעתיד הוא האבא שלך, נכון?)

למעלה