תשובות רבותיי, תשובות
קראתי את כל הספרים שלו שיצאו בארץ, בתוכם את "בלי לומר שלום". אם אני לא טועה זה הספר הראשון שלו שקראתי.
"אל תפנה את מבטך" טוב. הבעיה היא שבערך מאצע הספר אפשר כבר בקלות להתחיל לנחש את הסוף שזה קצת פוגם בהנאה ממנו.
יו דאם רייט ויק מאקי צריך להתנצל. גם בפני קייט בקט!
יש מקום ל-6 פילים בתא המטען, אבל לאחר ישיבה שכללה הצבעה והגרלה, הוחלט לחלק אותם בין המושבים הקדמיים באוטו, המושבים האחוריים ותא המטען. הם היו אמורים לעשות רוטציה בינהם כל 2.4 קילומטרים. אבל לא התאפשר להם בגלל הכנסת הדובים לכל הסיפור.
יש לי בכל זאת 2 הערות על הפורום:
1. לא בהכרח על פורום טלוויזיה, אלא על פורום תפוז - העובדה ש"חייבים" לצאת מדיון הנוכחי שאתה נמצא בו בפורום מיד אחרי ששולחים הודעה, ואז זה מוציא אותך מהדיון הנוכחי (נגיד...דיוני סדרות לתחילת השבוע) ומביא אותך לפורום טלוויזיה הכללי, למרות שאולי רצית להישאר בדיוני סדרות לתחילת השבוע.
2. בכל זאת הייתי רוצה קצת יותר סדר בתגובות של אנשים. זה שרואים לאיזו הודעה כל אחד הגיב זה מעולה, אבל לפעמים מישהו כותב על פרק כלשהו שהוא ראה, ומישהו אחר כותב על זה בדיון נפרד 3 ימים אחר כך, ואז עוד מישהו מגיב בשרשור אחר וכו' וכו'. לדעתי זה מוריד מאיכות הדיון.
ברור שאם אני חוזר בזמן, אני מחזיר את התודעה הנוכחית שלי גם. אחרת מה הטעם? אם אחזור בזמן ואעשה את אותם טעויות שעשיתי, איך אשתלט על העולם? (בכל זאת, אני הרשע בסיפור הזה...).
לאיזה יום ארצה לחזור? יש....אמממ...לא מעט ימים שהייתי מעוניין לחזור אליהם. לא בכולם עשיתי משהו שאני רוצה לתקן. ז"א...החלק גדול מאוד מהם כן. אבל בחלק מהימים פשוט הייתי רוצה להיות שוב כי הייתי רוצה לחוות שוב את מה שקרה אז.
ולשאלתך המיידית - כן, אני עדיין מתחמק מתשובה. אחת מההתמחויות שלי היא לדבר המון בלי תכל'ס כדי להתחמק מתשובה ישירה.