avi ekmakayes

Jicotia

New member
avi ekmakayes

avi ekmakayes זה שחקן מהפועל באר שבע ? שחקן עבר ?? למישהו השם הזה מוכר ?

מוצארט

New member
אבי אלמקייס...

יש איזה אלמקייס מוכר לי בנבכי הזיכרון. יש לך עוד פרטים על הנ"ל? קבוצות שהוא שיחק בהן, או על השנים שהוא שיחק?

Jicotia

New member
חחחח

חחח אופס... כבר אמרתי שהוא קשור להופעל באר שבע .. ככה זה אחרי בגרות .. הראש כבר לא עובד...

מוצארט

New member
חיפשתי ב"גוגל"

בשם - אבי אלמקייס-אלמקייס אבי, אבל לא מצאתי. בטוחה שהוא שיחק בהפועל ב"ש? ובשביל מה את צריכה את המידע הזה?

הנה התשובה.

אבי אלמקייס היה שחקן נוער לפני המון זמן,שקיבל את הצ'אנס בבוגרים. הוא שיחק לר זוכר כמה זמן,אבל לא היה מהבולטים שהיו. לא נראה לי שהיה בתקופת האליפות אלה בתקופת הירידה בסוף ה70. מקווה שעזרתי לך.

Jicotia

New member
חיים בן-שאנן

תודה לכם =) עזרתם לי מאוד... עוד שאלה קטנה מה השם הזה אומר לכם ? --- > חיים בן-שאנן ?

חיים בן שאנן הוא...

ראש הצוות המקצועי של מחלקת הנוער. לפני שנכנס לתפקיד,היו לו סיכסוכים עם ההנהלה והפרוטקציות שהיו שם,אבל הכל הסתדר.

לפני שבן שאנן נכנס...

היהו לו ויכוח גדול מאוד עם הצוות הראשי באותה תקופה. כל מי ששמע את בן שאנן מפרשן ברדיו דרום לפני המון זמן,שעוד הירשו לרדיו איזורי לשדר משחקי כדורגל,הבין שאם הוא הולך לכיוון אימון ,אצלו לא יהיו פרוטקציות ואנשים רעים. לפני שהוא התקבל,היה מן מירוץ כזה,הוא נגד מישהו שכרגע שמו אינו עולה בראשי..בסוף כמובן הוא התקבל,והיום הוא מכהן בתפקיד,אבל גם אדם כמוהו,שמנסה למנוע את כל הבלאגן של הורה מול מאמן,לא מצליח ממש. מקווה שתשושבתי עזרה לך.

למעלה