avid juicy 7 - רגע לפני שאני מתייאש

shvedraki

New member
avid juicy 7 - רגע לפני שאני מתייאש

מה עושים נגד החריקות והרעידות שכל כך נפוצות במעצורים האלה? ניסיתי לשחק עם הגובה של הקליפר ביחס לרוטור, ניסיתי להחילף רוטור, ניסיתי לשייף את הרפידות, (מה שעזר ל-15 דקות)... רגע לפני שאני נשבר וקונה מעצורים אחרים, האם יש למישהו עצה איך להיפטר מהמטרד הזה?

Oldster

New member
מחליפים רפידות

ל KOOLSTOP או GALFER ...... נ.ב. אפשר גם לשמן את הרפידות
...... הרעש יעלם לחלטין ואיתו גם כושר הבלימה............. ואז כבר אין לך ברירה אלא להחליף ת'רפידות - חזור לפתרון "א"

big gagarin

New member
לצערי אני שותף לטרגדיה..

ניסיתי הכל, כלום לא עזר. אם אתה מוצא פתרון תגיד לי.

shvedraki

New member
החלפת הרפידות פתרה אצלך את הבעיה?

האם נשארת עם הרוטור המקורי שלדעת רבים הוא המקור לכל הצרות?

big gagarin

New member
הצלבתי...

היתה לי חריקה מאחורה, אז החלפתי בין הרפידות הקדמיות והאחוריות. החריקה נשארה מאחורה, ז"א זה לא הרפידות. הדבר היחידי שבאמת עוד לא עשיתי זה להחליף את הרוטור. למרות שקשה לי לראות למה הרוטור האחורי חורק והקדמי לא. דרך אגב שני הרוטורים נוקו בטירוף, כנ"ל הרפידות. ביררתי קצת בעניין - אמרו לי פחות או יותר שאין מה לעשות. נורא מעצבן!

shvedraki

New member
המכנאופן שלי היה איתו בקשר

והמלצתו היתה להגביה את הקליפר בעזרת ספייסרים,. זה לא עזר.

amirgal

New member
תיבדוק אם הכל השפיצים מתוחים,

אם כל הברגים של הרוטור מחוזקים ואם הדיסק מורכב בכיוון הנכון.

assaflv

New member
אל תחליף!!

לי יש NINE ולאבא שלי JUICY 7 וגם לו יש רעשים אבל הכוח עצירה שלהם הרבה יותר חזק..אז מה עדיף רעשים או כוח עצירה חזק יותר?

4x4bike

New member
עם חריקות חיים- ויברציות זאת הבעיה

מניסיוננו התופעה קיימת במעצור האחורי ברוטור גדול 8 אינצ' הפיתרון להישאר עם רוטור גדול קדימה ורוטור קטן אחורה עיקר הבלימה הינה במעצור הקידמי התופעה נגרמת כנראה בשילוב של הרוטר הגדול עם שלדות מסויימות דרור

shvedraki

New member
אצלי הויברציות גם מקדימה וגם מאחור

רוטורים 8 אינצ' ו- 7 אינצ' בהתאמה. מקריאה ב- mtbr אני מבין שהתופעה מאוד נפוצה ואינה קשורה לחוסר התאמה בין שלדה זו או אחרת לרוטור אלא הסברה השלטת היא שמדובר בתכנון לקוי של הרוטור כך שמשטח העצירה קטן ביחס לרפידות.

nintense

New member
כבר ענו לך בהתחלה...

החלפת רפידות לאיכותיות פותרת את הבעיה.

shvedraki

New member
ואני בקשתי לדעת...

האם העצה הזו מבוססת על נסיון מעשי, שכן כבר קראתי על מקרים בהם רפידות kool stop לא פתרו את הבעיה בג'וסי.

d o l c e

New member
אלכוהול

לגבי הרעידות אין לי מושג אבל לגבי החריקות: פשוט מאוד- תשים אלכוהול (כזה של חיטוי פצעים) על הדיסק ותראה אם זה עוזר.. הערה חשובה: בשום אופן שהאלכוהול לא ייגע ברפידות!!!!!! תוציא קודם את הגלגל, ואז תשים אלכוהול, ותנגב טוב טוב.. מקווה שעזרתי ניר

למעלה