avoriaz שלום! מישהו מכיר? היה? שמע? ביקורות טובות רעות ?? MERCI
L Loppy New member 27/6/02 #2 טוב, קודם כל.. ברוך הבא לפורום סקי! (אני לא עומד בקצב של החדשים! רק רשמתי "עידכון לקראת הקיץ" והוא כבר לא מעודכן...) על אתר הסקי הזה לא שמעתי ולא הייתי בו אבל חיפשתי לך ומצאתי מידע עליו. (לחץ על הלינק!)
טוב, קודם כל.. ברוך הבא לפורום סקי! (אני לא עומד בקצב של החדשים! רק רשמתי "עידכון לקראת הקיץ" והוא כבר לא מעודכן...) על אתר הסקי הזה לא שמעתי ולא הייתי בו אבל חיפשתי לך ומצאתי מידע עליו. (לחץ על הלינק!)
T t o p s e c r e t New member 28/6/02 #8 אני הייתי שם בפסח! ממש מקום יפה! מאוד נהניתי למרות שלא היה לנו מזל אם השלג... (בבוקר-קרח ואחרי הצהריים- מים.....
אני הייתי שם בפסח! ממש מקום יפה! מאוד נהניתי למרות שלא היה לנו מזל אם השלג... (בבוקר-קרח ואחרי הצהריים- מים.....
L Loppy New member 3/7/02 #12 נשמע טוב, נוסיף למועדפים../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif (כבר שלושה חדשים באותו שרשור... ברוכים הבאים כולם!)
נשמע טוב, נוסיף למועדפים../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif (כבר שלושה חדשים באותו שרשור... ברוכים הבאים כולם!)
P peach15 New member 3/7/02 #13 תמונות של avoriaz כנסו ל- www.google.co.il לתמונות ותכתבו avoriaz יש שם המווווווווון תמונות!
P peach15 New member 4/7/02 #15 תכנס לאיפה שאמרתי לך בגוגל ותחפש על הרבה אתרים.. בטוח יש שם מלאאאא תמונות על כל אתר..