AXN - הודעה לעיתונות באשר ל"תיקים"

• פותח הנושא hrgo
  • פורסם בתאריך

hrgo

New member
AXN - הודעה לעיתונות באשר ל"תיקים"

החל מה- 15.2 תיקים באפלה (X-Files) כי מגיע לך לדעת את מה שמסתירים ממך. סדרת המדע הבדיוני 'תיקים באפלה', זוכת 15 פרסי האמי, וחמישה פרסי גלובוס הזהב, מגיעה לערוץ AXN מעונתה הראשונה. הטון המזימתי, השילוב של פרנויה, פחד, זוועות, ומתח הביאו את הסדרה למעמדה כאחת הסדרות הטובות בעולם. הסדרה מבית היוצר של כריס קרטר, עוקבת אחר הרפתקאותיהם וחייהם של פוקס מולדר (אותו מגלם השחקן דיוויד דוכובני) ודנה סקאלי (אותה מגלמת השחקנית ג'יליאן אנדרסון) שני סוכני אפ.בי.אי. שקיבלו משימה לחקור את התיקים הבלתי פתורים של הסוכנות, הידועים בתור "תיקים באפלה" – כאשר רבים מהמקרים והפרשיות מובילים למעורבות של גורמים זרים מהחלל החיצון. מולדר, הטוען שבתור ילד היה עד לחטיפתה של אחותו ע"י חייזרים, מאמין שקיים עולם שלם אותו אי אפשר להסביר ע"י הסברים רציונליים, עולם מלא בחייזרים, מזימות ממשלתיות, ו"סטיות" אנושיות. סקאלי, רופאה בהכשרתה, נשארת סקפטית, ומנסה להוכיח כל הזמן שהמדע יכול להסביר אפילו את הדברים שנראים כבלתי הגיוניים ומוסברים. שום דבר, אפילו האפשרות שהיא עצמה נחטפה ע"י חייזרים, לא מצליח לטלטל את יסוד אמונתה. דרך שני הסוכנים הצופים מוזמנים להיכנס לעולם שלם בו הנסתר רב על הגלוי. תיקים באפלה תשודר בימים א'-ה', בשעה 22:00 ש.ח. למחרת בשעה 18:45

milki123

New member
תגובה

כן ראיתי עכשיו את הפרומו ב-AXN חשבתי בהתחלה אולי להקליט מ-AXN באיכות טובה אבל כבר יש לי את כל הפרקים.להקליט שוב אותם פרקים...אין לי כוח :( אה,אגב עונה תשיעית מעצבנת אותי.פשוט ביזיון. משעמם,חסר מעוף,לא יצירתי,איטי להחריד,וסצינה של דקה מורחים ל-20 דקות והעלילה....אוי העלילה...יש בכלל עלילה? מישהו הבין ממש,אבל ממש,את העלילה בעונה 9? לפעמים זה נראה לי כמו סידרה אחרת,רק במקרה אותם שחקנים

o c e a n

New member
אתה כל כך צודק שזה

כבר עצוב כל כך הרבה זמן חיכיתי לעונה הזאת והיא כל כך מאכזבת.. אולי כי מאלדר לא שם... מי יודע

french lover

New member
תרשו לחלוק..

אני דווקא די נהנה מהעונה ה-9 היו כמה פרקים ממש טובים עד עכשיו, למשל הפרק האחרון בו הסוכנת מתה מוות קליני.. די אהבתי.. והפרק שבו כביכול מאלדר אמור לחזור ואז בדקה ה90 הוא בורח.. ובכלל חכו לסוף העונה לפרק האחרון.. הורדתי אותו, אבל עדיין לא ראיתי נאי רוצה לראות את הפרקים לפני..
אגב, מישהו מכיר אתר שבו יש תרגום לפרקים? כי יש לי את כל הפרקים על דיסקים,(עד עונה שביעית, והשאר בהורדות..:)) אבל עם כתוביות באנגלית.. אני מחפש כתוביות באנגלית גם לעונה השישית, ולעונה השמינית.. אחלה פורום.. לא ידעתי שהוא קיים בכלל:)

למעלה