AXN, הפרסומת החדשה ושבעה ימים

blackwolf

New member
AXN, הפרסומת החדשה ושבעה ימים

ראיתם את הפרסומת החדשה של ANX? יש ציטוט מ´המשחק´, היה נחמד לראות את זה, ביחוד בגלל שזיהיתי את הציטוט עוד לפני שראיתי מאיפה זה לקוח, אבל לא חשבתי שזה אפשרי :) דבר שני, שבעה ימים. ראיתי היום גם את השידור החוזר וגם את הפרק של היום ועלו לי מספר שאלות. גם הם דנו בשאלה הבאה, האם פרקר מזדקן או מצעיר? כלומר, הוא חוזר אחורה בזמן, אבל הוא נמצא בתוך הכדור, אז האם הוא מצעיר או לא? עוד משהו, בקשר לפרקר שנמצא בעבר. נגיד שהם באמצע פגישה בעבר ופתאום פרקר קופץ. האם הפרקר של העבר פשוט נעלם? בפרק הראשון שבו הוא קופץ, הם אומרים שפרקר נעלם מהמוסד בו הוא אמור לשהות. אז מה? כל פעם שהוא קופץ לעבר, הוא מהעבר נעלם? ובקשר לכדור. האם הוא נעלם כמו פרקר מהעבר? ואם לא, מה הם עושים עם הכדור שחוזר לעבר? שמים אותו באיזה מחסן? כי אם כן, יש להם די הרבה כדורים כאלה, לא? ומה עם הפרק שבו הוא נחת בדיוק במקום שבו הוא יצא ממנו? לאן נעלם הכדור כשהוא נחת במקום? אני יודעת שזה חסר טעם לנסות למצוא הגיון במסע בזמן ובייחוד בסדרות מסע בזמן, אבל חזשתי שאולי יש לכם רעיונות.

לגבי הזדקנות פרקר - היתה הערת אגב

של פרקר עצמו (כשהוא מסביר זאת לרופאה) אך מעבר לזה לא היה פיתוח של ממש. ההערה התמצתה באחנה שמצד אחד הוא חי יותר זמן מכולם, מצד שני כדי לחזור אחורה בזמן הוא נע במהירות גבוהה ממהירות האור, כך שעבורו הזמן נע אחורה והוא מצעיר. השערתו (שנוסחה כשאלה) - זה מתאזן בדיוק, והוא באותו גיל שהיה צריך להיות אם לא היה טס כלל. כל השאר מוסבר בסדרה - הכדור הוא יחיד. גם כשחוזר אחורה בזמן זה אותו כדור ולא כדור נוסף ממציאות מקבילה. כנ"ל לגבי פרקר עצמו, למעט פרק אחד בו הוא אכן התפצל. הגיון בסדרת מד"ב תמיד יש טעם לחפש, וניטפיקר אמיתי תמיד ימצא חורים. זו לא סיבה להפסיק לחפש, או להפסיק להנות מהסדרה.

blackwolf

New member
אז למעשה,

הם תמיד יודעים מתי פרקר חוזר בזמן , כי פרקר והכדור נעלמים, לא? וזה לא בהכרח הגיוני, מכיוון שתמיד אפשרי שפרקר לא יצליח לנחות כמו שצריך וימות באמצע. ואז הזמן ממשיך כמנהגו, כלומר הדברים יקרו אותו הדבר כי פרקר לא ישנה אותם.

on drugs orange

New member
בקשר לכדור

ממה שהבנתי ברגע שמתבצע מסע בזמן אז הכדור בזמן שאליו פרקר נוסע נעלם ומופיע מחדש במקום שפרקר נוחת אז זה אומר שיש להם רק כדור אחד כי כשחושבים על זה אם יש להם הרבה כדורים יש להם הרבה פרקרים גם לא? בקשר למצעיר מזדקן התיאוריה שלי שזה אף אחד מהם.. פרקר הוא פרקר מבחינה ביולוגית הגוף שלו לא שם לב באיזה זמן הוא לגוף יש שעון ביולוגי משלו ורק על פיו הוא פועל.. זה לפחות מה שאני חושב..

alond

New member
אבל מה זאת השאות הזאת שתמיד

שולחים אותו לרגע לפני האסון!!! בפעם הראשונה מילא, אבל בפעם השנייה (בפרק שהיה עם השוד ואשתו לשעבר ובעלה לעתיד) היה צריך להיות לו ימים לפני השוד. חוץ מזה, למה רק 7 ימים? מחזירים אותו פעם אחת, ואז עוד פעם! מה הבעיה?!

on drugs orange

New member
התקופה הכי ארוכה

שאפשר להחזיר אדם אחורה בזמן לפי הסידרה היא 7 ימים בלבד... משהו בנושא שהחומר החייזרי שהם מצאו קטן מדי וצריך יותר ממנו כדי לשלוח רחוק יותר בזמן (כן כן פעם ראיתי הרבה את הסידרה..) והוא תמיד מגיע שניה לפני שמה ששלחו אותו בגללו קורה כי כל הצוות שם מתעקש לחקור שעות על שעות כל פרט על מה שקרה...

alond

New member
מה עוצר אותם מלשלוח אותו עוד פעם?

חזר 7 ימים, נח יום, חזר עוד 7 ימים. וואלה! 13 ימים. ביש מזל...

on drugs orange

New member
lol

על זה לא חשבתי.. אני מניח שלוקח להם יותר משבוע להכין את הכדור לעוד נסיעה בזמן...

alond

New member
אה! ציפיתי שתגיד את זה!

אם ראית את הפרק האחרון אז ראית שהוא חזר לפחות לאותה נקודת זמן פעמיים כך שבמקרה הכי גרוע אפשר לעשות עוד פעם ועוד פעם. בכל אופן, נראה לי שהם יכולים לעשות מה שאמרתי אבל כמו הרבה דברים... הם פשוט מתעלמים כי...ככה. כל סדרת מד"ב מתעלמת מדברים מסויימים.

on drugs orange

New member
אני שונא להיות צפוי ../images/Emo4.gif

בכל מקרה אתה צודק. סדרות מד"ב לרב מתעלמות מדברים לפעמים בא לי לחקור על זה לפעמים אני מעדיף פשוט לשבת ולהנות (לדוגמא: סטארגייט)

יש סיבה טובה

כנראה שמבחינה ביולוגית הוא לא יכול לעמוד במסע אחורה ליותר מ-7 ימים.(יום מנוחה לא מספיק) ואז עולה השאלה למה לא שולחים מישהו אחר ? אבל זאת כנראה ההנחה הבסיסית של הסדרה(אני לא רואה) שרק פרקר נשלח אחורה בזמן.

alond

New member
גם על זה חשבתי.

אזכיר לך שרצו לשלוח את חבר שלו כשהוא התחרפן ולכן יש להם את מי לשלוח. זה שאולי לא שולחים...טוב, כבר אמרתי שיש דברים שלא מסבירים בסדרות מד"ב.

נקודה למחשבה...

סתם נקודה למחשבה: אם הוא חוזר כל פעם כדי למנוע אסון אז בעצם כל פעם הוא חוזר לפני ששיגרו אותו לכן יוצא שהם אף פעם לא שיגרו אותו.

עוד נקודה למחשבה

אם הוא חוזר כדי למנוע אסון אז יוצא שהם אף פעם לא שיגרו אותו וכל פעם זו הפעם הראשונה.

SaidinsTaint

New member
אבל מבחינת כל

השאר - הוא באמת אף פעם לא משוגר לעבר. אף אחד מהם לא ראה ממש שיגור בעצם. אני לא רואה כרגע את הסדרה - ראיתי אותה בפעם הקודמת ועכשיו אין טלויזיה לידי...

וזה מסביר את ה"כן" בתחילת תגובתי

לאף אחד מהאחרים אין ידע ישיר של שיגור, אך כיוון שהכדור הוא יחיד, יש להם עדויות רבות מיד שניה (באמצעות חקירת הכדור, וכן המקומות מהם מחזירים אותו) לגבי שיגורים.

למעלה