AYIA BANZO NAPA 2007

Baby Nicky

New member
AYIA BANZO NAPA 2007

שלומלום חברים יקרים שלי !! :] אתמול חזרתי מנאפה!! אוח זה היה ממש ח-ל-ו-ם-!-!-! אי אפשר לתאר במילים את החוויות.. זנות שם חבל על הזמן ממזמן ואין זמן!.. ים כחול שקוף, חוף משגע (ציצי ביץ'), בערב ברים ומסיבות, שייט, פארק מים.. מלא אנשים חדשים, מלא ישראלים, מלא אנשים משוודיה, אירלנד, אנגליה המון! לבנים- שוודיות (שנורא לא אוהבות בנים ישראלים) לבנות- בלונדינים כחולי עיניים :] חחח והכל שם סקס, סקס ועוד סקס... אני מודה שבהתחלה לא הכי התלהבתי ואמרתי לעצמי, סתם עוד טיול כמו אילת, אבל ממש ממש ממש אבל ממש לא כמו אילת! ובאמת בימים הראשונים לא הכי התלהבתי, אבל לקראת ה3,4 ימים האחרונים אואו :]] כל כך התאים לי עוד יומיים שלושה שם והייתי מסודרת.. :] אנשים, חוויה של פעם אחת בחיים (בשבילי כנראה לפני הצבא). חובה לעבור אותה... :] סתם רציתי לשתף אתכם ולהגיד לכם תודה על הטיפים :] אני הייתי באנטה (אנטנה :]) היה מעולה... אז אם תרצו אני כאן בשביל לחלוק איתכם את הנסיעה שלכם... שאלות, טענות וכדומה :]] אוהבת..

Oxide1

New member
כנסי לאייסי שלי 200924568 נחלוק חוויות ביחד..

(חזרתי יום שבת)

Tarazan1

New member
הייתי גם באנתאה בתאריכים האלה

בטוח אנחנו מכירים... כנסי לאיסיקיו אם יש לך נדבר 79297359

OPM123

New member
בואנה יא חרמנים..!!

רק הזכירה תמילה סקס כל העולם קפץ עליה עם מספרי איי סי קיו.. "נחלוק חוויות ביחד" חחחחח הרגת אותי ...

Terrysan

New member
היה בנזונה!!!

הרגשתי בהתחלה גם כמוך, אילת והכל. אבל באנה, אין מה להשוות! חובה לעשות: מסיבת ספינה, מסיבות קצף באביס ובאייס, מסיבת פופקורן -לא כל כך חובה אבל בשביל החוויה, פארק מים, פאב הסניור פרוגס, בלו מון, לקפוץ מהצוק - קיצור חובה להנות באיה נאפה!! [הית חבד בשבת] עזבו לישון, את זה תעשו בבית, העיקר לנצל כל דקה בנאפה. וואלה הכל שם באמת סקס, עיר נוטפת חרמנות חח אבל צחוקים ודחקות הולכים שם. כל הישראלים חברים שם, שרים בכל מקום "ממינים בני ממינים.." ועוד כמה שירים ישראלים! קיצור חברים יקרים, העיקר תהנו מהחיים!

Terrysan

New member
קודם כל אני אישה..

שנית, אתה עושה צחוק? כנראה פספסת את המסיבות הטובות כפרה.

lazimi

New member
כפרה הוא צחק איתך כי כותבים

מאמינים בני מאמינים

dr gever

New member
איך קוראים לך???

אני בטוח מכיר אותךךךך הייתי איתך בטיסה ובמלון.. אההה.... ובאיזה חדר היית??

Baby Nicky

New member
וואי לא נכנסתי לפה מלא זמן...

חחח איזה תגובות יאללה.. :] והייתי בתאריכים ה17-24/8 היה טוב חבל על הזמן.. לי קוראים רותם והטיסה שלנו הייתה הכי אחרונה באיזה 2 וחצי כי היא התעכבה ויצאו לפני עוד 2 טיסות לארץ.. מי אתה.? :]

למעלה