Ayumi Hamasaki

ayumi3000

New member
עטיפות מדהימות!!!!

סינגל ממש ממש שווה GREEN כבר שמענו והשיר ממש ממש טוב עם העיבוד הסיני מסורתי XD ו Days הולכת להיות בלדה כזאת מקסימה שלא ידעתי שיש כאלה... אני רוצה לשמוע כבר את Days T____T.

ayumi3000

New member
מידע על הסינגל Days/GREEN

הסינגל ה - 44 של איו יוצא ב - 17.12.2008. יהיו בו שתי גירסאות (Days/GREEN, GREEN/Days) שלכל אחת יש CD+DVD או רק דיסק והמהדורה הראשונה שלהם מגיעה בתוך קופסאת עטיפה ארוכה וגדולה. ב - Days/GREEN יש גירסאת 10th Anniversary לשיר מ 1999 ~LOVE ~Destiny. ב - GREEN/Days יש גירסא כזאת לשיר TO BE שגם הוא מ 1999. רשימת השירים: Days/GREEN 01. (Days (Original mix 02. (GREEN (Original mix 03. (LOVE ~Destiny~ (10th Anniversary version 04. (-Days (Original mix -Instrumental 05. (-GREEN (Original mix -Instrumental 06. (-LOVE ~Destiny~ (10th Anniversary version -Instrumental DVD 01. (Days (video clip 02. (GREEN (video clip 03. (Days (making clip GREEN/Days 01. (GREEN (Original mix 02. (Days (Original mix 03. (TO BE (10th Anniversary version 04. (-Days (Original mix -Instrumental 05. (-GREEN (Original mix -Instrumental 06. (-TO BE (10th Anniversary version -Instrumental DVD 01. (GREEN (video clip 02. (Days (video clip 03. (GREEN (making clip

Hao Asakura

New member
$%@#%@#%

אני רוצה את הסינגלים כבר >: הכי קקה זה שהזמנתי אותם עם STAY WITH ME וזה יוצא איזה שבוע אחרי הסינגל של איומי

ayumi3000

New member
איזה כיף לך...

אם הייתי מזמין סינגלים... עשית השקעה טובה בכספך D=

nadav1232

New member
מדהים!! *__*

ממש אהבתי!!! במיוחד את ה - CD+DVD~ חזרתי הרגע מטיול מעייף.. איזה כיף לחזור ולראות את זה ^___^ תודה!

למעלה