b&b באיזורים הכפריים של הונגריה.

b&b באיזורים הכפריים של הונגריה.

מזה מספר שבועות אני מחפש בעזרת מנועי חיפוש שונים, B&B באזורים כפריים בהונגריה. עד עכשיו ללא הצלחה ממשית. מצאתי מגוון של בתי מלון ברמה של שלשה כוכבים, בתים המיועדים למשפחות גדולות, או חבורות בשיטה של כלכלה עצמית. את המוסד המפואר של B&B, הנפוץ כל כך בארצות תיירותיות רבות, לא מצאתי. אשמח מאוד, אם מישהו יוכל להעמיד אותי על טעותי. ועוד שאלה. יש סיווג של בתי מלון בשיטה של חמניות. מישהו יודע מה זה אומר?

טומי*

New member
עדיין לא מצאתי משהו חדש....

אני מחפש כל הזמן ומקוה גם למצוא משהו

kropacsek

New member
אולי תחפש Zimmer?

ההונגרים נכבשו בשנית ע"י (התיירים) הגרמנים וייתכן שהם מכירים את המונח הגרמני לחדר טוב יותר מאשר את הB&B. כשחושבים על זה, גם כאן בארץ מהליל, דרך השרון ועד הנגב יש "צימרים"....(מיטה וארוחת בוקר נשמע יותר מפתה)

תודה. המושג היותר נפוץ, פחות או

יותר, בתחום הזה, הוא פנסיון. על פי התאורים שלהם לגבי מקומות המגורים, לזה הכוונה ברוב המקרים בחלק מהמקומות העסק רץ ביחד עם מסעדה, ואז אין ארוחת בוקר. בצפון ההררי או יותר נכון אזור של גבעות והרים, המקומות היותר פופלריים, הם: Gyongyos , Matrafured בחזקת הישובים הכפרים.

טומי*

New member
סבא יעקוב מצאתי כאן עוד אתר מעניין

אולי יהיה לעזרתך..מקומות מכל הונגריה

הדוציקם

New member
אבקש עזרה../images/Emo101.gif

מספר פעמים עלה נושא המקלדת בהונגרית איפה אפשר לקנות

טומי*

New member
הוספתי לך כאן קישור לכתבה של.....

ראובן מלפני כחודש,שכתב שהוא מכיר מישהו שמוכר מקלדת בהונגרית תפני אליו ומקוה שיוכל לעזור לך

jimi2

New member
הדוציקם

ערב טוב במידה ואת מעוניינת את יכולה להפוך את המקלדת שלך להונגרית ע"י פעולה קלה , והוספה של 11 מדבקות עם האותיות ההונגריות, ואת יכולה להחליף בין עברית, אנגלית והונגרית בכל התוכנות במידה ותהיי מעוניינת אני יכול להדריך אותך אייך לעשות את זה שיהיה לך סוף שבוע נעים ג'ימי

הדוציקם

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo39.gifjimi 2 אני מודה לך

גימי עוד לא עבדתי על העינין יהיה לי זמן אבל תודה.

למעלה