B R A S I L ...take 2

HELLAS

New member
B R A S I L ...take 2

שלום לכולם, כמו שהבטחתי, אני מתחיל להעלות תמונות שצילמתי במספר שנותי הרב בחו"ל. למעשה מה שעשיתי הם מספר אלבומים בהם על כל עמוד הדבקתי תמונות שצילמתי בשילוב של שמות חברות התעופה שגזרתי מעיתונים ותגי שם של החברות השונות. חלק מהתמונות מודבקות באלכסון בכוונה (שיראה כאילו אומנותי יותר). אני יודע שלא כל התמונות מאוד בהירות וברורות אבל לא תמיד מזג האויר היה לצידי. בנוסף, מדובר פה בתמונות רגילות (לא ממצלמה דיגיטלית) ואם נוסיף לכל גם את העובדה שהסקנר שלי ידע ימים יותר טובים אז כבר אפשר להבין. בכל מקרה, למי שרוצה יש לי את הפילם של התמונות ואפשר לבקש עותקים (חינם כמובן). כיוון שיש לי המון המון חומר, אני לא אעלה הכל בבת אחת. אני אעלה כל פעם רק חומר על חברת תעופה מסויימת. נתחיל עם VARIG הברזילאית. רוב התמונות צולמו בנמל התעופה הבינלאומי של סאו פאולו וחלקן האחר בנמל הפנימי של העיר. (שימו לב, מדובר פה בתקופה שבין השנים 1996 - 1993 מקווה שתהנו. הדקו חגורות וטיסה נעימה......

HELLAS

New member
לוקח המון זמן להעלות

תמונות עכשיו.... נמשיך יותר מאוחר.

תודה ששיתפת !!

תמונות נחמדות, מאוד נחמד לשנות פתאום את מה שרואים לתמונות משנים קודמות ... יפה ;)

HELLAS

New member
ועוד משהו....

מטוסי ה 747 לסוגיהם כבר לא נמצאים בשירות VARIG זה מספר שנים. חבל...

HELLAS

New member
ומה לגבי...

מטוסי ה 737 על סוגיהם המשרתים את החברה עד היום.

HELLAS

New member
והנה אחת שלא אני צילמתי

אבל בכל זאת שווה לשתף אתכם...

HELLAS

New member
אז זהו

זהו זה לגבי VARIG (עכשיו יש לחברה לוגו חדש וצביעה אחרת לגמרי...) מקווה שנהנתם לפחות כמוני. הטיסה הבאה שלנו עם חברת התעופה הברזילאית המנוחה. TRANS BRASIL ז"ל בקרוב... ערב נפלא וסוף שבוע נהדר לכולם.

HELLAS

New member
TRANS BRASIL

כמובטח, תמונות של חברת התעופה המנוחה TRANS BRASIL בעיני, היא הייתה החברה הברזילאית הכי טובה (עד ש TAM הגיעה). גם הזנב הצבעוני שלה היה תמיד בולט בכל נמל תעופה ומרשים ביופיו. (אומנם מזכיר קצת את הדגל של הגייז...
אבל אף אחד לא מושלם הרי). OK אז נתחיל...

למעלה