B-sideים מהאלבום

SainTonix

New member
B-sideים מהאלבום

איזה בי-סיידים חדשים יצאו לדה יוזד? איזה נכנסו לאלבום ואיזה לסינגל? אני הצלחתי להשיג את Dark Days , Pain ואת Devil Beside You שכולם ממש טובים ואני לא מבין איך הם לא נכנסו לאלבום החדש. אז איזה עוד יש? יש מצב שמישהו מעלה לאיזה אתר שאפשר להוריד ממנו או משהו? מישהו כבר שמע אותם? מה אתם חושבים עליהם?

bloody marey

New member
לא שמעתי אותם עדיין :(

לא מצליחה להוריד מישהו יכול לשלוח לי?

MoonyAvFreak

New member
אני עדיין לא שמעתי את האלבום!@%(&

גרר. זה לא מורידליאותוסעמק.

zivid

New member
מה? איך את יודעת? ../images/Emo129.gif

מאיפה מצאת את זה? יענו איך אתם יודעים את זה? ואי עכשיו אני חייבת לשמוע שמעתי כבר הכל חוץ מאיזה 2 שירים שלא שלחו לי טוב במנסג'ר..

whatascene

New member
אז ככה

פירטתי את כל הביסיידס ביחד עם המהדורות של הדיסקים (הביסיידס האלה ספציפית יהיו במהדורות שונות של הדיסק, לפי החנות בה יקנו אותו, ולא בסינגלים), אבל כנראה שהתעלמו קצת מההודעה הזאת.. מעבר ללייבים, השירים החדשים הם (6 במספר): Dark Days, Devil Besides You,Tunnel, Slit Your Own Throat, Pain, My Pesticide אני אוהבת מאוד את כולם, סליט קצת פחות.. טאנל ממש יפה בעיני וגם דארק דייז. דוויל ופסטיסייד קופצניים ונחמדים ופיין גם איפשהו שם באמצע. בנוגע ללמה הם לא נכנסו לאלבום - שאלה מצויינת. למרות שלא שמעתי את האלבום החדש אני בטוחה שטאנל היה יכול להרים את הדיסק הזה בהרבה, וגם דארק דייז לא רע (ופסטיסייד וכו' וכו'...). יש איזה עניין בנוגע לזה, שהיוזד הקליטו דיסק, רפריז (חברת התקליטים) שמעה ואמרה להם להקליט עוד דברים.. כנראה שחלק מהשירים שהם הקליטו לא נשמעו מוכרים (בלי דגש ב-כ) מדי ורצו להחליף אותם, וזאת התוצאה. למרות שאני לא סגורה על זה, נחכה ונראה אם הלהקה תגיב על העניין הזה.. (מורן, יש לך מה להוסיף?)

הביסיידים מעולים.../images/Emo176.gif

מתוך כל השישה אהבתי הכי את pain, tunnel ו-dark days. השאר גם מעולים. מבחינתי שהיו מחליפים את וויט' מי טונייט באחד הביסיידים, כי השיר בלתי נסבל. חוצמזה, לדעתי כל השירים באלבום מוצלחים ביותר אבל כמו שכבר אמרו אם היו מוסיפים את הביסיידים לאלבום הוא היה יכול להיות הרבה יותר טוב ממה שהוא.

למעלה