B6 + מגנזיום

אמאלה ט

New member
B6 + מגנזיום

יש לי בבית סגור Vitamin B-6/Magnesium Chewable Wafers של קירקמן. מי שמעונין לרכוש. ניתן לשלוח לי במסר.

Bambily

New member
התייעצות דחופה עם כל המנוסים

שלום לכולם. בני בן שנתיים (PDD) שוקל כ- 16 קילו ודיי נפוח וגדול לגילו. בבדיקות מעבדה נמצא כי יש לוקנדידה ברמה גבוהה ביותר, לאחרונה התחלנו לטפל בבעיה באופן הבא: חיידקים פרו-ביוטיים קנדקס דיאטה ללא סוכרים. המינון הוא כדור אחד של חיידקים פרו ביוטיים של פרו ביו גולד של קריקמן ושני כדורים של קנדקס, אחד בבוקר ואחד בלילה. האם כמויות אלה מספיקות? מנסיונכם, האם עלי להוסיף טיפול בניסטטין על מנת למגר את הקנדידה או שמא מספיק הפרו ביוטי + הקנדקס? תוך כמה זמן ניתן לראות תוצאות ומתי כדאי לערוך בדיקת צואה נוספת? (דרך אגב הצואה השתנתה מצואה רכה וריח נוראי לצואה יותר בעלת גוון אחיד ופחות רכה, אולי בגלל שהורדנו גם את הקזאין). בנוסף לכך אנו מנסים להתחיל בדיאטה GFCF מה שמקשה מאוד למצוא תחליפים טובים ללחם (לחמים ללא גלוטן כוללים שמרים ולהיפך), האם יש לכם רעיונות? כמו כן אנו מטרדים מאוד מכך שהחמוד לא מקבל את כמות הויטמינים והמינרלים הנדרשת לו. יש לנו תוסף של סופר נו טרה של קריקמן אך נראה כי הוא כולל המון סוכר, האם אתם מכירים תוספים ללא סוכר? אם כן של איזו חברה ומה המינון הנדרש? תודה מראש על העזרה, אנו פשוט מיואשים אין בארץ רופא היכול לתת יעוץ מתאים? היינו אצל ד"ר וילנסקי אך יצאנו יותר מבולבלים לאחר הביקור...

כמה נקודות

לגבי קנדקס - שימי לב לתת על בטן ריקה (כלומר לפחות שעה-שעתיים אחרי ארוחה, הכי טוב אחרי שינה). אחרת האנזימים "מתבזבזים" על האוכל ולא ממשיכים במעי לחסל את הקנדידה. שאלה מהותית היא האם ראית DIE OFF effect? האם הייתה החמרה בהתנהגות בימים הראשונים לאחר מתן קנדקס. אם כן זה בטוח עובד, אם לא - מי יודע? לגבי תוסף - יש לקירקמן תוסף בשם נו-טרה. אלו קפסולות עם אבקה. התכולה דומה לסופר נוטרה למרות שפחות עצבנית, ואין סוכר. אם בדקת קנדידה באלישע, חזרי על הבדיקה אחרי כמה שבועות על קנדקס. זה לא עולה הרבה ויתן לך מידע מדויק לך מה המצב (אני לא יודע מה אמינות הבדיקה שלהם). לגבי הדיאטה - מציע שתחפשי בדיונים קודמים כאן, למרות שמה שאת מתארת נשמע יותר מסובך ממה שהרוב עושים. עוד לא הבנתי עד הסוף את עניין השמרים והקנדידה, אבל איזה לחם עושים בלי שמרים? אולי מישהו יוכל לחוות דיעה על סוכרים וה- ISOGEST החדש של קירקמן. האם הוא אמור לפרק אותם במלואם? אולי אפשר לתת סוכרים עם האנזים הזה?

Bambily

New member
התייעצות דחופה

תודה לך המחפש בנרות. איני יודעת אם הרגשתו והתנהגותו של בני בימים האחרונים קשורים אולי לחיסול הקנדידה מכיוון שהוא גם חולה ולכן מאוד מצוברח ובוכה. האם עוד מישהו יכול לעזור לי מנסיונו...

razgalili

New member
הי במבילי

לא נתת מספיק פרטים כדי שאפשר יהיה לקבוע אם הילד סובל מdie off, מצונן או סובל מהתקפות אלרגיות. בד"כ כשמדובר באנזימים צריך לפחות שבוע כדי לעבור את התגובה הראשונית ולפעמים אפילו חודש. אם את רוצה לדבר איתנו בטלפון את מוזמנת לצלצל אלינו (אנחנו באמריקה) 7707541378

למעלה