Baba iam gonna leave you

JIMMYPAGE

New member
Baba iam gonna leave you

Babe iam gonna leave you
ראה אור ב: LED ZEPPELIN 1 ב01 למארס 1969
כותבים: Trad. Arr/Page /Anne Bredon
ובכן הגירסה של פייג מבוססת על גירסת פולק של השיר מאת אנני בריגז' והיה אחד השירים הראשונים שפייג ופלאנט עבדו ביחד בביתו של פייג באנגליה. שמועה קטנה רצה סביבות השיר שפלאנט ניגן בזמן הזה בגיטרה.. אבל זה נראה לא סביר, כי פלאנט בעצם התחיל ללמוד גיטרה זמן לא קצר אחריי..
Babe, I'm Gonna Leave You © Babe, baby, baby, I'm Gonna Leave You. I said baby, you know I'm gonna leave you. I'll leave you when the summertime, Leave you when the summer comes a-rollin' Leave you when the summer comes along. Baby, baby, I don't wanna leave you, I ain't jokin' woman, I got to ramble. Oh, yeah, baby, baby, I believin', We really got to ramble. I can hear it callin' me the way it used to do, I can hear it callin' me back home! Babe...I'm gonna leave you Oh, baby, you know, I've really got to leave you Oh I can hear it callin 'me I said don't you hear it callin' me the way it used to do? I know I never never never gonna leave your babe But I got to go away from this place, I've got to quit you, yeah Baby, ooh don't you hear it callin' me? Woman, woman, I know, I know It feels good to have you back again And I know that one day baby, it's really gonna grow, yes it is. We gonna go walkin' through the park every day. Come what may, every day It was really, really good. You made me happy every single day. But now... I've got to go away! Baby, baby, baby, baby That's when it's callin' me I said that's when it's callin' me back home... שוב תגובות על השיר המדהים הזה... ולא אחלה שיר... כי זה לא תורם לשום דבר.

ThE RhythM

New member
דבר ראשון

זה לא חוקי לפרסם מילים לשירים בהודעה,זכויות יוצרים והכל. כדאי שתביא קישור לאתר עם הליריקס פעם הבאה...(ה-C הזה ששמת שם לא עוזר!) דבר שני, זה בכלל לא יפה שאנחנו גונבים לפורום ביטלס את הרעיון ככה בלי להודיע להם
דבר שלישי, לדעתי צריך לתת יותר פרטים על השיר! אני מוכן לנסות להביא כמה שיותר מקורות ככה שיהיה מעניין לקרוא. דבר רביעי- זה בכלל לא כיף לדעתי שהשירים לפי הסדר! הרבה יותר נחמד יהיה אם השירים יבואו אקראית. אפקט ההפתעה
דבר חמישי- זה שיר מדהים ואחד האהובים עליי של זפ ובכלל. חוצמזה פעם ספרתי ואם אני לא טועה המילה "Baby" על שלל הטיותיה מופיעה בו 36 פעמים. זהו זה לילה טוב וחג שמייח

JIMMYPAGE

New member
חללללאס!

תקשיבו אנשים אתם מלאים תלונות פשוט מלאים.... למה ואיך... לא גנבתי כלום.. זכותי המלאה לכתוב תאריכים לשירים וכו'... בקשר לחוקיות. אני מבין נשכח מזה. יותר פרטים על השיר לא מצאתי... מישהו פה העלה רעיון ללכת עם השירים לפי הסדר ואני הסכמתי... במקום לתת תלונות תשקיעו בפורום!!! מה נסגר אתכם... חייבים מנהל פה שיפקח על הענינים.. אני מצידי.. לא אעשה שום דבר יותר, עד שיתמנה מנהל.

ThE RhythM

New member
הא?

בכלל לא התלוננתי סתם ציינתי כמה דברים שהפריעו לי ושיוכלו לעזור למה שאתה מנסה להרים, "במקום לתת תלונות תשקיעו בפורום"?...אם לא שמת לב הצעתי לעזור להביא יותר פרטים על השירים ואני באופן כללי אשמח לעזור כדי לשקם את הפורום הזה. חוצמזה השתתפתי בשרשור ואמרתי גם את דעתי על השיר. יותר מזה? העניין עם ה"גניבה" היה חצי בצחוק, סתם כי זה מנהג שהתחיל בפורום ביטלס ואנחנו עושים בול את אותו הדבר בלי שמישהו שם ידע מזה. בקשר לעניין סדר השירים- אקראי או לא, זה פורום! אפשר פשוט לשאול מי רוצה איך ולמה ולפתור את זה. אתה לא צריך להתעצבן, אני חושב שזה ממש יפה מצידך לנסות לעשות מהפורום הזה פורום נורמלי ומה שעשיתי זה לא סתם לבוא בתלונות, זה לנסות לשפר ולעזור.

JIMMYPAGE

New member
:)

תקשיב אחי... אני מרגיש שכל הפורום הזה מלא באנרגיות שליליות מאוד... אנשים צריכים להוציא את האנרגיות שלהם בדיבורים על הלהקה ולא על דברים שלילים... נקווה שיהיה טוב בהמשך... בכל מקרה שיגיע המנהל החדש בקרוב הכל יהיה נחמד יותר... בכל מקרה תודה.. :) כל העניין הזה עם הגניבות הוא ממש טיפשי לדעתי.. אפילו עם הוא התחיל אצל הביטלס.. מה אנחנו במלחמה? אנחנו לא מנסים להיות טובים יותר.. אנחנו רק רוצים לדבר על האהבה שלנו ללהקות... חוץ מזה זה צריך להחמיא לביטלס שאנחנו לוקחים מהם רעיונות לפורום הדל שלנו.. כי המצב שם באמת יפה מאוד... בכל מקרה חייב שיהיה מנהל לפורום. ותודה.

Speed King

New member
שיר יפה...

חבל שהם לא עשו עוד סגנונות כמו השיר הזה. בפורום הביטלס מדרגים את השיר מ1עד5 אני ייתן לשיר הזה 4.5 בהחלט אחד הטובים שלהם.

yo t a m

New member
אני דווקא מאמין

שמנהג השיר ליום התחיל כבר קודם בפינק פלויד, אבל תקן אותי אם אני טועה

P o M i K i

New member
אני מתנגד!!!!

לא גנבתי שום רעיון מפורום ביטלס!!!! דנבתי את הרעיון מפורום פינק פלויד
בחיים אפילו לא ניכנסתי לשם...

weird dust

New member
את זה לא ראיתי בפינק פלויד

בפינק פלויד יש דיבור על אלבומים ומה שיש ביפנים

P o M i K i

New member
יכול להיות

אני כבר לא זוכר מה ראיתי שם... ואם אין את זה אז חשבתי על הרעיון לבד:) כי בחיים לא הייתי בפורום ביטלס (בכלל לא מת עליהם) מה שאומר שאין שום בעיות...

weird dust

New member
כמה דברים../images/Emo70.gif

קודם כל לפי ידיעתי מותר לפרסם מילים לשירים כל עוד דנים עליהם והם חלק משירשור בבקשה מכולם לא לכתוב מילים לשירים עד שיתמנה מנהל והוא יאשר לעשות את זה
כרגע כולנו בשלבי שיפור פורום ולכן הבה נהיה נחמדים אחד לשני ונפתח פה דיונים חכמים ולא מריבות אם אתם מוצאים קטע מעניין לגבי הלהקה או לגבי שיריה תעלו לפורום ועל כך אנו ננהל דיון. כרגע אין לנו חוקים וכל מה שכתבתי פה בגדר המלצה ולכן אני מבקש ממכם ולא מנהל או משהו ואני מקווה שתסכימו לעמוד בתנאים הללו

Another Girl

New member
../images/Emo4.gif

אני שמחה לראות את הפורום מתעורר,ושמחה שיש אנשים שרוצים לתרום לו ולהעיר אותו.אבל... אני חושבת שזה רק מין הנימוס ומין ההגינות לבוא ולשאול בפורום או אותי אם אפשר- אחרי הכל זה רעיון שנולד לפורום הנ"ל (ואם היה בפורום אחר מלבדו אני לא מודעת לזה) ותאמינו לי,לא הייתי אומרת לא. בהצלחה.

P o M i K i

New member
פאק אנשים...

זה לא רעיון כל כך גאוני וכל כך מקורי שאי אפשר לחשוב אליו לבד... ראיתי אותו בפורום פינק פלויד לפני כמה חודשים וחשבתי שעכשיו הוא היה טוב כי הפורום לא במצב הכי טוב שלו. אתם סתם נטפלים לקטנות...

JIMMYPAGE

New member
תשובה

אנדר גירל היקרה... אני למשל הייתי בכיף שואל אותך.. אבל איך אני אמור לדעת שהמנהג הזה התחיל אצלך? בכל מקרה סליחה. לא היתה כוונה להעתיק מהפורום שלך או לגנוב את זכויותיו. שוב סליחה.

SMILE 4 NOTHING

New member
שיר פשוט מקסים!!

ולא ידעתי שהוא מבוסס על שיר פולק! אז- תודה. ועוד משהו- אני ממש אוהבת את הסיום של השיר, אין לי מושג למה, אבל הוא מסיים את השיר טוב, אחרי הקטע הפסיכדלי וכל זה...

P o M i K i

New member
אם אני יגיד שאני חושב

שהוא ארוך מידי תהרגו אותי? הוא מאוד יפה אבל הם קצת מושכים אותו יותר מידי. אבל בתכלס הוא עדין שיר מאוד טוב, בלוזי כזה. שירה יפה של פלאנט.

אני ממש ממש אוהבת את השיר הזה.

היתה תקופה שחרשתי עליו..ואז הפסקתי לכמה זמן לשמוע את הדיסק הראשון. דווקא כשחזרתי לשמוע אותו הייתי מבואסת בגלל חבר שלי(אז) ואיכשהו הבנתי שאני צריכה להפרד ממנו (בעקבות השיר) והשיר צדק, רק יותר טוב לי מאז. נו טוב לד זפ..

דעה

לקראת סוף השיר, כשפלאנט שר NENVER מספר פעמים ואז BABY מספר פעמים...זה אחד הקטעים, אם לא הקטע הכי יפה ששמעתי אי פעם סולן שר (יודעים מה....שני אחרי estranged)

yo t a m

New member
שיר *מדהים* ../images/Emo13.gif

אחד האהובים שלי של לד זפלין
בניגוד לרוב השירים שלהם, ב"בייב איים גונה ליב יו" אין סולו גיטרה מרכזי, והגיטרה היא או ברקע השירה או בקטעי מעבר של כמה שניות בודדות (אולי כי ג'ימי, בניגוד לשירים רבים-מאד אחרים של לד זפלין שאותם -הוא- כתב, לא יכול היה לכתוב לעצמו סולו גיטרה בשיר שהוא לא שלו
) הוא משום מה מזכיר לי שירים ספרדיים שכאלה כל הזמן. רוברט פלנט מדהים כאן, עם קול רך לפעמים וצווחות אימה בפעמים אחרות. ובכלל... פשוט שיר נהדר

למעלה