babaganooshka - מכירים ?

Mike A

New member
כן

אולי במקום לשאול שאלה חדשה כל חמש דקות תרשום הכל בדף ובסוף היום תפתח הודעה אחת עם כל השאלות? בקשר להרכב: יש פה תמונה שלהם, אם זה עוזר לך.

lo siento

New member
אחי, הוא הופיע שבוע שעבר בב"ש

נתן אחלה של מוסיקה חופשי חפירות:):):)

Mike A

New member
ואללה

איפה? ברקה? קיו? הייתי בא אם הייתי יודע

ELior

New member
נכון בעסה של מקום זאת צריכה להיות

מסיבת שטח אבל אני יבוא בכל זאת

ELior

New member
אני ביכלל לא אהבתי את המבנה הוא...

מעצבן מה קשור מחלקים אותו לשלוש חלקים זה מגעיל וגם נגיד עם הם מביאים אומן טוב נגיד אז ליפני הם מחממים את הקהל בהאוס מסריח מה קשור????? הכי טוב זה מקום אחד שיש בו מסיבה אחת וסיגנון אחד!

lo siento

New member
אחי, שמע לי

מקום ממש סבבה זה הקיו, גם זול יחסית, גם אחלה של מוסיקה אחלה של אנשים, ועוד משהו אחלה מסיבות, לא ידעתי שיש הרבה מב"ש:)

trancelover

New member
רומזים שבדרום אין קלאברים ??

פה בקריות אין מועדון שלא מפוצצ בקלאברים מזדיינים, אז הולכים היישר למסיבות הטראנס באפלה, שרק האנשים היפים מגיעים אליהן, לא משנה עם המקום סגור\פתוח, אני מעדיף שטח, נייט´ר, פריייייייייי חח דבר אחד בטוח, חם שם למטה בדרום

ELior

New member
אני לא אמרתי שהם לא מביאים אומנים

טובים אחי הם הביאו הרבה אבל המבנה מבעס

RiCh RaCh

New member
טראנסלובר אתה מכיר מקום בצפון שאין

בו קלאברים?!?! חוץ ממעט אבל מעט מאוד מועדונים 2 או 3 חוץ מהמסיבות בטבריה שזאת מסיבה מפוצצת ערסים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם ובאים לשם אומנים שעושים סטים כאלה דוחים שבחיים לא חשבת שתמשע מהם כאלה דברים

trancelover

New member
אני לא מדבר על מועדונים ..

בוא נקרא לזה מסיבות למוזמנים בלבד.. קלאברים בכלל לא יודעים עליהם כמו בדיוק שאתה לא יודע.. ויש המון ולא מדובר על שטח סגור בהכרח..

גם אני לא אהבתי את הפורום

אבל אני בכל זאת הולך,חוץ מזה הציוד שם חראאאאאאאאאאאאאאאאא הרמקולים בכלל חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה