BABY בביצוע ישראלי

giba70

New member
BABY בביצוע ישראלי../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

לפני כמה דקות ב-FM88 הושמע השיר Baby של קייטאנו ולוזו (המוכר בביצועה של גל קוסטה) בביצוע של בחורה שנשמעה ישראלית באופן מחשיד. האם אתם מכירים מישהי שביצעה את זה. אני חייב לומר שלי זה נשמע כמו ענבל פרלמוטר זצ"ל והמכשפות, אבל אולי זה סתם ניחוש. בכל אופן ביצוע רוקיסטי עם גיטרות בדיסטורשן שנשמע נחמד.

giba70

New member
אגב הביצוע הנ"ל היה בספרדית

נדמה לי, אני חושב, אם אני לא מתבלבל...

shellyland

New member
דיברנו על זה כאן פעם

(גיבה, אתה לא עוקב בשיעורים?) השיר מופיע בדיסק ה(כבר לא כך כך)חדש של שרון-אני-ארוץ-אליך-רוטר. היא אכן שרה בספרדית, וכמדומני קראולה הבטיחה לבדוק עבורנו את פשר העניין, משום שכנראה היא מכירה את המתרגמת. קרה - מה נהיה עם זה?

giba70

New member
יוווו, אז בגלל זה דיברתם הרבה

על שרון רוטר והאלבום שלה, ואני לא הבנתי מה פתאום אתם מדברים עליה, מה היא קשורה. אבל הקול שלה בשיר ממש מזכיר את ענבל פרלמוטר לא? אז אני מבין שאהבתם את הביצוע שלה, סבבה

giba70

New member
יעקב יעקוב

אגב לעקוב, יהיה נחמד אם יתייחסו גם להודעות שלי כגון השרשור של האקורדים שניסיתי להתחיל. אנשים יכולים לבקש אקורדים של שירים שהם לא מוצאים ברשת ואוכל לעזור להם, אולי גם אחרים שמנגנים יכולים לעזור. המלצתי גם על כמה דיסקים, קצת שונים
ממה שכולם שומעים אבל בהחלט שווים. אולי קשה קצת למצוא אותם אבל תנסו בטאוור: Da Lata, Suba, Smoke City קצת לנסות לגוון את התפריט הברזילאי.

smoke city

אם אני לא טועה, smoke city הם מפורטוגל, לא? da lata אכן נהדרים. ועוד שאלה, איך יכול להיות שאין אף מילה על מורנו ולוסו , ישתבח שמו?

giba70

New member
שני אנגלים וברזילאית אחת

האנגלים: מארק בראון וכריס פרנק אשר הקים גם את דה לאטה. הזמרת היא נינה מיראנדה. השיר המוכר שלהם הוא Underwater Love After the rain comes sun and after the sun comes rain again כמובן שהיא שרה גם בפורטוגזית. יש להם גם ביצוע ל-Aguas De Marco עם מילים אחרות ללימוד פורטוגזית שנקרא Joga Bossa. דה לאטה את מכירה. סובה זהו יוצר ממוצא יוגוסלבי שחי בסאו פאולו כבר הרבה שנים והוציא דיסק שנקרא Sao Paulo Confessions, לפחות זה הדיסק שמצאתי במקרה בטאוור רקורדס בי"ם. אני רוצה להזכיר גם את קאטיה מוראיס שנשמעת טוב לפי כמה שירים שלה ששמעתי. לגבי מורנו ולוזו נדמה לי שהזכירו אותו אבל רק בקטע של קשרי המשפחה בין אמנים ברזילאים, אז אם בא לך תכתבי עליו משהו, על איזה דיסק טוב שלו שאת ממליצה, נשמח לשמוע.

למעלה