Baby Alligators

avki

New member
Baby Alligators

אוקיי, הנה הMy Radiohead שאני הכנתי. קוראים לו Baby Alligators יצא די טוב בסופו של דבר, למרות שלא הכנתי בסוף עטיפה אחורית כי אני מת מעייפות ועכשיו ממש מאוחר ואני צריך לקום עוד פחות מ5 שעות.
לגבי הפלייליסט - השקעתי בבחירת השירים ובסדר שלהם. בעקרון זאת הרשימה שמבחינתי מייצגת את רדיוהד איך שאני רואה אותה בצורה הכי טובה, אבל אני בטוח שאם אני אסתכל עליה עוד כמה שבועות אני יגיד לעצמי שפה היה צריך לשנות את הסדר, שם להכניס שיר, שם להוציא שיר. אבל בגדול אני ממש אוהב את הרשימה כמו שהיא, מקווה שתאהבו אותה גם. שימו לב שJust הוא בגרסת ההופעה חיה - אני מתכוון לגרסה מגלאסטונברי 97', ההופעה עם DJ Shadow נדמה לי. אני חושב שזו הגרסה האולטימטיבית לשיר גם בגלל האפקטים שהDJ מוסיף וגם בגלל החיות שהשיר הזה מקבל בביצוע חי. לגבי העיצוב - בעקרון היה לי רעיון למשהו הרבה יותר מושקע ומעניין אבל בגלל שאין לי זמן עכשיו, ובטח שלא יהיה לי זמן בזמן הקרוב, פשוט זרקתי תמונה או שניים מKid A, הוספתי לה כמה אפקטים בפוטושופ, וזה מה שיצא. אני ממש אוהב את התוצאה, למרות הפשטנות שלה. ולגבי העטיפה האחורית, כמו שאמרתי למעלה, לא היה לי זמן, למרות שהיה לי תכנון לעטיפה ממש יפה. אולי בMy Radiohead 3 או משו. בכל אופן, הנה הפלייליסט: Baby Alligators 1. Street Spirit (Fade Out) (4:12) 2. 2+2=5 (3:19) 3. Fog (4:05) 4. How I Made My Millions (3:06) 5. Exit Music (For A Film) (4:24) 6. Thom Yorke - Black Swan (4:49) 7. The National Anthem (5:51) 8. Karma Police (4:21) 9. Just (live) (3:56) 10. My Iron Lung (4:37) 11. Paranoid Android (6:23) 12. Pyramid Song (4:48) 13. No Surprises (3:48) 14. You and Who's Army? (3:11) 15. Life in A Glasshouse (Full Length Version) (5:08) 16. A Wolf at the Door (3:23) *עטיפה בהודעה נפרדת*

V e g

New member
נראה נחמד../images/Emo70.gif

יכל בכיף להיות עטיפה לאלבום של להקה, שגם יקראו לה Baby Alligators

למעלה