Back For Good

XenaBoy

New member
Back For Good ../images/Emo60.gif

שנה טובה לכולם ??? עכשיו אני באמת במחשב שלי, בבית שלי, בניו יורק הקטנה שבארה"ב הרחוקה. איך הסתדרתם בלעדי ? אני האמנתי שהפורום יקרוס ? סתם סתם סתם
למי שתוהה הייתי אמור לבקר בארץ עכשיו אבל בגלל שנפלו התאומים (מי שרוצה יש לי סיפורים מדהימים בקשר לזה) לא נסעתי !
אז אני מקווה שמישהו יעדכן אותי ואני מאוד שמח לחזור !!! נ.ב יש לנו מורה בשם מיס.ברזינה ומי ינחש מה השם הפרטי שלה !? נכון, גבריאל ! אספי

Alexis

New member
אספי!!! תודה לאל!!!

יש לך מושג איך דאגנו לך??? למה לא כתבת יותר מוקדם???????

ענבר1

New member
אסף איפה הייתה כול הזמן הזה??

כבר התחלתי להפעיל את הדימיון שלי וחשבתי שקרהה לך משהו!

*זינה*

New member
אספי! ברוך השב! ../images/Emo66.gif

ואי, אספי! סופסוף שומעים ממך! התגעגעתי! -זינה

XenaBoy

New member
תודה לכל מי שדאג לי ... ../images/Emo60.gif

באותה שעה של הפיגוע בלואר מנהטן, אני העברתי לי צחוקים בשיעור אנגלית. ואז נכנסה מיס.וואיט והודיעה לנו על מה שקרה. שעתיים אחרי זה כבר ידענו על כל הסיפור. ילדים ומורות בכו והתקשרו למשפחה שלהם כדי לוודא לשלומם. באותו יום היה מאוד קשה להגיע ה
וה
בוס לא זז מטר. אני עדיין לא מאמין למה שקרה
. אולי כשנלך לעזור למחלצים בשבוע הבא אני אבין את זה. ולחשוב שהייתי שם לפני שבועיים.
נ.ב מישהו אולי יודע באיזה ערוץ שודרה פה זינה ? (שם הערוף או המספר שלו) וגם באיזה ערוץ יש תיקים באפלה יעזור לי. תודה אספי

אסף, אתה לא מכיר אותי

אבל בכל פעם שמזכירים "תיקים באפלה" אני קופצת
anyway, תיקים משודרת ברשת FOX ופרק הבכורה של העונה התשיעית ישודר ביום ראשון ה-4 בנובמבר. מקוה שעזרתי...

xena 17

New member
אספי סוף סוף שומעים ממך!

אין לך מושג כמה כולם דאגו לך.כולם מתגעגעים! תגיד אז מתי אתה חוזר לארץ? ושתהיה לך שנה טובה
שני

vampire1

New member
אתה חי !??!!?!?!?!?! ../images/Emo6.gif

שנים שלא שמענו ממך, כבר דאגנו.... תגיד אתה קרוב לאזור של מגדלי התאומים ?

XenaBoy

New member
כן אצלי הכל בסדר ../images/Emo60.gif

אני בכלל לא גר קרוב לאזור הזה. אני גר בקווינס, והאסון קרה בלואר מנהטן. ככה זה יחסית רחוק. אבל אמא שלי עובדת באזור וראתה את המטוס השני נכנס, אנשים קופצים ואת שתי ההתמוטטויות. דרך אגב אתמול ראיתי זינה בפעם הראשונה בניו יורק. התקינו לנו את "רואד ראננאר", שזה פי 7 מהדיגיטלי או מהלווין, אז פשוט מקלידים את שם התוכנית וזה אומר לך מתי יש אותה ובאיזה ערוץ. אז מצאתי את זה בערוץ "אוקסיג´ן", שהוא לנשים, אבל לא נורא, נתגבר !!! אספי

canimal

New member
דווקא לנשים?

למה באמת רובנו כאן בנות? זה לא בגלל הסאבטקסט... אז למה באמת

xena 17

New member
שמעתי על הערוץ הזה....

ולפי מה שקראתי עליו,כרגע רק שם הולכים לשדר את זינה.

זה די פשוט לדעתי

זה בגלל שרב הגברים לא מתחברים לסדרה שהגיבורות הראשיות בה הן נשים. ואנחנו לעומת זאת כל כך שמחות שסוף סוף יש סדרה שבה יש גיבורות שהן גם נשים וגם לא מגוחכות, נלעגות וסטראוטיפיות.

THANATOS

New member
סליחה???

אני, MORT, גבר מלידה, וגם עכשיו, מביע את התנגדותי החריפה לכל הכתוב למעלה בלה בלה בלה קיש קיש קוש פיט פוט שמיטפוט וכל הדברים האלה... באמת, מה זה היה אמור להביע? למה את חושבת ככה? את לא יודעת שגברים מתים על נשים עם כוח? הם פשוט לא מסוגלים להביע את זה או להודות בזה (תאמיני לי, שמעתי מספיק התבטאויות ודעות מהחברים שלי לאוהל בטירונות...). (_______MORT

למעלה