back from the valey I

back from the valey I

אחרי שבוע בקרית ביאליק ושבועיים במשמר העמק, עלי לומר... כמה טוב להיות בבית. היה נהדר, באמת. ומחר זה מתחיל ממש, מתחילים לגור במגדל העמק, משתבצים להדרכות, מכירים את השטח, מכינים מפגשים... חששתי קצת בשלשה שבועות האלה, שמא הש"ש תסתור לגמרי את אמונותי. אבל אתמול בבוקר העירו אותנו טרם-שחר ולקחו אותנו בעינים קשורות לגבעה מקסימה ליד הקבוץ ועשו לנו מין טקס 'הכתרה' שכזה. אבל אני לא התעניינתי בו כהוא זה. (חוץ מכששרו את אני מאמין של טשרניחובסקי, שמזמן טענתי שצריך להחליף את האינטרנציונל). הבוקר היה מדהים. ערפילים דקים, ושדה זהב רטוב ואפל, ויער (ממש יער!) של סברסים, ואלון התבור העצום ביותר שראיתי בימי חיי, ותאנה... האלים ברכוני באותו הבוקר, ואז ידעתי שאני עושה את הדבר הנכון. חוצמזה שיש לנו עץ רמון מקסים ממש על סף הקומונה! אז איך זה יכול להיות גרוע. זהו. התגעגעתי המון להמון דברים ויומיים לא מספיקים בשביל למלא מצברים. תשארו יפים, כדאי לכם. סוף-אוגוסט נעים לכולם. עינת-העמקים.

Justin Angel

New member
אחלה

נשמע כאילו את נהנת, אז תמשיכי בזה :) בכל מקרה, הלכת לשנת שירות? לאיזה ארגון\קבוצה הצטרפת?

עינתנו מבלה את שנת-השירות שלה

בתנועת קבוצות הבחירה (תנועת שמאל סוציאליסטית קטנטנה שבין היתר גם אני נמנה על חבריה). עינתי! אני שמח שאת נהנית ומבוטחני שתהיי ש"שנית ומדריכה למופת! גם אני רוצה קומונה! אני מבטיח לבוא לבקר... -רובין עוטה המגבת.

למעלה