back in the day...

SilverSpawn

New member
back in the day...

אני התחלתי לראות את הסדרה לפני כולכם ואני גאה בזה! אני חייבת לומר שמי שקורא את התרגום של הסדרה הזאת מבזבז את זמנו.. התרגום הישראלי פשוט על הפנים(חוץ מהמילה "הידד" ששולטת). תודה ושלום. It can´t rain all the time...

Piglett

New member
סתם לידיעתך המדופלת,

לא כולם יכולים להוריד מהאינטרנט, והפרקים משודרים רק בערוץ ביפ - ששם יש תרגום. אך כמובן שאפשר להוריד מהכתוביות את העיניים, אבל אז לא יהיה אפשר לדעת מה קני אומר..

IC4

New member
קארן ?? ברוכה הבאה לעיר!

ולמה כל כך חשוב לנו לדעת שאת ראית את זה לפנינו
? אני אישית מכבד אנשים שראו את כל הפרקים ולא אנשים שהזדמן להם לראות את זה לפני אחרים

SilverSpawn

New member
מכות?

תודה תודה על הברכות... הפרק שבו קני מת היה עלוב למדיי... נראה לי עד היום הפרק שהכי הצחיק אותי היה הפרק על הזוג שהיה להם תחת במקום פרצוף.. או לפחות זה מה שעולה לי לראש כרגע.

IC4

New member
"הפרק בו קני מת"????

קני מת בכל פרק אבל אם אנחנו מדברים על הספוילר
אז... הוא סתם מת כמו שהוא מת תמיד , פשוט החליטו שלא להחזיר אותו בעונה שאחרי כי נמאס להם לחשוב כל פעם על דרך חדשה להרוג אותו ומה שהתחיל ככיף הפך למטרד והרי סאותפארק IS REALLY NOT ABOUT THAT

subzero

New member
לא נכון

הוא חלה במחלת שרירים או משהו כזה, וזה לא היה מוות רגיל עם oh my god, they killed kenny או oh my god, I killed kenny או oh my god, WE killed kenny זה פרק דרמתי(
).

IC4

New member
צודק אבל עדיין...

להגיד הפרק שבו קני מת נראה לי די מטופש
אגב הפרק הכי דרמטי לדעתי זה CARTMANLAND קייל מיבב לו שם כל הזמן
כזה עצוב !

הפרק הכי מצחיק....

זה הפרק (שני הפרקים) שבהם קרטמן מגלה שאמא שלו היא בעצם אבא שלו חחח... פרק גדול!!!

IC4

New member
כן גם אחד מהאהובים עליי

הקטע שהוא מנסה להתחקות למי שהוא חושב שאבא שלו
שני פרקים נהדרים ביותר אבל הבעיה היא שיש הרבה פרקים "הכי טובים" כל אחד קצת בסגנון אחר למשל הפרק ספונטניוס קומבאשיון גם הוא מעולה !

למעלה