Back in the US 2002

BlueAdder

New member
Back in the US 2002

טוב, כמו שהבטחתי ( אומנם קצת באיחור - בתיה, לא לכעוס עליי בבקשה ), אבל הנה סקירה קצרה על האלבום: האלבום הכפול מכיל שירים מחודשים של הביטלס, שירים של פול מתקופות שונות כולל מתקופת להקת כנפיים ( ווינגס ) ושירים מהאלבום האחרון שלו. לפי דעתי ההופעה החיה הזאת ממש טובה, בחלק מהשירים אפשר ממש לחוש את אווירת ההופעה, זה מדהים. בשיר hey jude ממש הרגשתי שאני באצטדיון, פול ממש מדהים שם, הוא מפעיל את הקהל ועושה את זה טוב. מבחינת שירים: יש שם ביצועים נחמדים של הרבה שירים ( אחרי הכל דיסק כפול.. ) אני אציין כמה שאהבתי במיוחד בגרסה זו: jet getting better blackbird mother nature's son carry that weight the fool on the hill something ( בדרך כלל פול שר שירים שהוא שר בתקופת הביטלס, זו פעם ראשונה שאני שומע אותו שר את השיר הזה...אולי כמחווה לג'ורג', הביצוע נשמע מוזר בהתחלה למי שרגיל למקור אבל אני התרגלתי לזה וכיום אני אוהב את זה ) maybe I'm amazed freedom hey jude back in the USSR יש עוד שירים, אני ממליץ לרכוש את האלבום, זו אחת ההופעות החיות היותר טובות ששמעתי...!! P:

Another Girl

New member
יפה אבי ../images/Emo13.gif

אבל כשיהיה לך זמן אשמח לשמוע הרחבה...זה נשמע מעניין...

BlueAdder

New member
כן...תמשיכי לסנג'ר אותי P:

טוב, בגלל שבתיה מציקה לי, הנה פירוט נוסף: P: הנה פירוט מלא של השירים: דיסק 1: 1. Hello Goodbye 2. Jet 3. All My Loving 4. Getting Better 5. Coming Up 6. Let Me Roll It 7. Lonely Road 8. Driving Rain 9. Your Loving Flame 10. Blackbird 11. Every Night 12. We Can Work It Out 13. Mother Nature's Son 14. Vanilla Sky 15. Carry That Weight 16. The Fool On The Hill 17. Here Today 18. Something דיסק 2: 1. Eleanor Rigby 2. Here, There And Everywhere 3. Band On The Run 4. Back In The USSR 5. Maybe I'm Amazed 6. C Moon 7. My Love 8. Can't Buy Me Love 9. Freedom 10. Live And Let Die 11. Let It Be 12. Hey Jude 13. The Long And Winding Road 14. Lady Madonna 15. I Saw Her Standing There 16. Yesterday 17. Sgt. Pepper/The End כמו שכולכם יכולים לראות, יש פה שילוב יפה של שירים מתקופת הביטלס, שירים מתקופת ווינגס ומתקופות הסולו השונות ושירים חדשים מהאלבום החדש, ביניהם השיר freedom שנכתב אחרי הפיגוע במגדלי התאומים בארה"ב. כמו שציינתי, היה נחמד לשמוע את something מבוצע ע"י פול. צריך לשמוע את הדיסקים כדי לדעת על מה אני מדבר כשאני אומר שפול מחיה את הקהל. אני שמעתי את זה בחושך עם אוזניות והרגשתי שאני נמצא בהופעה, הרגשה יוצאת מן הכלל, פול בגדולתו. יש שם שירים כמו blackbird שפשוט תענוג לשמוע. בקיצור, לכו לקנות ! זה יקר אבל שווה את זה.

Miss CB

New member
../images/Emo45.gif

שמעתי קטעים מהאלבום ברדיו, שדרו את זה פעם בליווי כמה הערות לא-נחוצות בעליל. אני חייבת לציין שממה ששמעתי, ואולי זה כי לא שמעתי את הכל אלא בערך חצי, ואולי האיכות ברדיו, אבל זה נשמע ממש... דומה. ז"א, בדרך כלל בהופעות משנים, מחדשים, הופכים שירים ליותר תיאטרליים, הפעם נדמה היה שזה לא קרה. אבל המחווה שלו לג'ורג' באמת הייתה מקסימה - הוא גם מנגן ביוקליילי אם אינני טועה (זה והסיטאר הם הכלים האהובים עליו כמובן), וגם שר ג'ורג'-סטייל.

moris2369

New member
בהחלט דיסק מצויין

שמעתי אותו אתמול כול הלילה והביצועיים מצויינים!!!!!!111

למעלה