back talking in dark sidr

syd barret

New member
back talking in dark sidr

in some songs in dark side there are back talking in money, for exmple, I recall a sentence - "I don't know I was realy drunk at that time." and there's a lot more.. is there's anyone who know what they stand for (for genral- madness, but I guess there is certain reason and meaning for each sentence)? thank you.. (answers can be write in hebrew, NP)

את התשובה לשאלה הזו תוכל למצוא

בדיוידי-The making of the dark side of the moon. הם מדברים שם על נושא זה. אני לא זוכר בדיוק מה דובר שם, אני רק זוכר שאלו הקלטות של חלק מהצוות שהתלווה ללהקה בסיבוב הופעות כלשהו ועוד כל מני אנשים כמו השומר בכניסה לאולפני אבי-רואד. אההה... וגם דובר שזהו ה- Dark side of the album. בהזדמנות אני אצפה בדיוידי שוב ואכתוב פה.

Fatach

New member
אכן.

הם ראיינו כל מיני אנשים ושילבו משפטים שמצאו לנכון באלבום. יש שם כל מיני דברים עם מסרים עמוקים, כדאי להקשיב חזק. כמו כן יש גם איזה קטע שהם הקליטו טכנאי סאונד מסומם צוחק וצחוקו מלווה את האלבום (הצחוק ב Brain Damage למשל, אמורים להיות עוד, לא זוכר...)

wommer

New member
אמממ

אם תשימו לב שיש שם ציטוט מהסרט the wall "i'm alright jack, keep ypur hands of my stack"

Fatach

New member
עדיף להיות מדויק..

בסרט The Wall יש ציטוט מכאן

JimiH

New member
נו זה ברור

המורה קורא מהמחברת שירים של הילד, הילד זה בעצם ווטרס, ווטרס כתב את המילים ל-Money,המורה קורא את המילים ל-Money, בגלל... שהילד (=ווטרס) כתב את המילים לא מסובך

למעלה