Back To School

Ne§t£A Gi®L

New member
Back To School../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

נו? התארגנתם? לאיזו כיתה אתם עולים, אם בכלל? קניתם כבר דברים?:) לאיזו מגמה אתם הולכים/באיזו מגמה אתם? [לחמשושים+/שישסטית+] מה אתם מתכוונים ללבוש ביום הראשון?:)

Hail from Hell

New member
........

אני עולה לכיתת יורים..
לא קניתי... אולי נ"ט... וירוק ל3 שנים שלמות..

Angiepants

New member
ייאיק, בי"ס...

אני רחוקה מלהיות מאורגנת: אין לי מושג מה ללבוש, אין לי שומדבר לבי"ס (חוץ מהקלמר הכי שניפניף שיכול להיות), אני לא ממש יודעת איפה הכיתה שלי תהיה, או אם בכלל הכיתה שלי תישאר ביחד, לא לקחתי עדיין את הספרים שלי, ואני גם לא יודעת מה קורה עם כל הקטע של התלבושת האחידה (A.K.A מדים). ומה איתכם? משהו בנימה יותר אופטימית, אני מקווה... שמעתי שיש אנשים בארץ שאוהבים את בי"ס *ממלמלת SICK, SICK PUPPIES*

El Caballo

New member
סתם הערה לגבי תלבושת

לדעתי יכול להיות בזה משו חיובי.. כמובן שתלוי איך זה הולך להיראות... וגם אחרי ביה"ס תמיד אפשר להחליף חולצה. וההשוואה למדי צבא?
תנחומי על הרגע שתלבשי אותם... רק אז תביני כמה מג'וייפים הם המדים.
El Caballo

love_asp

New member
אני לא רוצה להשוויץ, אבל...

גמרתי 12 שנות לימוד... ועכשיו, כרגיל, מגיע הקטע שאני מתפלסף. לא חובה לקרוא...
והרשו לי לנצל במה זו לסכם מה אני חושב על הדבר שנקרא "בית-ספר". השלוש שנים הראשונות חשובות מאד, לומדים לקרוא, לומדים אריתמטיקה, וגם משפרים את "הקורדינציה העדינה" של התלמידים ע"י לגזור ולהדביק. אחר כך באות כתות ד' ה' ו' שהם בזבוז זמן מטורף. אפשר להספיק את כל החומר של שלוש השנים האלה בשנה אחת. אולי אפילו בחצי שנה. אחר כך, ארבע שנים של סבל. סתם ללמוד הרבה שטויות שלא מעניינות אף אחד. בכתה י' העניינים מתחילים להתחמם. לומדים כבר הרבה אלגברה והרמה של האנגלית משתפרת בהרבה. י"א י"ב זה הכי כיף. אני יודע שיהיו הרבה שיגידו לי "מה אתה דפוק? בחינות בגרות זה כיף??" ובאמת יש קטע ממש דפוק עם הבגרויות: זה מבחנים דיי קשים ודיי מקיפים, על כמות באמת גדולה של חומר, שבאים בתקופה שבה הלימודים זה הדבר האחרון שמעניין את הבןאדם. יש לו חברה, יש לו חיים, תחביבים, הוא נער מתבגר והוא לא אמור ללמוד כל היום (וכל הלילה)... זה באמת אתגר רציני לעבור את התקופה של הבגרויות בלי ייעוץ פסיכולוגי... אבל, זה ממש כיף. אני אישית הכי אוהב מתמטיקה. זה הדבר הכי יפה שיש בעולם... טיפ אחד אחרון לכל מי שהולך לב"יס - קחו את הכל בפרופורציות, זה כולה ביצפר. אבל תשמרו על הפרופורציות... אל תיסחפו לצד השני ותקבלו רק 40ים בתעודה... Have Fun !

Angiepants

New member
מתמטיקה "זה הדבר הכי יפה שיש בעולם"

? אוקיי, רואים? זה רק מראה לכם מה יקרה לכולנו (אני יוצאת מנקודת הנחה שרובנו בבי"ס) כשנסיים! זה מה שהממשלה רוצה! להכריח אותנו לחשוב שמבחנים זה כיף ומתמטיקה זה " הדבר הכי יפה שיש בעולם"! ממזרים סאדיסטים! תסתכלומה עשיתם לבנאדם מסכן, שכנראה היה נורמלי לפני הבי"ס, ועכשיו גרמתם לו לחשוב שלימודים זה כיף! איך יכולתם?! החינוך האקדמאי שלו יהיה על ידיכם! וד"א-השוותי את התלבושת האחידה למדי כלא, ולא צבא, אבל SAME DIFF...

Ne§t£A Gi®L

New member
לא מסכימה איתך...../images/Emo108.gif

המתמטיקה שאת לומדת לא יפה-בעיקר בגלל מה שאת לומדת והצורה שבה את מקבלת את החומר. אני שונאת פיזיקה. שונאת מתמטיקה. אבל אני יודעת שזה בגלל מה שמלמדים אותי, והצורה שמלמדים אותי בה- ולא בגלל שזה מקצועות דוחים. פיזיקה ומת' משתנים כשמתחילים ללמוד באוניברסיטה [יאפ, יאפ...ראיתי אצל אחי:)], וזה אפילו ממש נחמד. תלוי מי מלמד...ואת מה.

love_asp

New member
../images/Emo45.gifמילים כדורבנות...

זה נכון. בית-הספר השניא עליי את המתמטיקה. בפירוש ככה. זה באמת לא כיף שצריך לתרגל כל יום 17 שאלות שכל אחת מהן לוקחת חצי שעה במקרה הטוב. זה לא כיף לא להצליח לפתור. זה לא כיף להתמודד מול שאלה אחת במשך כמה שעות. ברור שזה לא כיף. אבל המתמטיקה כשלעצמה, זה דבר מדהים. לקחת משהו ולמצוא את המודל-המתמטי שלו ולראות שיש דבר אחר, שלכאורה אין בינהם שום קשר, שמתנהג בדיוק באותו מודל - זה פשוט לראות שיש אלוהים. פשוט ככה. (דוגמא קטנה מעולם הפיזיקה: החלקיקים שיש בתוך האטומים מתנהגים כמו כוכבי-הלכת. (מי שמבין קצת יכול לראות את הדמיון המתמטי בין "חוק-קולון" ל"חוק הכבידה"))

Angiepants

New member
סורי, התיאוריה שלכם לא כ"כ מדויקת..

אני, אישית, לומדת מתמטיקה עם המורה הכי כיפי ומצחיק שיש, ואני דווקא אחת מהכי טובות בכיתה שלי במתמטיקה, אך למרות זאת, מה לעשות, אני לא בדיוק סובלת את המתמטיקה עצמה...

shmezz

New member
חחח...אני עולה...

על מדים...עוד חצי שנה אומנם.. אל.. סיימתי 12 שנות לימוד (למורת אוחה של ענת רשף..שתמות אמן
) בכל אופן.... מקווה שתהיה לכם אחלה תחילת שנה.. ובקשר לכל מה שאמרתם על הלימודים/מתמטיקה... ...אני אישית שונאת מתמטיקה..אבל אין מה לעשות זה חשוב...אני אישית הרחבתי כימיה ואפילו שם זה חשוב...אפילו להרחבה שלי בהיסטויה זה היה חשוב....חישוב תאריכים וכאלה...
בקיצור...תהנו,תיכון זו תקופה נ-פ-ל-א-ה

The Charmd One

New member
בלעכס:/../images/Emo79.gif

[חזרתי, בערך
] אני עולה לט'...:(:קניתי את הכול, נראה לי
וגם סיימתי את העבודת קיץ סופסוף
[אם ל3/4 מהבעיות רק לכתוב נסיונות לא מוצלחים
] וללבוש...חולצת תלבושת כנראה שחורה, איזשהו ג'ינס והשאר נראה כבר:) בלע, שונאת את תחילת השנה. כל כך.

Ne§t£A Gi®L

New member
I SAY!../images/Emo108.gif

[הרגע נזכרתי שאני בכלל לא עניתי. חכם מאד, הא?] אני עולה לי' [מגמת אדריכלות...] היום קניתי את התיק שלי [JANSPORT שחור] ושבוע שעבר קניתי "יומן" [מחברת מעוצבת בתכ'לס. מה שאומר שאני צריכה לכתוב את כל התאריכים. ח-ב-ל]. אני מתכננת ללכת השבוע ולקנות את כל השאר. זה המצב הכי לא נעים שהייתי בו...4 ימים לפני תחילת הלימודים, ו...אין לי כלום
ליום הראשון אני לא יודעת מה ללבוש
ארפ. זהו:)

The Charmd One

New member
אממ מה זאת אומרת?../images/Emo12.gif../images/Emo79.gif

~פרצוף מבולבל~ אני אשים סיכות פ'אצים[כשאמצא] ושות'...למה, מה את תעשי?:))

Ne§t£A Gi®L

New member
גם כן, משהו סטייל...../images/Emo108.gif

אולי אצייר עליו עם טיפקס, אולי ארקום עליו LOVE או grOOve או משהו... אני חושבת על להשחיל חוט ורוד זוהר [כשאני אמצא] באיזו צורה, להדביק פאצ'ים וכאלה [כי סיכות גונבים...אני אשים על הקלמר I GUESS]. זהו, נראה לי מספיק:)

למעלה