Back To The Future

צוחה

New member
Back To The Future

היום הלכתי לדואר ואספתי את הטרילוגיה המדהימה של בחזרה לעתיד המארז מרשים בטירוף ומאוד איכותי ואסטטי הסרטים כמובן טובים (למרות שראיתי רק את הראשון בינתיים אבל אין כמו להקדים תרופה למכה) הסרט הוא במסך רחב צבעים קצת ישנים אבל רואים שהייתה השקעה הסאונד ממש טוב וברור התוספות לא משהו אבל יש מספיק המלצה שלי:

צוחה

New member
כמו כל סרט של זון 4

אני קניתי את הסרט הזה מאתר אוסטרלי (לא ממש זוכר איזה) וזה על לי רק 150 שקל וזה כולל המשלוח !!! אני ממש מרוצה ואני בכלל לא צריך את זון 1 כי אני לא רואה את זה עם תירגום בכל מקרה ככה שזה לא משנה לי איזה תירגום יש והתוספות הן לא כל כך משמעותיות לי כי אין לי הרבה זמן כדי לראות אותן עקב זאת שאני בצבא... ככה שכל התוספות מתפרסות להן להרבה זמן

דון גל

New member
לא יפה... המסכנים שמחכים לזון 1

אוכלים את עצמם עם כל הודעה כזו, Soak, אני חושב שאנחנו צריכים להקים קבוצת תמיכה: "שלום, אני דון גל, ואני ממתין לזון 1 של חזרה לעתיד" "אנחנו אוהבים אותך דון גל" אההההההה! הדון.

VC820

New member
למה זה בעצם חשוב זון 1 ?

רק בגלל הDTS ? או בגלל תוספות אחרות?

צוחה

New member
dts לא קשור לזון 1

פשוט זון 1 זה לרוב הכי מושקע הרבה יותר תוספות תפריטים יותר יפים (אפשר לראות את ההבדל בין זון 1 ל 2) ויש שאומרים שאפילו איכויות הקול והוידאו יותר טובות בזון 1.... אם תשאל/י אותי, אני אומר לך שזון 1 עדיף על הכל אבל כשמסתכלים על המחירים אני מעדיף זון 4 מה לעשות

צוחה

New member
סיימתי לראות את הסרט השני

וואי וואי וואי איזה סרט ענק ! אני לא יכול לחכות כבר לשלישי הכל שם די אותו דבר חוץ מהרקעים של התפריטים וקטעי המעבר בין התפריטים

barlevy

New member
יש בארץ BACK TO THE FUTURE

כל הקופסה בלייזר סנטר כבר יותר משבוע

למעלה