BackDrifts
ממשיכים בפרוייקט השירים, וזה השיר הבא:
ממשיכים בפרוייקט השירים, וזה השיר הבא:
We're rotten fruit We're damaged goods What the hell, we've got nothing more to lose One gust and we will probably crumble We're backdrifters This far but no further I'm hanging off a branch I'm teetering on the brink Oh honey sweet So full of sleep I'm backsliding You fell into our arms You fell into our arms We tried but there was nothing we could do Nothing we could do All evidence has been buried All tapes have been erased But your footsteps give you away So you're backtracking Ah ah ah You fell into our arms You fell into our arms We tried but there was nothing we could do Nothing we could do You fell into our, ah You fell into a We're rotten fruit We're damaged goods What the hell, we've got nothing more to lose One gust and we will probably crumble We're backdrifters
אנחנו פירות רקובים אנחנו סחורה דפוקה מה לעזאזל, אין לנו מה להפסיד עוד פרץ אחד וודאי נתפורר, אנחנו נסחפים אחורה. עד כאן, אבל לא מעבר אני נתלה על ענף אני מתנדנד על הגדה הו כה מתוק כה מלא תרדמה אני מדרדר אתה נפלת בידנו, אתה נפלת בידנו ניסינו, אך לא היה דבר שיכלנו לעשות אין דבר שיכלנו לעשות כל הראיות נקברו כל הטייפים נמחקו אבל העקבות שלך מסגירות אותך אז אתה חוזר אחורה על צעדיך אה אה אההה אתה נפלת בידנו, אתה נפלת בידנו ניסינו, אך לא היה דבר שיכלנו לעשות אין דבר שיכלנו לעשות אתה נפלת...אתה נפלת אנחנו פירות רקובים אנחנו סחורה דפוקה מה לעזאזל, אין לנו מה להפסיד עוד פרץ אחד וודאי נתפורר, אנחנו נסחפים אחורה __________________________________________________________________________________ השם האלטרנטיבי של השיר הוא "ירח הדבש נגמר". אז על מה השיר מדבר לדעתכם? יש לי כמה תיאוריות; אחת מהן - הפירות הרקובים הם המנהיגים, הפוליטיקאים. העם "נופל ברשתם" - ומכאן גם מתקשר "ירח הדבש נגמר", הפוליטיקאים מפסיקים להיות נחמדים לאחר שנבחרו. עדיין מהרבה בחינות, המילים קצת לא ברורות לי, מה הכוונה ב-backdrifting? בכל מקרה התחושה של אפסות וחוסר שליטה שבולטת פה, די מסגירה את הלך הרוח של השיר. ת'ום עושה גם כאן שימוש חוזר במוטיב של היסחפות בנהר, כמו ב-how to disappear completely או like spinnig plates. מה דעתכם על השיר? בפרט על המוסיקה?