BackDrifts

• פותח הנושא V e g
  • פורסם בתאריך

V e g

New member
BackDrifts

ממשיכים בפרוייקט השירים, וזה השיר הבא:
We're rotten fruit We're damaged goods What the hell, we've got nothing more to lose One gust and we will probably crumble We're backdrifters This far but no further I'm hanging off a branch I'm teetering on the brink Oh honey sweet So full of sleep I'm backsliding You fell into our arms You fell into our arms We tried but there was nothing we could do Nothing we could do All evidence has been buried All tapes have been erased But your footsteps give you away So you're backtracking Ah ah ah You fell into our arms You fell into our arms We tried but there was nothing we could do Nothing we could do You fell into our, ah You fell into a We're rotten fruit We're damaged goods What the hell, we've got nothing more to lose One gust and we will probably crumble We're backdrifters​
אנחנו פירות רקובים אנחנו סחורה דפוקה מה לעזאזל, אין לנו מה להפסיד עוד פרץ אחד וודאי נתפורר, אנחנו נסחפים אחורה. עד כאן, אבל לא מעבר אני נתלה על ענף אני מתנדנד על הגדה הו כה מתוק כה מלא תרדמה אני מדרדר אתה נפלת בידנו, אתה נפלת בידנו ניסינו, אך לא היה דבר שיכלנו לעשות אין דבר שיכלנו לעשות כל הראיות נקברו כל הטייפים נמחקו אבל העקבות שלך מסגירות אותך אז אתה חוזר אחורה על צעדיך אה אה אההה אתה נפלת בידנו, אתה נפלת בידנו ניסינו, אך לא היה דבר שיכלנו לעשות אין דבר שיכלנו לעשות אתה נפלת...אתה נפלת אנחנו פירות רקובים אנחנו סחורה דפוקה מה לעזאזל, אין לנו מה להפסיד עוד פרץ אחד וודאי נתפורר, אנחנו נסחפים אחורה __________________________________________________________________________________ השם האלטרנטיבי של השיר הוא "ירח הדבש נגמר". אז על מה השיר מדבר לדעתכם? יש לי כמה תיאוריות; אחת מהן - הפירות הרקובים הם המנהיגים, הפוליטיקאים. העם "נופל ברשתם" - ומכאן גם מתקשר "ירח הדבש נגמר", הפוליטיקאים מפסיקים להיות נחמדים לאחר שנבחרו. עדיין מהרבה בחינות, המילים קצת לא ברורות לי, מה הכוונה ב-backdrifting? בכל מקרה התחושה של אפסות וחוסר שליטה שבולטת פה, די מסגירה את הלך הרוח של השיר. ת'ום עושה גם כאן שימוש חוזר במוטיב של היסחפות בנהר, כמו ב-how to disappear completely או like spinnig plates. מה דעתכם על השיר? בפרט על המוסיקה?

לפי דעתי השיר הוא שוב כמו רבים

אחרים, על זה שאנשים נסחפים אל תוך חיים רגילים. השעמום והשגרה לוקחים אותם. חוזרים על עצמם תמיד. והשם החלופי מתאים בול! כי ירח הדבש נחשב לדבר מיוחד שונה, לא שגרתי. אבל בחיים הוא נגמר. בקיצור אותו הרעיון כמו לט דאון וכד'. מבחינת מוזיקה לא אהבתי, רק בסוף אני אוהב את היריות האלה כמו ממשחק מחשב או משהו כזה.

Knives Out

New member
חייב לומר שבהתחלה באתי לאח שלי...

ואמרתי לו שאני חולה על השיר הזה בטירוף ושהוא אולי האהוב עליי באלבום, והוא התחיל לצחוק עליי ואמר שזה אחד הכי פחות טובים. XD מאז ברור שהתפתחה טיפה הדעה שלי על HTTT אבל אני עדיין אוהב השיר מאוד.

Latisia

New member
שיר נחמד...

לא יותר מזה. יש יותר טובים באלבום. משום מה כמעט תמיד אין לי כוח אליו ואני מעבירה הלאה P:

RuNoOsH

New member
גם אני ככה..

בדרך ככל אני תמיד מעבירה אותו, הוא פשוט מעצבן כזה, הכי פחות טוב באלבום לפי דעתי...

Latisia

New member
חחח אני משום מה מתה על we suck youn

we suck young blood. חח המחיאות כפיים ברקע! חח משום מה הזכיר לי את אנשי זאב או משו חחחח

kittycatbone

New member
אני מאוד אוהבת את השיר הזה..

אומנם הוא לא מהאהובים עליי ממש, אבל גם לא מההכי פחות אהובים. מבחינת המילים אני מסכימה עם מה ששניכם כאן אמרתם. האמת שאף פעם לא ממש התעמקתי על המילים מסיבה לא ברורה אז גם אין לי הרבה מה לומר עליהם.. ובקשר למוסיקה, כל הקטע של ההיסחפות והשימוש במילה backdrifting.. לדעתי האפקט שהשתמשו בו של ה"רוורס" הזה, בדיוק מתאר את זה.. זה ממש מרגיש כמו נהר שנסחפים בו.. ואני אישית מאוד אוהבת אותו.. פשוט שיר שאפשר להיכנס אליו לגמרי כי הוא "ממכר" שכזה... ואולי המשפט האחרון שאמרתי לא כל כך יצא הגיוני שכזה אבל קשה לי להסביר את ההרגשה הזאת.. XD

dresner

New member
שיר חמוד

ולמען האמת, קטע הפסנתר הנהדר לקראת סוף השיר משמש לי כצלצול נחמד לפלאפון...רק אל תשמיצו אותי על כך...יש כאלה שיגידו שזו זילות לשמה...חוסר כבוד לשירי-רדיוהד "הקדושים" כביכול... בבקשה תחסכו את זה ממני....

kittycatbone

New member
חחח../images/Emo6.gif

האמת שאם אתה אומר שזה מתאים לפלאפון
אני ממש מחפשת לי צלצול *טוב* של רדיוהד לפלאפון. יש לי פאראנויד אנדרויד שממש ממש חמוד^^ אבל הוא כזה לא מותאם טוב לצלצול פלאפון אלא זה פשוט בדיוק השיר... :X

dresner

New member
נכון?

חיפשתי די הרבה זמן אחר אותו צלצול-רדיוהדי נכסף...שלא יהיה פופולרי מדי ויחד עם זאת יתקבל יפה בקרב מעריצי הלהקה. ההחלטה הייתה קשה...(Idioteque אפילו הוביל את המירוץ לתקופה מסוימת!) אבל עכשיו כבר התרגלתי סופית לצלצול שלי..

Knives Out

New member
כן, ההחלטה באמת קשה..

בסוף אני הלכתי על שניים: No surprises וKnives Out שמשמש לי כצלצול עכשיו. אחלה של רינגטון!

avki

New member
אני פשוט מת על הקלידים בסוף.

זה מהדברים הקטנים שהופכים את העיבוד וההפקה אצל רדיוהד למשהו שאני כל כך אוהב. זה משתלב כל כך טוב הכל ביחד.

Roy1232

New member
כל כך מזכיר לי את דפש מוד...

לטובה כמובן.. חלקים מהשיר די מזכירים את הסגנון של דפש
רק לפני כמה ימים שמעתי אותו, ואין לי הרבה מה להגיד... איפה אתה מוצא לשירים שמות אלטרנטיביים?

למעלה