Backup נתקע

• פותח הנושא robm
  • פורסם בתאריך

robm

New member
Backup נתקע

הגיבוי של ה TX נתקע לפני סיומו. תמיד אחרי אותו קובץ. מצורף קובץ לוג של הגיבוי הנכשל בברכה, רוברט HotSync operation started for Robert on 02/25/07 20:18:23 Expense - sync configured to Do Nothing Quick Install - Sync configured to Do Nothing. Adobe Reader - VersaMail - Sync configured to Do Nothing OK Note Pad OK Memos OK Documents To Go OK Calendar OK Contacts OK Tasks -- Backing up AdditShop-Content to C:\Program Files\Palm\Robert\Backup\AdditShop-Content.PDB -- Backing up AddIt_newstips to C:\Program Files\Palm\Robert\Backup\AddIt_newstips.PDB -- Backing up AddIt-Content to C:\Program Files\Palm\Robert\Backup\AddIt-Content.PDB -- Backing up J9MS 11700169012900 to C:\Program Files\Palm\Robert\Backup\J9MS_11700169012900.PRC -- Backing up J9RMS 11722518719607 to C:\Program Files\Palm\Robert\Backup\J9RMS_11722518719607.PDB -- Backing up J9RMS 11722517755502 to C:\Program Files\Palm\Robert\Backup\J9RMS_11722517755502.PDB -- Backing up J9RMS 11711267065607 to C:\Program Files\Palm\Robert\Backup\J9RMS_11711267065607.PDB -- Backing up J9RMS 117036007538043 to C:\Program Files\Palm\Robert\Backup\J9RMS_117036007538043.PDB -- Backing up J9RMS 11700169565208 to C:\Program Files\Palm\Robert\Backup\J9RMS_11700169565208.PDB Backup synchronization failed HotSync Error: Connection is lost (6410) HotSync operation completed on 02/25/07 20:18:49

robm

New member
בבקשה המשך עזרה

תודה על התגובה. לצערי לא עזר. שכחתי לציין שני עובדות נוספות : 1. המכשיר עושה softreset אחרי הגיבוי הלא מושלם. יתכן שזאת הסיבה להודעת שגיאת התקשורת? 2. גם גיבוי עם תוכנת Backupman (שאני בדרך כלל לא משתמש בה) הסתיים בכישלון. לכן אני חושב שהבעיה במחשב האישי. גם הגיבוי עם Backupman נתקע בקבצים עם התחלה J9 . נדמה לי שאלה קבצי ג'ווה. אפשר לוותר אליהם? התקנתי אותם בגלל שרציתי לעבוד עם דפדפן אופרה. בבקשה עזרה תודה מראש, רוברט

cinargy

New member
יש פיתרון

נראה לי שהייתה לי בדיוק את אותה הבעיה עם ה-TX שלי. ניסיתי לשחזר מגיבויים ישנים ואחרי כמה ימים הבעיה חזרה שוב ושוב. בסוף לאחר מעבר מקיף על הרבה דוחות של סנכרון שכשל, בודדתי את הבעיה לקבצים של ג'אווה בפאלם והפיתרון היה מפתיע בפשטותו. הבעיה היא בקבצים של JAVA שנפגמו ולכן בכל פעם שמנסים להעתיק אותם הפאלם נתקע ועושה אתחול. הפיתרון: 1. לגבות מידע חשוב מתוכניות מבוססות ג'אווה (כמו מיני-אופרה) - המידע שקשור לתוכניות עלול להימחק לאחר ביצוע 2 2. למחוק את כל הקבצים בפאלם שמתחילים באותיות : J9 3. להתקין מחדש JAVA לפאלם 4. לסנכרן את הפאלם ולראות שהסנכרון מסתיים בהצלחה ללא אתחול הפאלם. נראה שזה עוד אחת מהתופעות המוזרות שקשורות לזיכרון הגאוני והבעייתי (NVFS) שיש ב-TX אני ליתר ביטחון החלטתי לנעול את ג'אווה עם RLOCK מקווה שזה יעזור לך, קובי

robm

New member
תודה עזר

תודה עזר. רק שניסיתי קודם למחוק רק את הקובץ החשוד, וזה הספיק. לא התקנתי שוב שום דבר וגם מיני אופרה עובד, שהוא ישום הגא'ווה היחיד. אם אתקל בבעיות אבצעה את כל התהליך שכתבת. שמעתי גם לעצתך ונעלתי את קבצי הג'אווה עם RLOCK. שוב תודה, רוברט

cinargy

New member
תמיד שמח לעזור

אצלי הבעיה לא חזרה מאז שנעלתי את הג'אווה. מקווה שגם אצלך לא יחזור...

robm

New member
oops , הקבצים הבעיתיים חזרו

אחרי שהפעלתי מיני אופרה שוב ישנם הקבצים הבעיתיים ובגלל זה שוב נתקע הגיבוי. החלטתי בינתיים למחוק אותם לפני כל גיבוי. בקרוב אמחק ג'אווה ואופרה ואתקין מחדש כמו שהצעת שוב תודה, רוברט

cinargy

New member
השלבים של מה שעשיתי בפירוט

1. לגבות מידע חשוב מתוכניות מבוססות ג'אווה (כמו מיני-אופרה) - המידע שקשור לתוכניות עלול להימחק לאחר ביצוע 2 2. למחוק את כל הקבצים בפאלם שמתחילים באותיות J9 (ניתן לצורך זה להשתמש בתוכנת FILEZ החינמית) 3. להתקין מחדש JAVA לפאלם. ניתן להורדה מהאתר הרשמי של פאלם: http://www.palm.com/us/support/jvm/download.html 4. לסנכרן את הפאלם ולראות שהסנכרון מסתיים בהצלחה והפעם ללא אתחול הפאלם. אם לא, לברר שוב מהם הקבצים האחרונים שמופיעים בדוח הסנכרון לפני שהוא נקטע. 5. ליתר ביטחון מומלץ לאחר פיתרון הבעיה לנעול את "J9 Java Launcher" בזיכרון עם התוכנה החינמית המעולה RLOCK: http://www.resco.net/palm/locker/

למעלה