BAD טוּר בDVD

BAD טוּר בDVD../images/Emo70.gif

כנראה שזאת תהיה ההופעה שמייקל עשה ביפן אומרים שזה ישוחרר ב19 לנובמבר השנה
(שגם יהווה 20 שנה לאלבום) בBAD TOUR היו 123 הופעות ו 4.4 מליון צופים. ו-14 הופעות (שכל הכרטיסים אליהן נמכרו לגמריי) באצטדיון Korakuen ביוקוהמה, יפן. (בסמפטמבר 1987) אז הDVD יכלול אחת מ14 הופעות האלה (אולי שילוב של כמה לא ברור עדיין) הרשימת שירים בדיסק תכלול: 1. Wanna Be Startin' Somethin' 2. Things I Do For You 3. Off The Wall 4. Human Nature 5. Heartbreak Hotel 6. She's Out Of My Life 7. I Want You Back 8. The Love You Save 9. I'll Be There 10. Rock With You 11. Lovely One 12. Working Day And Night 13. Beat It 14. Billie Jean 15. Shake Your Body 16. Thriller 17. I Just Can't Stop Loving You 18. Bad מחירו של הDVD יהיה בסביבות ה15 יורו. ויהיה הוצאה של חברת סוני המזורגגת כנראה. כשיהיה אישור מוחלט להוצאת הDVD ובאיזה מדינות אודיע לכם.

abigaillovesmj

New member
Yesss סוף כל סוף ../images/Emo6.gif

הגיע הזמן שמסע ההופעות של BAD יצא. סוף כל סוף לראות את זה באיכות DVD
מושלם
תודה ג'ן על החדשות

unb®eakable

New member
הרי דיברו על זה ממש מזמן

לפני שיצא ההופעה ב ultimate דובר על DVD רשמי של BAD זה היה אמור לצאת לפני שנתיים משהו כזה. טוב מגניב, הגיע הזמן, סוני הרי לא יכולים לשבת בשקט שנה שלמה בלי לעשות איזו קופה על מייקל. ואני חשבתי שלא נשמע מהם.

נכון זה נושא מדובר כבר מלא זמן

וסוני לא ששו להוציא את DVD אבל אחרי חתימה של עצומות ממעריצים ומכתבים רבים שנשלחו אל סוני הם כנראה החליטו שזה מוצר שיכניס להם כסף והחליטו לשווק אותו לבסוף.

The Experience

New member
האמת במקרה הזה זה 100% מעריצים שגרמו לזה..

בזכות העצומה הגדולה שעשו באינטרנט שבה ביקשו להוציא DVD של ההופעה של BAD התכנון היה להגיע ל10000 חתימות ואז זה עובר לגורמים "בכירים" והמצב כרגע כבר מעל 12000 חתימות כך שיש מצב שהמטרה באמת הושגה וזה בשלבי הפקה. http://www.petitionspot.com/petitions/bad88ondvd http://www.youtube.com/watch?v=eGh-NM3NuRk

לפי רשימת השירים

מדובר באותה הופעת בכורה מיפן ששודרה בטלויזיה. המופע BAD בראשית דרכו היה מאד מצומצם מבחינת ההפקה. ה SECOND LEG כלל רשימת שירים שונה והמון הוספות ופירוטכניקה. ההופעה שאני ראיתי ב 88 בווימבלי כללה בין השאר את: TWYMMF ANOTHER PART OF ME MAN IN THE MIRROR בתוכנית מייקל היה אמור לבצע את DIRTY DIANA אבל הוא אחליט להוציא את השיר בגלל שהנסיך והנסיכה דיאנה הגיעו להופעה. אני ישבתי לא רחוק מהם ביציע ליד דודו דותן והילידם שלו שגם היו שם. הייתי אז בן 16 וזו הייתה ההופעה הראשונה שראיתי של מייקל. היו זמנים.... בכל מקרה, היוזמה להוציא את ה DVD ברוכה אך מאכזב שזו אותה הופעה רדומה מיפן..

midnightcat

New member
הבנתי שזה לא רשמי, מייקל וסוני לא מעורבים.

גם אני, כמו הרבה אנשים, היו מעדיפים את 88'. גם מבחינת איך שמייקל נראה אני מעדיפה את 88'- 89' על 87'.

The Experience

New member
יש עשרות DVDים של הופעות של BAD

אבל לא נירא לי שקיימת אחת בקידוד שמתקרב לאיכות DVD של היום.

aMJel

New member
סבבה, רק חבל שהם מוציאים הופעות חרושות מהתחת.

אם ייצא היסטורי בטח זה יהי מינכן 97.

dancing gabriel

New member
חחחח זה בדיוק מה שיצא XD....

הוציאו משהו כזה לא רשמי של היסטורי זה רץ לפני כמה שנים בארופה.

dancing gabriel

New member
ואללה, טוב קשה להבין טון מהודעה בפורום...

בכל מקרה אני מת שיוציאו DVD של דאנגרס טור מקלן, גרמניה. ראיתי שם רק את בילי ג'ין והוא אנרגטי שם בטרוף.

למעלה