Bad areas in Raanana, again

Valleria

New member
Bad areas in Raanana, again

I asked about it before few weeks, I would like to know, what is bad in this area: Is it bad building or it's low standart people and crime?

HayaBee

New member
אזור רע ברעננה? לא חושבת שיש כזה

יש יקר יותר ויקר פחות, לקנות דירה זה ענין של תקציב. מרחק מהמרכז הוא שיקול, בתי ספר וכו. פשעים יש בכל מקום אך מעט ברעננה. תבואי תמצאי שכונה שמוצאת חן בעיניך ואם התקציב מרשה שם תקני.

עומר247

New member
מבחינה תדמיתית

קריית שרת ורסקו נחשבות לשכונות ה"פחות טובות" ברעננה, למרות שיחסית לערים אחרות, הן יכולות להחשב בקלות לממוצעות וסבירות ואפילו יותר.. ככה שאין באמת שכונות לא טובות ברעננה. יש כמה רחובות ובמיוחד הבלוקונים בוויצמן שנראים זוועה.

ATAF151

New member
יש איזורים פחות טובים

והם רסקו, נווה שרת ובסביבת הרחובותאלי כהן, מגדל וחפץ חיים.

אם זאת שאלתכם אתם לא רצויים ברעננה

אני יודעת שבכפר שמריהו כל האזורים "טובים" תנסו שם. תעשו לנו טובה ואל תגיעו אלינו.

הופה....את לא יוצאת קצת מפרופורציות?

מה זאת העוינות הזאת? ובכן, יש איזורים ברעננה שאני אישית לא הייתי גרה בהם. בר אילן או קרן היסוד למשל. או איזורי המזרח שהילת בתי הכנסת ומיפגעי הרעש של מבקריהם בשבתות היא המאפיין העיקרי שלהם. ו...כן - יש איזורים טובים מהם, גם ברעננה וגם בערים אחרות. בתקווה שהגולשת לא לקחה את הרגליים וברחה מכאן....

shian

New member
את לוקחת את זה לכיוון לא נכון

בעיני למשל קרית גנים זה אזור לא טוב כי כל אחד שם ספון תחת גדר וזה איזור קר ומרוחק מבחינת תושביו.

ניטרוי

New member
עניין של העדפות

גרתי בקרית גנים לפני ארבע שנים ומאד נהניתי מהאוירה .אחלה אנשים.

HayaBee

New member
ולריה תראי מה מצאתי בשבילך.....דוגמא אחת

דירה ענקית, במחיר סביר במרכז העיר.....רק בלי מעלית.... must sell apartment 130 sqq mtrs. 4.5 huge rooms in a quiet part of bar ilan st.close to shopping second floor no elevator covered parking recently renovated a\c larg kitchen occupancy flexible asking price $ 275/000 NECHASSIM Plus yossi kainan Real Estate Office Licensed Brokers 198 Ahuza St., Raanana Tel: 09-7711718 Mobile: 050-5413513 yossikainan@ gmail.com www.yossikainan.com ד"ש ליוסי קינן מחיה

למעלה