bad beat כזה הרבה זמן לא היה לי

t s a c h i

New member
bad beat כזה הרבה זמן לא היה לי

הפולטילט הזה מכור לגמרי, מה שהולך שם זה כבר לא נורמלי. תחילת SNG , אני בביג בליינד עם 7 9 , שחקן מעמדה מוקדמת מעלה ל150, אחד משווה בשולחן וגם אני. על הפלופ נפתח 5 6 8 , הצבעים לא משנים. אני שמח שיש לי את הנאטס, ומעלה ב90. השחקן שהעלה מעמדה מוקדמת נכנס אול אין, שחקן שני פורש. אני משווה בשמחה והוא פותח זוג מלכה, כולי מאושר מזה שניצחתי אותו, בריבר נפתח 6 ובטרן כמובן שנפתח מלכה. הרגה אותי היד הזאת. ד"א - מישהו יודע מה הקטע הזה עם הMADNESS בפולטילט? האם זה עדיין תקף או שזה היה רק בסופ"ש?

yechielz

New member
אני לא מבין איך מלכתחילה

אתה משווה עם 9 7 בתחילת sng אחרי שעוד שחקן כבר השווה ?

../images/Emo127.gif

באמת bad beat. אבל להשוות העלאה של 3BB בתחילת sng עם 7-9 זו טעות מאוד גדולה.

2המרפא

New member
5‏ לא שלוש הוא השווה.

בראסמי כן זה באד ביט בעוד יותר ראסמי הגיע לך להפסיד.

t s a c h i

New member
הגיע לי להפסיד?

מה הקשר? בגלל שנכנסתי עם 7 9 ולא שיחקתי ע"פ הספר?

t s a c h i

New member
...

אם היה מגיע פלופ כזה, הייתי מעלה קצת על מנת לראות איפה אני עומד, אם היה מעלה אותי, הייתי מניח שיש לו זוג גבוה בגלל הרייז הגדול בהתחלה. אחד הדברים שאני אוהב לעשות זה לתת CALL על העלאה שמישהו עושה לפני הפלופ, ואז לתת העלאה סבירה בפלופ על מנת לבדוק אם תפס משהו, אם הוא לא תפס אז בדרך כלל הם מתקפלים. חוץ מזה 7 9 זה יד שאני ממש אוהב ויש לי מזל איתה בד"כ, הפעם היא איכזבה בגדול.

../images/Emo26.gif

כלומר, היית מסכן כמעט שליש מהערימה שלך בתחילת הטורניר כשהבליינדים נמוכים כשאתה לא בפוזיציה עם יד גרועה כמו 79? אולי זה נראה לך צעד טוב, אבל אני מבטיח לך שזה יפסיד לך כסף 100% בטווח הארוך.

t s a c h i

New member
...

איך הגעת לשליש? אני מסכן 150, ששלושים כבר שמתי, וזה עשירית מהציפים שלי.

../images/Emo26.gif

התכוונתי בדוגמא שנתתי. בפלופ הקופה היא 465. נניח ואתה רוצה לבדוק "אפה אתה נמצא" ומהמר 220, השחקן השני דוחף אול-אין ואתה פורש. הכנסת לקופה 400 צ'יפים מתוך 1500 שזה בין רבע לשליש מכמות הצ'יפים שיש לך. להשקיע כ"כ הרבה על יד כ"כ גבולית כשהבליינדים כ"כ נמוכים ואין שום סיבה לקחת סיכונים זה מהלך פשוט מטופש שיפסיד לך כסף בטווח הארוך. איזה טורנירים אתה משחק דרך אגב?

t s a c h i

New member
...

אני לא אדחוף 220 ישר, אלא 90 או 120 , אם אני מקבל העלאה זה סימן שמישהו תפס משהו, אם השוואה זה גם סימן לא טוב, אבל בדרך כלל אם מישהו תפס משהו טוב הוא ייתן לי רייז על העלאה היחסית קטנה. אם הוא לא קיבל כלום לרוב הוא יפרוש. אני לא עושה את זה כל יד, אלא לפי התחושה. אני משחק טורנירים של 6 דולר כניסה. 18 איש בפולטילט.

למעלה