bank discount

elcabure

New member
bank discount

גלעד שליט שלום: בזמן שאתה בשבי, גופים כלכליים כמו בנק דיסקונט עושים קופה עליך. רציתי להגיד לך שהתמונה שלך מופיע באתר שלהם, כי אתה "IN" עכשיו, והICON שלך מכניס כסף כאילו אתה איזה סמיילי נחמד שהציבור מחבב. הבת שלי בצבה ופתחה חשבון בבנק איפה אתה מופיע (דיסקונט) והבטיחו לה שיחרור מעמלות. אבל כבר לקחו ממנה עמלות... ולבטח לקחו עמלות מכל החיילים שהבטיחו להם לא לקחת אף פעם במשך כל שרות הצבאי שלהם. גילעד... אתה בשבי ומקווה שנוכל לשחרר אותך עוד היום אם לא עכשיו! אבל דע לך, כל אלה שמשתמשים ב-ICON שלך (כי תמונה כנראה לא כל כך מוחרת, אז מעצבי גרפים תשתשו את התמונה שלך כדי שלא יראה כל כך אמיתי) לא ישימו עליך ולא יראו אותך ממתר כי בשבילהם אתה לא גיבור הנמצא בשבי, אתה 1,47 שקל עלות עמלות לחיילים. אז כשתחזור, אל תרגיש מחויב לבנק דיסקונט. בכבוד רב מריו פטלביץ, אבא של נורית החיילת.

יונה1

New member
שלום מריו

כבר למעלה משנתיים אנשים וגופים שונים גוזרים קופון פירסומי ואפילו פוליטי על חשבון השבויים. אני יכולה לפרט לך רשימה של עשרות אם לא מאות כאלה. זה כולל חברת פרסום כלשהי שקיבלה פרס ראשון בינלאומי על "גימיק" מסויים שהגתה, ומה שהטריד אותי, זה שכל הכתבות הצוהלות על הצלחתו האדירה של "הקמפיין", שכחו את הפרט הקטן והשולי שהוא אמנם זכה בפרס, אך לא תרם במאומה להשבת השבויים. במקרה של בנק דיסקונט, אני כמעט בטוחה שהפניה לצרף את הבאנר של גלעד לאתר נעשתה על ידי המשפחה, ואולי הם אפילו משלמים לבנק על כך. במידה ולא, וזו אכן יוזמה פרטית של הבנק, אז פשוט ניתן להכניס אותם לרשימה המאד מאד ארוכה של יתר גוזרי הקופונים.

למעלה