Bank wire transfer ?

Insidious

New member
Bank wire transfer ?

יש מוצר באיביי שאני מעוניין בו. יש לי חשבון פייפאל שהכתובת הראשית שלו היא הכתובת שלי בישראל. אני מעוניין לשלוח את המוצר לקרוב משפחה בארה"ב. שלחתי הודעה למוכר המוצר (שגר בארה"ב) והצגתי בפניו את המצב הזה, והוא אמר שהוא לא מעוניין לבצע מכירות דרך פייפאל שבהן כתובת המשלוח היא לא הכתובת הראשית בחשבון פייפאל. שלחתי לו הודעה וניסיתי לשכנע אותו לעשות את זה בכל זאת, ואמרתי לו שאם יש דרך שבה אני אוכל להוכיח לו שאני הוא בעל כרטיס האשראי הרשום בחשבון פייפאל שיודיע לי. וגם אם לא, אמרתי שאם יש דרך אחרת שאפשר דרכה לבצע את העסקה שיגיד לי. הוא עוד לא ענה לי, אבל ראיתי שיש דבר שנקרא bank wire transfer שחלק מהעסקאות מתנהלות דרכו במקרים כאלה למשל. אפשר הסבר על מה זאת השיטה הזאת? כמה היא בטוחה? איך היא מתנהלת? יש איזשהם מגבלות על כרטיסי האשראי ו\או מיקום המוכר והקונה כדי לעשות אותה? בכל מקרה, אני מקווה שזה לא אומר לתת לו את מספר כרטיס האשראי שלי...

ווטרס

New member
פשוט תעשה לו העברה בנקאית

ותחסוך מעצמך את כל התסבוכת הזאת. אפילו יותר טוב אם קרוב המשפחה שלך יעשה את ההעברה. אגב, אם דוד שלך משלם לו באשראי (דרך פייפל) זה הכי משתלם. בארה"ב יש אופציה למחזיקי כרטיסי אשראי לבטל את העסקה בכל עת, ורק אחרכך יהיו בירורים. בהצלחה

Insidious

New member
אני לא רוצה לערב אותם בכל ה mess הזה...

זה מבחינתי המוצא האחרון. בכל מקרה זאת גם תהיה בעיה לא? כי אז החשבון איביי שלי מקושר עם החשבון פייפל שלי, ואם אני אזכה במכירה ואבחר בפייפל אני אהיה חייב להשתמש בו ולא בחשבון פייפל אחר לא? בקשר להעברה בנקאית, אני לא מכיר את הפרוצדורה. האמת שאני משלם מכרטיס אשראי של אמא שלי. אפשר לעשות את זה מכל חשבון בנק לכל חשבון בנק? או שזה משנה באיזה ארץ כל אחד מהחשבונות ומה סוג כרטיס האשראי של המשלם?

ranzz

New member
העברה בנקאית היא Wire Transfer בעברית...

ולא הבנתי למה העלית את האופציה של ביטול העסקה, מה הקשר בכלל? בנוגע להעברה בנקאית, ועוד לחו"ל... תתכונן להתקל בעמלה עצבנית. אני לא יודע מה עלות המוצר שלך אבל סמוך עליי, כשתבין שזה עולה לך הרבה יותר מאשר לשלם ב PP או כ.א תבין שזה לא משתלם. תאכלס, הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לשלוח ב PP כסף לקרובים שלך בארה"ב, ושהם ישלחו לו את הכסף הזה ב PP וכך המוצר יגיע לכתובת שלהם בלי שום בעיה. ואין אין להם PP... אז שירשמו.

למעלה