שגיא, אתה כמו שמעון פרס
האיש הנכון, בזמן הלא נכון, או משהו כזה. ורון נהנה לבקר זה מלשון ביקורת ולא ביקור. (אל תתלהבו, לא חזרתי) הקמת האתר היא דבר מבורך. אבל אתה לא יכול לבקש מאנשים אינטיליגנטיים ומעלה (כלומר מכולנו) שנעביר ביקורת בונה על האתר שלכם, כאשר שום דבר לא עובד שם. ואני לא מתכוון שתגיד לי שחצי עובד, או שלושת רבעי עובד. מבחינתנו, אם שניים-שלושה לינקים מעלים ציור נחמד של איש בעבודה, זה נקרא שהאתר לא עובד. נקודה. מה שאתה מבקש למעשה, בשלב שהאתר נמצא בו כרגע, זה שנגיד לך מה היינו רוצים שיהיה בו, מה חסר לנו, וכד`. אבל בשביל זה אתה לא צריך לשלוח אותנו להתברבר באתר לא גמור. בשביל זה עושים סקר, או שאלון, או מטרידים חברים. מה שאנחנו מוכנים לעשות (לפחות אני) זה כשהאתר יהיה גמור, זה לבדוק אותו, ולחוות עליו דעה. ואם הייתה פה היסטוריה, היית רואה שאני אישית העברתי פה ה-מ-ו-ן ביקורת על האתר, חלק טופל וחלק לא. בשביל זה שמים תמיד כפתור של ``כתוב לנו``. אני בד``כ משתמש בו. אבל אני לא מתכוון לכתוב לך שחצי מהלינקים לא בסדר, וחסר מסכים, וטבלת הגלילה של החיפוש לא בסדר, וכן הלאה ... זה פשוט עלבון לאינטיליגנציה לבקש ממני להתחיל ברשימת תקלות כה ארוכה. ויותר מזה, העובדה שאתם מציינים שהאתר בבניה מהווה אליבי טוב לכל תלונה. כי ככלות הכל, מה אני אגיד לך, שהאתר לא מושלם, אתה הרי יודע את זה. כשתגיד שהוא מושלם, אז יהיה טעם להעיר לך. אז באמת, בהצלחה, ותודיע לנו אחרי שסיימתם.