BARNET

^hunter^

New member
BARNET

קודם כל , JRM היה ממש מהנה לקרוא את ה"תקצירים" שלך
בקשר לברנט... בעונת ההסתגלות שלי בDIV1 הצלחתי לסיים 2 מקומות מעל לקו האדום של הירידה... ואולי תצחקו אבל זה הישג בגלל שהשחקנים למדו את השיטות משחק שלהם... בעיקר במשחקי הליגה השניים נגד קבוצה מסויימת הצלחתי להוציא ניצחון או תיקו... אבל הבעיה העיקרית הייתה שכשאר הכנסתי גול ליריב הקבוצה הייתה באופוריה והפקירה את השער וחטפתי ישר שלישיה... אבל עכשיו הבאתי קצת שחקנים מכספי הטלויזיה ואני חושב שאני אצליח להביא מקום מכובד העונה וטפו טפו טפו גם לעלות ל PRM דרך הפליאוף (סה"כ מקום 6)

Gooolan

New member
נחמד מאוד...אבל (ויש אבל)

בוא תשמע , אמממ...אני אקרא א´ בגלל שאני מכיר אותך אישית אתה מזכיר פה מקום שישי לא הגזמת? אתה צריך קודם כל לבנות את מעמדך בכבוד בדיביזיה 1 ושנית , תשחק התקפי , כי רק ככה נשארים בליגה קבוצה שמשחקת הגנה , משמע , מבקשת לחטוף אם הדברים לא הולכים , תשאיל שחקנים ותביא כמה בהעברה חופשית. ובקשר לאיצטדיון הקטנטן שלך (4000 מקומות) , יש קשר לתוצאות , אם וכאשר תעלה לפריימרשיפ , יוגדל המתקן.

tomash11

New member
אצלי דוקא טסתי למעלה...

עם פטרבורו או משהו בורו אחר, עליתי מהליגה השלישית עד לפריימר תוך ארבע שנים ומהמקום הראשון פעמיים ופעם אחת מהמקום השני. גם עם טלפורד עשיתי משהו דומה, אבל תוך שש שבע שנים, עד הליגה הראשונה. אני לא חושב שהצלחתי להביא אותם לפריימר...אבל מתקציב של איזה שמונה שקל הבאתי אותם למחזור של איזה 20 מליון.

ואם כבר מדברים על קבוצות עלובות

אני חייב לציין משהו.. ברגע שהקבוצה שלך משיגה סכום של סביבות 1.1 מיליון פאונדס (שזה קרה לי אחרי משהו כמו שתי עונות), עוטו על ריצ´ארד נאיילור - RICHARD NAYLOR, חלוצה של איפסוויץ´.. הבנאדם לא רואה דקות משחק, והוא יעבור לכל קבוצה מהדיביזיה השלישית ומעלה.. קניתי אותו עם בוסטון יונייטד והוא לא מפסיק להפציץ. אגב בוסטון יונייטד, יש להם קשר דפנסיבי צעיר בשם סיימון ראסק - SIMON RUSK, שהעלה אותי מהקונפרנס עם 24 אסיסטים, לפני שניוקאסל חטפה לי אותו..
מומלץ בחום!

למעלה