barzik

Her Circulation

New member
barzik

אם אתה באמת ובתמים חפץ לראות נקודות מבט שונות אל תשפוט את הצמחונות והטבעונות ע"פ צמחונים וטבעונים אינדיבידואלים ( בעיקר כשהבחינה היתה כה קצרה ולא עמוקה ). זה מאוד לא רציני. בכל גישה ואסכולה תהיה אשר תהיה יהיו האנשים אשר תעריך ותעריך פחות, תאהב ותאהב פחות, לא תבין ותבין מאוד. המקרה כאן לא שונה. אם אתה לא יכול להבין את האידיאולוגיה מפני שזו שלך שונה חפש את האנשים שיאירו את נקודת המבט האחרת בפניך שבאופן שתבין טוב יותר ואל תשלול את כל האידיאולוגיה בגלל פרט שאינו עושה כך ( ועוד כל כך מהר ). ( טבעוני די טרי, צמחוני כמה שנים)

Her Circulation

New member
ולמען הסדר הטוב

נראה כי יש ניגוד מסויים בין דבריי בהודעה הקודמת לכן אומר - אל לך לשפוט ע"פ אינדיבידואלים כה מעטים .מעבר לכך אני לא חושב שבשביל להבין את הצמחונות או הטבעונות ההגעה לפורום הזה היא הכרחית. אם אתה באמת מעוניין - עשה זאת בינך לבין עצמך. איננו יודעים דבר שאתה אינך יודע. הכל בראשץ

Her Circulation

New member
ולסיכום

ולסיכום - אתה אוכל בשר בשל טעמו שאתה כה אוהב ולמרות הידיעה על הסבל אותו עוברים בעלי החיים , משמע טעמו של הבשר חשוב לך יותר. הנאתך חשובה לך יותר. אני, ( ואולי אנחנו כאן ) מעדיף את טובת בעלי החיים על טעמו "הנפלא" של הבשר". לי חשובות יותר זכויותיהם של בעלי החיים. יש כל כך הרבה מאכלים אחרים וטעימים. זהו ההבדל. פשוט.

למעלה