Bass Tabs

The Wonder Boy

New member
Bass Tabs

אם מישהו מכיר אתרים טובים עם טאבים לבס של רדיוהד אני מאד אשמח. תודה!

my BEND

New member
לא קשור

אהלן רק רציתי לדעת האם את בלהקה? ואם כבר הגבתי אז נסי לחפש דרך: www.alltheweb.com בהצלחה!!

The Wonder Boy

New member
אממ.. בערך..

טכנית כן, אבל אנחנו לא ממש עושים משהו.. האמת היא שאני בכלל מנגנת בגיטרה אבל אני רוצה לעבוד לבס, אז בנתיים אני מנסה לנגן קצת בס על הגיטרה (למרות שזה לא נשמע משהו). מה אתך? בלהקה?

my BEND

New member
כן אני בלהקה (חלקית)

אני בלהקה אבל רק התחלתי ללמוד לנגן לא ממזמן בקיצור יקח זמן עד שאני יגיע לרמה של החברים שלי ככה שאני יותר נותן עצות מהצד כרגע.. אבל הבעיה היא שהם לא בקטע של מוזיקה כמו רדיוהד ולכן החלטתי לחפש לי חברים חדשים לנגן איתם! הבעיה מס´ 2 היא שאני מהצפון ואין אנשים להתחבר איתם צרות של אמנים מתחילים...כולנו היינו שם.

my BEND

New member
לא וכן

אני בלהקה אבל רק התחלתי ללמוד לנגן לא ממזמן בקיצור יקח זמן עד שאני יגיע לרמה של החברים שלי ככה שאני יותר נותן עצות מהצד כרגע.. אבל הבעיה היא שהם לא בקטע של מוזיקה כמו רדיוהד ולכן החלטתי לחפש לי חברים חדשים לנגן איתם! הבעיה מס´ 2 היא שאני מהצפון ואין אנשים להתחבר איתם צרות של אמנים מתחילים...כולנו היינו שם. מה את אוהבת לשמוע\לנגן חוץ מרדיוהד?

The Wonder Boy

New member
אממ..

בזמן האחרון אני שומעת הרבה פיקסיס.. סמית´ס, פלסיבו, קצת דה וורב, קצת פיג´יי, קצת מאניקס.. לנגן לא כל כך יוצא לי בזמן הארחון, אבל בעיקרון אני מנגנת את מה שאני שומעת, ואני שומעת את מה שאני מנגנת אז..

my BEND

New member
נושא יותר מקורי מ-אממ..

וואו תזמון בדיוק לפני שבאתי הביתה וקראתי את (או אולי קורא? תחשבו על זה) ההודעה שלך צרבתי דיסק של PIXIES הופעה חיה דרך אגב אבל לא כתוב את שמות חברי הלהקה.. וגם אני מת על פלסיבו במיוחד הליריקה למרות שבקטע של צליל הגיטרה הם חוזרים על עצמם בשירים מסוימים .. וגם מאניקס אני אוהב לשמוע לפעמים ככה שאני מעריך מאוד את הטעם המוזיקלי שלך. איזה שירים של הנ"ל למדת לנגן על גיטרה או בס?

lull^

New member
כאן

http://littlerowboat.net/rhbasstab/ יש רק שלושה שירים לבס אבל הם כולם תווים מאוד טובים. אני חושבת.

למעלה