bathwater-the remix

donell

New member
bathwater-the remix

טוב מי ראה את הרמיקס ששודר לאחרונה באם טי וי. של באט'ווטר, הרמיקס? אני אישית התאכזבתי. לא רק שהם עצלנים להוציא משו חדש, לפחות לצלם לזה קליפ חדש או משו. הם עושים רמיקס, די עלוב. שממש הוציא את כל מה שיפה בשיר הכיפי הזה. הם הפכו את זה לשיר דאנס. זה לדעתי רק מראה על הבאות, האלבום סולו של גוון. היא בשנתיים האחרונות נוטה המון לפופ . וחבל... מה קרה לגוון מ:i'm just a girl. או מ ex girlfriend. היא הפכה לעוד אייקון פופ. והיא לא סתם עוד אייקון פופ. וחבל שדווקא כך היא תיזכר.

dilan angel

New member
../images/Emo12.gifעעעעעעעעעע

איך לא ראיתי את זה?!
דיייייי!!!
איך אפשר לעשות ל bathwater רימיקס
איך
זה ה-שיר הכי לא מתאים לרימיקס...
ואתה אומר שהם לא שינו אפילו קליפ...עצוב,עצוב...
מזה?! לפחות הם היו משחררים שיר יותר שווה כמו ניו
, אקס
,ספיידר
,אקסיוז מי
וכאלה.. יעעעעעע
its too bad

donell

New member
הם שינו קצת

הם שינו מעט, הם הוסיפו עוד כל מני שוטים שהם לא שמו בקליפ הראשוני. אבל כמעט ולא שמים לב..זה סתם כדי שזה יותר יתאים לשיר דאנסי יותר. אבל ממש לא שמים לב, כי זה נראה לי אפילו אותם זוויות צילום.

dilan angel

New member
אוקיי, ראיתי את זה אתמול ב1 בלילה

במילה 1 עלוב יש רק בעיה אחת!! זה לא רמיקס!! זה השיר רק עם מוזיקה חסרת קצב ברקע...
בלעע לא אהבתי!
אבל נחמד לשמוע את באטווטר שוב פעם באם טי וי

donell

New member
שוב פעם?

זה שודר אני מניח איזה פעם בשבוע למשך חודש.. יצא לי לראות אותו באם טי וי, את הגירסא המקורית אולי פעמיים.

MrS TiNkErBeLL

New member
מה פתאום!

זה לא שהם עצלנים מידי כדי לעשות שיר חדש, איפה אתה חי, הם מנסים לעשות יחסי ציבור לדיסק החדש שלהם שבו כלולים הרבה שירים שהם לא הוציאו וסינגלים אהובים... פעם ממש ממש אהבתי את השירר הוא חמוד מאוד ואני לא יודעת מה אתם רוצים מהקליפ, הוא סבבה :]

dilan angel

New member
כן הוא קליפ סבבה../images/Emo108.gif

אבל הרסו את השיר עם המוסיקה האעפנה ברקע... חבללל...

למעלה