batl

• פותח הנושא buaz
  • פורסם בתאריך

buaz

New member
batl

שלום לך, איך אני יכולה ליצור עמך קשר? אני מנסה ליצור עמך קשר אך ללא הצלחה. תודה

nisimle

New member
bat

שמעתי שאת מובילה בתחום זה וברצוני ליצור אתך קשר

אנה יקרה...../images/Emo36.gif../images/Emo24.gif../images/Emo26.gif

מה נשמע ? מקווה שלא בלבלתי אותך יותר מדי בשיחתינו מהיום בצהריים. ככל שאני קוראת כאן את ההודעות אני יותר ויותר רוצה לעשות את הניתוח........ (כבר הזכרתי שאני מזל תאומים נכון....?!?!?! חחח) בכל מקרה יש פה תשובות של כל גווני הקשת כאלה שהצליח להם ושלא כ"כ, כאלה שקשה וכאלה שקל וכיף להם (גם אני רוצה...) אז באמת שווה לך להיעזר בהם בתקופה הזאת שלפני הניתוח כדי שאני לא אבלבל אותך יותר משאת כרגע... וזה לגיטימי שתהיי - אני לא רוצה לגרום לך להחליט החלטה לכאן או לכאן בגללי אז אם תרצי -נדבר רק אחרי הניתוח אני אבין את השיקול. בכל מקרה בהצלחה רבה בכל צעד שתבחרי לעשות ומקווה שעוד נפגש פעם ונדבר גם על נושאים אחרים חוץ מאוכל , משקל וניתוחים. שירלי.

buaz

New member
שטויות

אני ממש לא רוצה להפסיק לדבר איתך. איך הגעת לזה? להיפך את פותחת את עיני לדברים שאני לא יודעת וזה מעולה!!!! תהיי בקשר ואת יכולה גם להתקשר אלי...... ביי, אנה

רוייקו

New member
* בקשה: הודעות עם תכנים אשיים

כגון: "..שלחתי לך אי מייל.. איפה את.. תתקשרי אלי. נעלמת, נעלבת וכו וכו .. צריכות להשלח באופן אישי ולא דרך הפורום, אלא אם אין ברירה. הפורום, בדרך זו, הופך להראות כמו לוח מודעות וחבל. תפוז השיקה את "תיבת המסרים האישיים" - שזה רעיון אדיר. אין את זה לאף ממשק ישראלי אחר עדיין. כדאי שתשתמשו בזה למטרות האלה. רוייקו

ואני חייבת לכולכם כאן התנצלות.

כתבתי בפורום הודעה לבאיה שגלשה כבר לסיפורים אישיים. עצרתי את זה בכל אופן. ואני רוצה להבטיח שהעניין הזה לא יחזור שנית. (נוזפת בעצמי....
(( ). סליחה עם כולכם שוב. שלכם, דליה.

אנה .... (שטויות ?!?!?) ../images/Emo98.gif

יו כמה שהצחקת אותי חבל"ז... חשבתי שהבהלתי אותך בשיחתינו האחרונה (ואני זוכרת שגם אצלי לפני הניתוח היו "יועצים" עם "עיצות" אז לא רציתי להיות כמותם עבורך. שמחה שהחלטת להישאר עימי בקשר ומאוד ממליצה לך לדבר פה עם כאלה שעשו את הניתוח והם לפחות חצי שנה אחרי- זה נותן פרספקטיבה גדולה יותר על העניין. שיהיה לך בהצלחה.

למעלה