Batman Begins......

Batman Begins...... ../images/Emo45.gif

השבוע יצא לי לראות את הסרט "באטמן" , לא ממש התלהבתי בהתחלה ללכת לראות עוד סרט של איש העטלף, והסיבה היא כי התלהבתי מספיק כשהייתי בן 12 מהסרטים... אבל.. בניגוד גמור לציפיות שלי (שלא היו מי יודע מה גבוהות) הופתעתי לטובה ! סרט מצוין, שחקנים מצויינים (ליאם ניסן,קייתי הולמס,מייקל קיין, ובתפקיד העטלף הצעיר כריסטיאן בל' ..) נופים וזויות צילום מרהיבות, מומלץ !!!!

ועוד חידוש....

זוכרים את "סטאטלר וולדורף" ? (שני הזקנים מהחבובות.)?! אז באתר MOVIES.COM החליטו להחזיר אותם לחיים, ומעתה הם יעבירו פעם בשבוע סקירה שבועית על סרטים... אותי זה תמיד שעשע לראות אותם! בפרק הראשון הם סוקרים שני סרטים חדשים "מלחמת העולמות" "ו BEWITCHED" נחמד.. STATLER&WALDORF

billc

New member
רק לפני שבוע גיליתי ש כריסטיאן בל

הוא הילד מהסרט אימפרית השמש

newbie2

New member
מענין איך כבר בגיל צעיר אפשר לראות

מי הולך/ת להיות שחקן/ית טוב/ה (כמו כריסטיאן דנן), ומי, להבדיל, הולך/ת להיות שחקן/ית מעצבן/ת (ע"ע דרו ברימור ב-ET)

OrlyNL

New member
"אימפרית השמש"

אם הייתי צריכה לחשוב על שלושת הסרטים האהובים עלי ביותר, אימפרית השמש בטוח היה נכנס לרשימה. סרט מומלץ ביותר, ומי שעדיין לא ראה אותו - שירוץ עכשיו לבלוקבסטר. כריסטיאן בייל פשוט מדהים שם!!

newbie2

New member
אוף, עכשיו אני צריך לראות את זה שוב

המון זמן הוא מבליח לו על המדף בספריה ואני מתעלם.. (כי אני יודע שהוא שוב יעשה אותי עצוב, לא שזה קשה לעשות אותי עצוב לאחרונה). אולי אני אקח את cold comfort farm במקביל, בשביל האופטימיות (גם הסרט הזה מאותת לי זמן רב..). בשביל שזה יהיה ערב מושלם, אולי אקנח בסינמה פרדיסו או משהו בסגנון... וחוץ מזה, אתמול ראיתי את THE HOURS. מזמן, אבל באמת מזמן, לא ישנתי כל כך טוב מול ה-DVD. התעוררתי רק בשלב שהמוזיקה של ה-DVD התחילה לחזור על עצמה יותר מדי וזה כנראה הפריעה לחלומות שלי (הכוונה למוזיקה שה-DVD משמיע אחרי שהסרט נגמר והוא חוזר לתפריט הראשי)

ניתושית

New member
היינו היום במדגסקר../images/Emo99.gif

טוב, אני יודעת שהסרט הזה, במושגים אמריקאים, עתיק
אממה, אני חייבת להודות שפשוט נהנתי כמו שלא נהנתי כבר הרבה זמן. ובכלל, אני חושבת שהייתי משחדת את הפינגווינים כדי שיהיו חברי לעולמים

למעלה