BATMAN

apathic

New member
BATMAN../images/Emo177.gif

סתם ציור שסיימתי עכשיו. לא ניסיתי אפילו לצבוע כי אין לי פוטושופ כבר כמה חודשים... :( עד מתי אני שואל! עד מתי?! בכל מקרה... למי שבא להגיד למה הוא/היא לא סובל/ת את הציור שלי, אני אשמח לשמוע. אין לי זמן למחמאות, אנשים, אני צריך ביקורת בונה -אוקיי?! OK.

חיפשתי הרבה ומצאתי ש....../images/Emo123.gif

אין שום בעיה אין מה להוסף או להוריד...... לא מצאתי שום דבר שגוי מי שמוצא שירשום........... לפי דעתי זה ציור מעולה..........

apathic

New member
אתה רציני...?../images/Emo12.gif

משהו לא בסדר אצלך בראש כנראה.. אין סיכוי - עבדתי על זה כ"כ מעט זמן. בקושי הסתכלתי אחורה לראות אם משהו לא בסדר. וגם לא עשיתי סקיצה. אבל מה שכן, זאת הפעם הראשונה שמצליח לי לצייר את באטמן. הגיע הזמן לפי דעתי. טוב.. תודה על התגובה בכל מקרה.

yonabarak

New member
הקו טוב

העברת את זה לווקטורי? זה נראה טוב. הצבעים איומים, וגם קצת לא אופיניים לדמות, אבל הציור עצמו ממש מוצלח.

apathic

New member
האמת...

...שלא. ציירתי הכל במחשב, זה לא סרוק או מעובד. ודרך אגב האיכות איומה כי זה הכי גדול שהצלחתי להכניס לפה (חייב להיות פחות מ-250 KB...). ובקשר לצבעים, הירוק זה רק כדי להפריד בין הצהוב, כנ"ל הלבן, אני יכול לשנות את הצבעים בשניה אחת בדיוק (layers), אבל זה לא מספיק חשוב לי... אז לא.

giri

New member
ביקשת... קבל -

שני דברים הפריעו לי בציור : 1 - הגלימה שלו שמתנופפת - בד לא עובד בשפיצים כאלה(צדדים, לא קצה, מבין?), כדאי שהוא יהיה יותר זורם, כלומר אותם קווים פשוט מעוגלים יותר. 2 - המרחק בין החזה לתחתונים אפסי, וצריך להיות שם עוד משהו (למרות שאין לי זכות דיבור, אני שמה את הקישקעס של הגיבורות שלי בטריילר של אופטימוס פריים...) בגדול ציור מוצלח מאד ואני אוהבת את הסגנון הזה של חיתוכים חדים בין שני צבעים.

apathic

New member
אוקי.. תודה

אבל לא עזרת לי ממש עם ההערות שלך. דבר ראשון: הגלימה מסתיימת בשפיצים - אוקי? לא כולם מציירים את באטמן כמו איזה סופרגיבור מלוקק, כדאי לך למשל לראות קומיקס של simon bisley או ashley wood. דבר שני: הקו שרואים ושאפשר לחשוב שהוא החזה, זה לא החזה. חוץ מזה אני גם לא עובד על פרופורציות נכונות, מסיבה מאוד פשוטה - זה משעמם לצייר את זה ומשעממם לראות את זה (בשבילי בכל מקרה). אבל תודה שהערת בכל מקרה. :) נ.ב. - זה לא ממש הסגנון שלי. אם כבר אז של מייק מיגנולה ופרנק מילר. אני סתם השתעשתי לי איתו, אני עושה את זה מדי פעם. הסגנון שלי לא כולל עיבוד במחשב בכלל אבל כרגע הסורק שלי לא מגיב, אז אני לא יכול לסרוק שום דבר...

giri

New member
קיויתי שתבין... אבל..

לא התכוונתי לסוף הגלימה, ציינתי במפורש - בצדדים, כלומר הקו של קימוט הבד איננו ישר כמו השפיצים של קימוט הגלימה. בד שמתנופף ברוח לא נשבר בזוויות חדות, גם לא בכל הספר של Bisley. אני מקווה שעכשיו הבהרתי למה כוונתי. ובנוגע לעניין הפרופורציות - אם אתה לא רוצה הערות עליהן בכוונה, עצה ידידותית : עשה מה שאני עשיתי בציור האחרון ותודיע שזה בכוונה, וכך תמנע מביקורת מיותרת...

apathic

New member
אה...

סליחה. באמת לא הבנתי אותך. אז שוב סליחה. אבל.... הרעיון היה שהוא בדיוק קפץ לשם. הגלימה עדיין לא יכולה להתנופף.. היא יורדת למטה (כח משיכה והכל...). גם נראה לי שזה ברור שאני לא סובל פרופורציות נכונות - זה לא מקרי שכל הדמויות בציור הן ככה... אבל אם זה מעניין מישהו אז אולי בפעם הבאה אני ארשום הערה על זה...

Humus_Chipsalat

New member
אממממ הציור הכי מהמם שראיתי בפורום

מעביר את כל העסק של הסופר הירו המעונה.... הצבעים החדים, וההצללה השחורה פשוט מדהימה !!! ואם אפשר שתעשה לי גרסא של זה לוואלפייפר :) רכשת לעצמך מעריץ !!!!

apathic

New member
אפשרי ביותר...

אבל נראה לי שאני אשפץ את זה קצת קודם - ויש לי פוטושופ סוף סוף! עכשיו זה גם יהיה צבוע.. אני אעבוד על זה מתישהו.. אולי אפילו בקרוב.. :)

למעלה