battle of the planet-JINPEI- wip

dj brick city

New member
battle of the planet-JINPEI- wip

התחלתי פרויקט מידול חדש ואני צריך ביקורת כי אני לא בטוח שאני בכיוון הנכון. התחלתי למדל את הדמות JINPEI מהסידרה המצויירת battle of the planet או g force שהיתה משודרת בערוץ 1 ושהייתי רואה בילדותי (סידרה מצויינת). בכל אופן הצלחתי למצוא היטל צד אבל היטל פנים לא במצב הכי טוב לכן הבעיות... אני מקווה שתוכלו לכוון אותי לכיוןן הנכון :)

דבר ראשון אם אתה מחפש רפרנסים טובים

אז חברת top cow (חברת בת של image)הריצה עד2005 את סדרת הקומיקס של battle of the planets חפש את הקומיקסים ברחבי הרשת (סיומת cbr בד"כ) וקיבלת יופי של רפרנסים מכל הצדדים. לגבי ג'ינפי: אין לו לחיים כאלה בולטות, והצור שבה עיצבת את החלק שמתחת לאף עושה לו פרצוף של קופיף ולא של ילד. הפנים שלו רחבות, לאו דוקא הלחיים. מעבר לזה צריך להוריד את כל החיבורים הקשים והשפיצים שלא במקום. אני הייתי מחפש רפרנסים טובים יותר בשביל לעבוד בצורה סבירה יותר. תנסה לעבוד על הפרצוף הניטרלי שלו, כלומר בלי הקסדה, וכשתגמור אותו תיצור לו את הקסדה.

dj brick city

New member
../images/Emo45.gif

אני אחפש רפרנסים חדשים יותר טובים ויעשה אותו מהתחלה

eldarinn

New member
אני לא מכיר את הדמות

אבל לפי העבדה באופן כללי נראה לי שאתה כן בכיוון. לי אישית נראה שדמות תלת מימדית צריכה להיות יותר מעודנת בפיצ'רים שהם מוגזמים בדמות דו מימדית, כמו למשל בליטה של עצמות לחיים, כאמור אני לא מכיר את הדמות אבל נראה לי שאפשר לעדן את זה קצת בתלת מימד.

dj brick city

New member
לא יודע למה

אבל הדמות הזאת עדיין נראת כמו קוף ויש לה לחיים ענקיות אבל אני אחפש עוד כמה רפרנסים בשביל להיות בטוח

למעלה