Battle Of Zeppelin החדש והמעודכן!!!

AeroDar

New member
Battle Of Zeppelin החדש והמעודכן!!!

מזל טוב למשחק שלנו על השם החדש... והשיר שעובר הפעם לשלב הגמר הוא What Is And What Should Never Be שניצח עם 7 נקודות... Communication Breakdown היה מאוד קרוב אליו וקיבל 5 נקודות... אוקי ולצפלינים שיתמודדו היום... (לקחתי קשה תקטע עם השם...) : No Quarter וניתן לראות את זה בהופעה ב knebworth 1979 פה (דרך אגב כדי לראות את הקליפ של השיר הזה צריך נגן וידאו real player ) והצפלין השני שיתמודד מולו הוא: In My Time of Dying וניתן לראות את הקליפ שלו כאן. ושוב תודה רבה ליהונתן על הקליפים!! רק שתדעו שהוא משקיע לא פחות ממני בפורום!! הוא כל יום עוזר לי לארגן את המשחק ונותן לי קליפים כדי להעשיר את המשחק... so... way to go yonatan!! חחח אני רק קמתי אני קצת מסטולה... אז בהצלחה לכם!! תצביעו בהמוניכם!!

yoyoyud

New member
My Time of Dying....

בקרוב יגמרו הקטעי וידאו... אם למישהו יש - תגידו.

Hedillon

New member
In My Time of Dying

האמת שפה לא הייתה לי התלבטות בכלל למרות שגם no quarter יפה, אבל in my time of dying זה אחד האהובים עלי...

ThE RhythM

New member
In My Time of Dying

כל פעם שאני מצביע אני מרגיש צורך לנחם את השיר שלא הצבעתי אליו, ואני לא אחרוג ממנהגי גם הפעם- נו קוורטר שיר אדיר אבל In My Time of Dying אחד הגדולים של זפ לטעמי...שילוב בין הבלוז-סלייד הזה לרוק כבד בצורה כ"כ טובה אני אוהב במיוחד גם את הסיום של השיר שאחרי כל הבומבסטיות שלו (השיר הכי ארוך של זפ נדמה לי) נגמר ב-i'm gonna make it my dying dying dying.....*ahchc* caugh ואז ג'ימי מנגן את הריף הקטן והמפגר והשיר נגמר...ממש מגניב לדעתי

למעלה