Battle of zeppelin!!!

AeroDar

New member
Battle of zeppelin!!!

מצטערת על השעה, הייתי יכולה לעשות את זה רק בצהריים אז העדפתי כבר להקדים מאשר לאחר... אוקי, המנצח שלנו מפעם קודמת הוא in my time of dying שניצח ניצחון מ-ו-ח-ץ את no quarter בתוצאה 8-1 . והפעם, הצפלינים שמתמודדים הם: מתמודד מספר 1: The Song Remains the Same ! וניתן לראות את הקליפ שלו מתוך הופעה בלוס אנג'לס פה ( ההופעה בשחור לבן...ורק למי שיש נגן וידאו real player יוכל לראות אותה) ומתמודד מספר 2: Heartbreaker ! וניתן לראות את הקליפ שלו מKnebworth כאן ( גם לזה צריך נגן וידאו real player ) ושוב, תודה רבה ליהונתן שכל יום מוצא בשבילי קליפים לשירים...בקיצר הוא עושה את כל העבודה...אני סתם כותבת את זה... אז בהצלחה לכולם! (מי שמצביע משפיע! - אני יודעת שאתם יודעים פשוט אני עדין מחפשת סיומת לכל משחק...)

Chopstick

New member
וייי קשה קשה קשה!!!

הארטברייקר שיר אדיר, בדיוק הסגנון שאני אוהב של זפלין אבל דה סונג רימיינס דה סיים כל כך מיוחד... בכל מקרה, בחרתי בהארטברייקר

ThE RhythM

New member
לא צריך להגזים!

זה לא עד כדי כך נורא אם בתוך השרשור עצמו מישהו משרשר בטעות להודעה הלא נכונה...הבעיה רק מתחילה כשפותחים נושא חדש למשהו שיכלת לשרשר...

AeroDar

New member
Heartbreaker !!

שיר מדהים!! והלחן שלו!!! אם זה היה תלוי בי הוא היה לוקח את כל המשחק הזה...הוא גומר את כולם!! חחח סתםם אני לא מביעה פה דעה... תגידו זאת רק אני או שאף אחד לא נכנס פה ביום שבת... אם זה לא נוח שאני עושה את זה ביום שבת כי יש פה שומרי שבת אז תגידו...

yoyoyud

New member
היי! לא אמרת שתצביעי לT.R.T.S?

טוב, אני מצביע לHeartbreaker ולגביי יום שבת, מי שרוצה שיכנס, מי שלא - לא יכנס. אנחנו נכריח אנשים להכנס. חוץ מזה שלא נראה לי שיש פה שומרי שבת.

AeroDar

New member
כןן...הייתי צריכה להצביע ל...

The Song Remains the Same...תאמת חשבתי שכן...עד השניה האחרונה... אני נשבעת לכם אני חושבת ששמעתי בסביבות 8 פעמים ככה כל שיר עד שהחלטתי על The Song Remains the Same ואז בשניה שהלכתי לכתוב את זה פתאום לא יכולתי!! הייתי חייבת לבחור בHeartbreaker זה לא אשמתי! הידיים שלי לא נתנו לי לכתוב את TSRTS... חחחח עלילות הדר והמקלדת...

ThE RhythM

New member
Heartbreaker

ע-נ-ק ג'ימי בשיא! ואפילו עוד יותר מומלצת גירסת ההופעה מהhow the west was won ג'ימי מתחרע כפי שלא נשמע מעולם

ThE RhythM

New member
הוא מפשל קצת

אבל אם אתה חד אוזן, אתה יכול לשמוע שג'ימי ממש לא היה נגן מדוייק ויש לו הרבה ניגונים קצת עקומים...לדעתי זה חלק מהקסם שלו

jimorrison

New member
The Song Remains the Same

טוב אני היחד בינתיים...אבל השיר הזה קצת משגע אותי כי אני כל הזמן שומע שרוברט אומר סוויט קוקאין במקום סוויט קלקוטה ריין (אין לי כוח לכתוב באנגלית!) אבל לא נורא עדיין אני אוהב אותו...ובקשר לקליפים זה לא כל כך קשה למצוא אותם כי זה באתר של לד...למי שרוצה יש קישור למטה

jammit

New member
The Song Remains the Same

למרות שזה בהחלט היה אחד הקשים ביותר עד כה!

למעלה