מצאתי די הררבה גירסאות לעוגה הגרמנית הזו , - "מלכת העוגות" ל פי התיאורים שלה ברשת, והייתי רוצה לנסות להכין אותה בבית. - האם מישהו כאן בפורום הכין את העוגה עם מוצרים מקומיים? האם יש לכם גירסה מומלצת? עצות או טכניקות שיעזרו בשיכוב העדין שלה? בתודה. ג'ודי.
צריך מכונה מיוחדת כדי לייצור "מגדל בייגלך". יש כל מיני מתכונים בייתים, אבל ה"שיכוב" כפי שאת קוראת לו, לא יוצא כמו ה"שיכוב" של המכונה. האם בכל זאת תרצי לנסות באמצעים ביתיים? אם כן, אוכל לתת לך מספר מתכונים