צילום עם צילומים שלך? האומנם? מאוד נהניתי. הכי אהבתי - את הצילום של השלכת - צבעים מדהימים יש לעלי השלכת, תמונה יפיפיה. ועוד צילום שאהבתי - שורה של שעונים . האם אני יכולה להדפיס צילומים מהאתר?
../images/Emo46.gif מאד לא אהבתי את ההומור הזה ../images/Emo70.gif
נא לא לקחת אישית, זה לא כלפייך. מצאתי קישור לעמוד הזה כבר לפני שבוע, ונכנסתי לשם, ולמרות ההומור שמאד לא מצא חן בעייני, עברתי במאמץ רב על כל הציורים..... כל אחד והריגשות שלו, אבל אני חייבת להודות שלי זה פשוט עשה רע
מקישור במקום אחר,אני בכלל גולשת בהרבה אתרי צילום מאחר ואני אוהבת צילום ולא יודעת אפילו ללחוץ על לחצן המצלמה ( תמיד מצלמת בסוף את האצבע שלי...) אז דפדפדתי בקנאה ופתאום נתקלתי בתמונה שהשם שלך הופיע למטה ומשם - הדרך קצרה ואכן, באמת השעונים האלה ובאמת השלכת השניה - מדהימה !! ובאמת אז מצלמת נהדר
../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif רבה ../images/Emo20.gif
לונדון היא חולשה שלי
, גדולה ואהובה מאז גיל 16. עשינו טיול של 21 יום שהתחיל בלונדון והגיע עד לאדינבורו... ואת יום ההולדת ה-16 שלי העברתי על ה"לוך-לומונד" בסקוטלנד.... אילו זכרונות
אני אוהבת את המוזיקה האירית אבל עוד לא בקרתי באירלנד. [ד"א,
קבלתי הזמנה לסוע לאירלנד בתחילת יוני, אבל בינתיים זה לא מתאפשר... להעביר לך את הכרטיס
באירלנד עוד לא הייתי, וגם לא בסקוטלנד. באנגליה גרתי, ואני מאד אוהבת אותה כארץ, אבל לא סובלת את האנגלים (חוץ מחברים טובים שלנו). אני דווקא רוצה לנסוע ביוני, אבל לאנגליה, ואולי גם באוגוסט. רוצה... מאד... מקווה שגם ייצא.