baza34 יקרה הבטחתי

רותי 11

New member
baza34 יקרה הבטחתי

לך שאני אפרט יותר לגבי הטיפולים או יותר נכון צורת הטיפול ילדי הקריסטל הם ילדים עצמאיים, וכאשר מטפלים בהם ואני מבינה שלא את תעשי את זה כי את לא מטפלת הוליסטית (תקני אותי אם אני טועה) ילדי הקריסטל מגיעים מראש לכאן עם ישות מטפלת שהיא בעצם מעין הלוגרמה שלהם ולכן כאשר מטפלים בילד קריסטל הוא שותף מלא בטיפול ונעזרים באותה ישות/הלוגרמה ועושים את הטיפול ביחד. להבדיל מילדי האינדיגו ששם זה קצת שונה לכן את צריכה להבין שהילדה שלך יש לה את יכולת הריפוי בצורה עצמאית לחלוטין בילד קריסטל חייבים לקבל את ההסכמה שלו לטיפול והוא צריך להיות מעורב בטיפול וכשאני אומרת מעורב הכוונה לאותה ישות/הלוגרמה.

DIEL

New member
תודה שלא שכחת, למרות כל העומס שיש לך

את צודקת אני לא מטפלת הוליסטית, לאיזה מטפלת הוליסטית אני צריכה ללכת? האם יש תחומים שונים בטיפול הוליסטי? האם יש משהו שמתמחה בטיפול בילדי קריסטל? אייך אני יכולה לקבל את הסכמתה של הילדה כשמעולם לא דיברתי איתה על הנושא? אייך אני מביאה את הנושא לילדה בת 6? האם אני צריכה לה להסביר לה משהו מסויים ולחשוף בפניה שהיא מיוחדת בצורה מיוחדת יותר?

רותי 11

New member
אני לא חושבת שאת צריכה לחשוף

בפניה משהו, היא בהחלט יודעת את זה. אני מכירה מישהי שגרה ביהוד והיא בהחלט יודעת לטפל בילדים כאלה. היא בעצמה מורה לשעבר ומגדלת ילדת קריסטל

למעלה