BB 17

M o n t i

New member

אני שונא את ג'סי. ולא בגלל הסיפור עם אמאנדה,תמיד שנאתי את ג'סי.

פידס

ג׳סי יום שלם מנסה לעשות מהפכה, ברמה של המהפכות בעולם הערבי, נגד שליטת אמנדה במשחק. היא לוחצת חזק על כולם. בינתיים יש לה את הלן ואליסה. היא מנסה כרגע לעבוד על ג׳אד. היא ישנה עם ג׳אד הלילה...
היא אפילו לא מנסה לפנות לאנדי ולאלמנות.

אולי זה חיסרון מצידה להיות על הראדאר של כולם עכשיו, אבל באמת שאין לה מה להפסיד. היא משחקת בצורה כל כך כיפית עכשיו. הלן חוששת שזה מוקדם מדי להדיח את אמנדה, בניגוד לג׳סי וקנדיס שדואגות שזה מאוחר מדי!
כשג׳סי רוצה להתנסח יפה, היא עושה את זה אש.

האמת שזה לא יהיה כזה נורא. קיוויתי שההדחה הכפולה תהיה קנדיס וספנסר ואז יתחיל הבלגן, אבל למה שלא יתחיל כבר עכשיו? הבעייה היחידה היא שממה שהבנתי, ג'אד מאוד קרוב למקריי. אם הוא משלים את הבליינדסייד הוא יהיה הפייבוריט החדש שלי, אבל אני לא רואה אותו שובר את הידידות עם מקריי. ואם הוא לא, אני מניח שגם הלן ואליסה לא יצביעו אם אין להן סיכוי, וחזרנו לנקודת ההתחלה.

בכל מקרה, נראה לי שכבר ימצאו דרך לדחוף לנו את מקרנדה לגרון. ברור שהם יקירי ההפקה, ואם החזירו את פאקינג רייצ'ל ששרדה כולה ארבע הדחות, למה שלא יחזירו את אמנדה ששרדה חמש? במקרה הכי גרוע/טוב, יש מצב שהיא תצטרף לרייצ'ל וג'סי בתור עונש של תיבת פנדורה.

NP16

New member

לא היה לאמנדה שום כוח מסתורי או משהו כזה שישמור עליה היא משחקת את המשחק כמו שצריך מה התהפכת עליה?.
וג'אד דפוק אם הולך על המהלך הזה והוא לא יילך.

זה לא שעדיין התהפכתי לגמרי. פשוט במצב הנוכחי יש כמה הדחות שבולטות מקילומטרים (קנדיס, ספנסר, ג'סי ואולי אליסה). חוץ מזה, מתי הייתה העונה האחרונה שבה היה אשכרה בליינדסייד, כלומר ההפתעה הייתה בהדחה עצמה, במקום בהעמדה? הפעם האחרונה שאני זוכר בליינדסייד הייתה אי שם בעונה 4, כשהדיירים הותיקים התאגדו כדי להציל את אריקה.

חוץ מזה, למה אתה חושב שכתבתי "תחי אימפריית צוקרמן"? או שלא ידעת שזה השם משפחה של אמנדה?

NP16

New member

לא ראיתי שרשמת . אני יודע שזה השם משפחה שלה.
ההדחה של ניק הייתה הפתעה אפילו לי שקראתי את הפידס באותו שבוע בהדחה עצמה. אני מוכן לקבל כל הדחה צפויה אם זה אומר שאמנדה נשארת , ממש קשה לי לדמיין את העניין של העונה בלעדיה.

מה שיעצבן בהדחה שלה זה שכנראה ההפקה תיכננה את הטוויסט כדי להוציא את ארין שעיר לעזאזל, וכן, אילו אמנדה לא הייתה משחקת את המשחק אז ארין עדיין הייתה השנואה יותר. גם ממה שהבנתי קנדיס זכתה ביוניטרד וההערות של ארין וספנסר אליה שברו שיא חדש של גועל.

NP16

New member
רק מגביר את זה.

מה שכן האמת היא עושה משהו חכם עבורה אבל היא עלובה מדי כדי להצליח להוביל את זה.

הכול תלוי בג'אד. או שאמנדה תודח 4-3, או שקנדיס תודח 6-1 כי אליסה והלן יתקפלו ברגע שיבינו שאין להן סיכוי.

בכל מקרה אני שונא את ג'סי. עם או בלי ההתפרצות של אמנדה, היא הייתה מעצבנת.

אילו זו הייתה עונה אנגלית/ישראלית, כלומר בלי אסטרטגיה, זו הייתה עונה די מחורבנת, בעיקר בגלל הקאסט. למה ארין עדיין שם? למה ג'ינה מארי עדיין שם? למה ספנסר עדיין שם? גם לג'סי לא חסרות יציאות ולא לאליסה. אבל המתמודדת הכי אנגלית/ישראלית מכל העונה הזו היא אמנדה. לא יודע אם היא אשכרה שונאת שחורים (אני מניח שלא, אחרת כבר היו מפטרים אותה
) וכנראה שרוב מה שהיא אומרת הוא בדיחה, עובדה שהיא עדיין שולטת בבית, אבל בארץ היא כנראה הייתה מוצאת לא חבורה של צופי הישרדות שמשבחים את המשחק המצויין שלה, אלא "חבורת זבל" שקוטלת את קנדיס כמו שרק "חבורת זבל" ישראלית יכולה לעשות. כמובן, אפילו ברגעים המכוערים ביותר שלה היא לא מתקרבת ל"מציאות" כמו יוסי בובליל, סערס שוין-פין או קותי סבג. בשורה התחתונה אני עדיין מחבב אותה, וכל עוד היא לא תעשה את הטעות הקלאסית שהפילה את כל הדיקטטורים לאורך ההיסטוריה, לא אתנגד להיות עבד לשלטונה.

בכל מקרה, המשימה נגמרת די מהר כשהחבית משנה כיוון. כמעט כולם נפסלים תוך עשר דקות. אמנדה שוב לא HOH, אבל זה לא ממש משנה כי היא משחקת טוב. גם אם היא תועמד, היא מקסימום תקבל קול אחד או שניים וככל הנראה קנדיס עדיין תודח. מצד שני, אם היא תצא נגד מספיק אנשים, זה יהיה רק עניין של זמן עד שהיא תודח - אם היא לא תסולק לפני כן. ספנסר נפסל ראשון, ו"זוכה" להשתמש במגאפון כל הזמן. כמו שמישהו כתב, זה עונש מעולה בגלל שהוא מונע ממנו לתחמן יותר מדי. קנדיס זוכה בכסף, ואילו הלן זוכה בארוחת ברביקיו יחד עם עוד מישהו. בינתיים GM מבטיחה למקריי את נאמנותה בשביל ה-HOH. זה אומר שארין, מקריי ואמנדה בטוחים כולם... מעולה. ובכל מקרה אין HAVE NOT, אז אני נקי מהחשש שאמנדה תודח לאחר שבוע של אומללות, כמו שהיה בשבוע שעבר.

בינתיים אמנדה ממשיכה להוכיח עליונות אסטרטגית באמצעות חיזוק הקשר שלה עם ספנסר נגד קנדיס. אחרי הכול, הריב שלו עם קנדיס היה יותר גדול ויותר מאוחר. הבעייה היחידה עם השבוע הזה היא שאני מת להיפטר מג'ינה מארי, כי היא בלתי פאקינג נסבלת. אם כבר ציינתי את הזוועה שהוא הקאסט הזה, למה אף אחד לא מתלונן על ההתנשאות של אנדי? כי השחורים סבלו יותר? ברגע שמישהו יציין את זה ביוטיוב, אני הולך מיד להזכיר לו כמה דברים "נחמדים" כמו רדיפה לאורך הדורות, אינקוויזיציה, גטאות ומחנות השמדה. אם אמריקה הולכת עכשיו על מי הגזע הכי מסכן, די ברור מי לוקחת בהליכה. תחי אימפריית צוקרמן.

בכל מקרה, הלן מזמינה לארוחה את אליסה וארין, וג'סי מוחה על זה. ארין מלשינה לאנדי ואמנדה, וכך ג'סי מסומנת כמודחת הבאה, היא תחטוף באקדור נחמד מבלי שאף אחד יגיד לה משהו, והכול ילך כשורה עם האימפריה... השאלה היא, למה ג'סי בכלל לוקחת את זה כל-כך קשה? ארין שיחקה בשביל הלן בשבוע שעבר, זה כל-כך נורא שהלן תשיב לה טובה? ואחרי זה היא חופרת וחופרת וחופרת... וחוץ מזה היא ניסתה ליזום את ההדחה של אמנדה. לרוע מזלה, אנדי הוא עכברוש. אם השלטון של אמנדה הוא דיקטטורה, אז אנדי הוא "משטרת המחשבות". זהו. ג'סי ביצעה "פשע מחשבה", היא אויבת של הברית. תוסיפו לזה שהיא אמרה כמה הערות אנטישמיות אי שם בתחילת המשחק, ולדעתי זה הגיע לה. אם אני הייתי יודע שמישהו יוזם את ההדחה שלי, חופר לי במוח על עניין חסר חשיבות ושונא את הדת שלי, אני בכלל הייתי לוקח שיעור מאיוול דיק ושופך על ג'סי את המשקה שלי. אין צורך במשפט, אין צורך בהזדמנות שנייה. אל עמוד התלייה מבחינתי!

כמובן שאם האימפריה תתמוטט, שוב המשחק יהיה פתוח, והעונה תהיה עוד יותר מעניינת. אבל כרגע המשחק מתנהל כמו גביע אירופה בכדורסל. כל עוד מכבי שם, לא איכפת לי מה קורה. שלא תהיה אסטרטגיה. בערות היא כוח. מלחמה היא שלום. תחי אימפריית צוקרמן!

ג׳סי אמרה הערה בודדת בתחילת המשחק- היא שאלה אם אמנדה עשירה בגלל שהיא יהודייה. אני אשווה לכך שזה כמו שבארץ יאמרו משהו סטריאוטיפי (או סטטיסטי יותר סביר, תלוי מאיזה אסכולה הדובר מגיע).
מאז לא היו לה הערות אחרות בנוגע לשום עדה/דת.
זאת בניגוד לאמנדה שכל יומיים יורדת על השחורים.

שוב, כמו שאמרתי

אם היא הייתה מתכוונת ברצינות למה שהיא אומרת, היא כבר הייתה מפוטרת מזמן.

biסk

New member

כל כך הרבה רגעים טובים יש בעונה הזאת. כל כך הרבה. מהפרק של היום אני מוסיף לרשימה את הריב של אמנדה וג'סי ואת הנאום העמדה של ג'ינה-מארי.
אני אוהב את העריכה השנה.

ארין
חייבת לחזור לעוד עונה! או שיעשו עליה דוקו ריאליטי סטייל קים קרדשיאן. כמה פוטניציאל!

לא אתנגד שארין תגיע יחסית רחוק.

אבל הגמר מבחינתי מורכב מאמנדה, מקריי וג'אד
האמת שעוד כמה מקרים כאלה, וג'אד יתפוס את מקומה את אמנדה כי זה גם פוגע לה במשחק. העיקר ששלושתם יהיו הפיינל 3 (ובמקרה הזה בטח ג'אד יזכה)

אורישקי

New member

איזה טוב זה לא לקרוא פידס.

דווקא חשבתי שג'ינה מרי משחקת די טוב ואפילו סחטיין על הHOH, ואז הגיע הנאום ההזוי הזה
הרג אותי איך ג'אד,אמנדה ואליסה התחילו לצחוק שם.

אמנדה הגזימה בתגובה שלה לג'סי (למרות שהיא באמת מעצבנת) אבל היא עדיין קווין אמנדה
.

אורישקי

New member
אה ו

אני דווקא מתחיל ממש לאהוב את ארין
היא נרגעה מאז ההתחלה והיא משחקת לא רע בכלל למצבה - התאוששה יפה. והכי חשוב - היא ממש ממש ממש מבדרת
:-,D.
הפרצוף שלה במשימת HOH, אני חושב כשקנדיס אמרה משהו אחרי שלקחה את הכסף מהארגז, הרגגגג אותי
מישהו עוד שם לב?

Boran

New member

אמנדה התחילה עם פאוור טריפ, זה גורם לי לאהוב אותה פחות. ואת מקריי יותר.
אני חושב שזה היה צעד מטומטם של אמנדה, לפתוח בריב הזה. ידע הוא כוח, וכמו שאמרה דניאל בעונה 3 - "I keep my eyes open and my mouth shut". סבבה, אז את יודעת שג'סי ניסתה להרים הפיכה נגדך. את גם יודעת את מי היא שיתפה בזה, מי הגה את הרעיון מלכתחילה, עם מי היא התייעצה - וגם מי היה נאמן וסיפר לך על העסק. שמרי את המידע הזה בכיס ליום שבו תצטרכי אותו, ותלמדי מכל המידע הזה איך להתנהל בהמשך. מה שאל תעשי, זה אל תתחילי לחשוף את כל הקלפים שלך בגלל עצבים, ולעשות ריב גדול ברמה של כיתה ז' עם מישהי שיש לך הרבה מידע מפליל עליה.

למעלה