BB 812 - ויטו

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

מה עובר על האנשים האלה? FFS, שבועיים וחצי ג'מיקה לא הוציאה מילה, ומהרגע שהיא כן התחילה לדבר היא לא הפסיקה להציק. אלוהים ישמור עם הפנאטים הדתיים האלה.. פשוט אישה מטומטמת. דסטין לא הרס לעצמו את המשחק בפרק הזה, אבל הוא בהחלט חיבל בתדמית שלו בעיני שאר הבית, נראה לי שעכשיו כשהברית הגדולה תתפרק הוא יהיה מהשמות הבולטים להעפה(ביחד עם איבל ודניאל). התחרות ויטו, אגב, הייתה מגניבה, אהבתי במיוחד את הJulie Chen
. אה, והמבטא הצרפתי של אריק נורא. אמבר פשוט תופעה, היא בלתי נסבלת לחלוטין בהתנהגות ובדעות שלה, אבל אני חייב להודות שאני נהנה לראות אותה בוכה כל הזמן. הצחיק אותי כשהיא קראה לבכי של ג'ן מזויף.. מי כמוה יודעת. אני אמביוולנטי כלפי דיק - מצד אחד הוא משעשע לעיתים קרובות ומצד שני הוא בריון ואדיוט. לא אכפת לי מי יעוף השבוע - העיקר שמי שנשאר יזכה בHOH או משהו כזה. אם זה יהיה קייל, אז איבל ודניאל שוב עולים, ואם זה ניק אז הברית של השמונה הולכת להתפרק סופית לדעתי. רק שלא עוד פעם מישהו מהברית הזאת יזכה בHOH, יעמיד את ג'ן וקייל, וכו' וכו'.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

ידעתי, ידעתי שאלוהים צופה בביג בראדר!! תודה לאל ששומר על ג'ן מלמעלה. והפרסים בתחרות ה- VETO? זו כמובן דרכו של האל להעמיד בפני ג'מיקה פיתויים. lead us not into temptation עכשיו זה ברור שדסטין שלקח את הפרסים לא יזכה העונה,אלוהים לא ירשה זאת, כמו שהוא לא מרשה בהישרדות שהזוכה במכונית יזכה גם במיליון דולר. למרות שאולוהים נהנה פחות לצפות בהישרדות, בייחוד העונות האחרונות.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

הרגת אותי!!! מעולה! אהבתי את מוזיקת הכנסייה ששמו לג'מיקה, מול מוזיקת הרוק של השטן ששמו לדיק. כנראה אלוהים אחראי גם על הפסקול של ביבי

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

אתם רואים,אפילו אלוהים אוהב את ג'ן
'ג'מיקה שליחת האלוהים'-אויש,מה יכולנו לצפות ממנה?!פשוט תסתמי. אבל המוזיקה ששמו לה ברקע כל פעם שהיא דיברה הרגה אותי XD אני לא מבין מה הייתה הבעיה עם דסטין...כוס אמא שלכם,רציתם את הפרסים?הייתם צריכים לקחת! עשו מזה כ-ז-ה ביג דיל,זה היה כ"כ שטותי :S ואמבר הטיפשה הזאת,היא באמת עולה לי העצבים. דסטין דיבר על יחסים אישיים שלא צריכים לקחת קשה מידי,חבל לא העיפו את אמבר מההתחלה.אולי קרול הייתה יותר מעניינת :S אבל כוס אמק,עד שהכל הסתדר,ושליחת האלוהים הצילה את ג'ן,למה הטיפש היה צריך לעלות את ניק?! וככה לגרום לדניאל לבכות?! טיפשיייייים! זאק היה צריך לעלות ולעוף כבר.נמאס לי ממנו!#@%#@%#@

E r u

New member
../images/Emo58.gif

ג'ן היא האלוהים. וואי כמה שאני אוהב אותה. אני כל כך נגעל מדניאל, היא כזאת פוצי מרגיזה - בוכה על כל דבר ומייללת על כל חרא. נ-מ-א-ס. ודיק - כוס אמק, איזה ניג'ס - כשהוא זרק את התחרות כדי להעיף את זה שהרגיז אותו בויטו שעבר זה היה בסדר? כל אחד דואג לאינטרסים שלו. אם ג'ן אכן זרקה את התחרות - היא חכמה גדולה, מנעה מאנשים לענות ואולי לזכות + גרמה לג'מיקה לזכות ולהציל אותה. אם ג'ן לא זרקה - זה גם צעד חכם רק לנסות - כי במילא יש רק הזדמנות אחת והיא עם 1000 דולר ביג בראדרי בלבד. אני רוצה שג'ן תיהיה הו"ה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

וואו תומר, אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה הסכמתי איתך כל כך בתחרות כמו ביבי או הישרדות
גדול על כל ההודעה!!!

../images/Emo58.gif (וספוילר לאמצע עונה 7)

אחדים אמרו פה בפרקים הראשונים שדניאל מזכירה את ג'אנל, אבל זהו שאני דווקא חושב שמכל הבנות בבית, ג'ן הכי דומה לה (מה גם היא נהייתה ההאוסמייט השנייה רק לאיוול הפופולרית בבית ע"פ הסקר. מה אני אעשה, אני חובב סקרים). יופי, אני שמח שגם ג'ן תשאר ואולי גם קייל. די, בא לי כבר שיעופו האנשים מהשביעייה הרכלנית. תחרות הויטו פגעה קצת בתדמיתו של דאסטין, אבל הוא עדיין ישאר בטוח בשבועות הקרובים. התחרות הזכירה לי טיפה את תחרות הויטו בעונה 7 שאף אחד לא נלחם שם בתחרות למען דניאל אלא לקחו את הפרסים. חייבים לעוף: דניאל, אמבר, איוול. סוגד ל: ג'ן.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

גם אני ישר חשבתי על ד"ר וויל ובוגי וכל הפרסים
ואיך אח"כ הם האשימו את מרסלס שהוא לקח את הכל

Boran

New member
../images/Emo58.gif גם לעונה 7

אחד הקטעים הכי גדולים בעונה הענקית הזאת. ררררררינג רררררררינג! - "היי, בוגי, דיס איז וויל. דיד יו ווין דה פאוור אוף ויטו טודיי?" - "נו
איי אונלי וון א טריפ טו הוואי אנד א פלזמה טי וי.... האו אבאוט יו?" - "נו
איי אונלי וון 10,000 דולר..." - "האאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!
" |וויל נחנק ומת|

archangel3

New member
../images/Emo58.gif

אני חושב שדסטין היה צריך ללכת לשאר האנשים בבית ולהגיד להם שמעו ניסיתי לעשות באק דור לניק מהתחלה ובגלל זה לקחתי את הפרסים... זאת הדרך היחידה שלו לצאת מזה בסדר ולשמור על מקומו באליינס. המתמודדים בויטו היו די טיפשים שהם לא הצליחו לפתור חלק מהתמונות... זה היה ממש קל (חוץ מג'ולי צ'אן שלא ידעתי). אני חושב שזה ממש עצוב כל האלו שחשים שאלוהים איתם *אהמ קייל אהמ* ובגלל זה הם עדין בבית =\ כאילו פאק אתם אנשים מאמינים ואתם באמת חושבים שאלוהים בחר להוציא כדור עם השם שלכם?! ממש צחקתי שאמבר נתנה ביקורת על הבכי של ג'ן... ואז בכתה על זה שדסטין לקח חופשה וקצת כסף... אממ כן :| מה שתגידי ג'ן משחקת פשוט את המשחק הכי טוב(חוץ מהקטע עם הבכי) היא פשוט לא נותנת לשום דבר לעצבן אותה ואפילו שדיק צעק עליה מול קייל ואמר שהיא בגדה בה היא פשוט אמרה לו שלא אכפת לה... אני בטוח שאם היא תהיה HOH השבוע המועמדיות שלה יהיו אסטרטגיות בלבד וגם נכונות. ואם קייל תגיד עוד משהו הומופובי בתוכנית אני אלך לשם בעצמי ואזרוק עלי איזה כפכף קרוקס בצבע ורוד!@#$%^& אההה כן ודבר אחרון דסטין היה ממש סקסי בתוכנית של הויטו =]

abcde

New member
../images/Emo58.gif

חבל לי שניק ככל הנראה יעזוב ובמקומו ישארו מטורפים (עם קבלות) כמו זאק וג'מיקה. הייתי מכניסה את אמבר לרשימה, אבל אני מעוניינת שהיא תשאר עד הסוף. רמת הבידור שהיא מספקת פשוט שווה את כל זה. אני מחכה לפסטיבל(י) הבכי שלה בכל פרק, והפעם היא לא אכזבה. "Jameka... Jameka... Jameeeeeka could have taken the $5,000 dollars, but she didn't!" - האמת שגם היתה לה טעות דקדוק שם, אבל לא נורא. דיק ממשיך לעלות לי על העצבים. שיעזוב את ג'ן בשקט! מה שמדהים אותי הוא שהטמטום של ג'ן הפך להיות משחק אסטרטגי גאוני. כולם שונאים אותה, אבל היא אף פעם לא המטרה! אני מקווה שהיא זו שתגיע עם אמבר לסוף. אני גם מקווה שהיא תזכה ב HoH השבוע כי היא היחידה שסוף סוף תעיף מישהו (בתקווה את דיק) מברית המשוגעים/משעממים. יש מצב שקייל וזאק יעמידו אחד את השני כדי להתחבב על שמרטף הגן דיק. שתי הערות לסיום: 1. הבעות הפנים של אריק (בנוסף לפירסינג בפטמות שלו) זה הדבר הכי מכוער שקיים... 2. לא לפני חולצת הוי של דאסטין. אלוהים, כמה שזה בטח מסריח.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

לפני שאני קוראת את התגובות שלכם - הפרק הזה היה ממש הזוי ומוזר. אבל בכל מקרה יש לי כמה הערות. אם אמבר תבכה עוד פעם אחת אני זורקת את המסך של המחשב. אם דניאל תתבכיין עוד פעם אחת ויצא ממנה קול של ציפורן חודרנית על ברזל עם חלודה אני זורקת את המסך של המחשב. ואם שבוע הבא לא עושים באק-דור לדיק, אני טסה לחו"ל ולא רואה את התוכנית במשך חודש!! i'd do that for a dollar.

willo

New member
../images/Emo58.gif

בסה"כ אני מסכים עם הרוב, אבל כמו כל פולני חייב להוסיף משלי... ג'ן חייבת לזכות בHOH שבוע הבא, זו הנקמה המתוקה. אם לא ג'ן לפחות אריק ולו כדי שהקהל יבחר מועמדויות בניגוד לברית. דיק פשוט עולה על העצבים, הברוטליות המילולית שלו מעצבנת, אני מקווה שהוא יעוף ומהר. ג'סיקה די נעלמה, אז קרול בחוץ זו, נגמר המשחק. מצד שני ג'מייק התחילה לדבר, פשוט חכיתי שהיא תתחיל לשיר גוספל. כמו שזה נראה ניק בדרך הביתה, ובשבוע הבא יש סיכוי טוב לשליפת סכינים. קדימה קצת דם.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

העונה הזו ממש מציקה, בעיקר האנשים האלה שהם פשוט מעיקים ונוראיים כמעט בכל אספקט של המשחק והתכנית. ראבאק דאסטין HOH, הוא בטוח במעמדו, יש לו 4 מטרות שכל אחד מהשמינייה (מלבד דניאל) ישמח לראות עף השבוע - אז למה לא לפרגן לו שיקח כמה פרסים. העליהום עליו היה פשוט מפגר, ילדותי והיחס של האנשים בעונה הזו לבריתות ולמשחק פשוט מציק. גם ג'אמיקה בטעות אמרה את המילה האסורה "אלייאנס" בתחרות הוויטו. ימיה ספורים בבית. מתסכל אותי מאוד שאני לא נהנה מהעונה הזו כי אני ממש ממש רוצה. בעונות רגילות הגישה של ג'אמיקה עם אלוהים שמנחה אותה הייתה מוציאה אותי מכליי אבל הפעם זה הדבר שמציק לי הכי פחות לעומת הגישה של שאר השחקנים. רק על ג'סיקה אין לי אף מילה רעה להגיד. התרגלתי לקול המעצבן שלה והיא היחידה שלא באה לי ברע.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif אני עוד שאלה קטנה ../images/Emo3.gif

למה אף אחד לא מדבר על העונה ה-1 של ביג בראדר?

בוביץ

New member
כי היא הייתה בפורמט שונה

מעין גרסא כמו האוסטרלית והבריטית שבה הצופים מדיחים כל שבוע 2 מהמתמודדים העונה ה1 לא הצליחה ברייטינג כנראה ובגלל זה שינו את המשחק מעונה 2

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif סבבה ו..

גם ממנה שחקנים השתתפו באולסטארס?

למעלה