BB CAN S07E01E02

noamlah

New member
BB CAN S07E01E02

טוב, פתיחה נחמדה יחסית
נראה מאוד חשוב להם גיוון אתני בקאסט וזה בולט
וגם גיוון בדברים אחרים (כמו הא-בינארי)
מעניין למה הקהל בחר בדמיין לקבל את הייתרון כשהוא נראה דווקא אחרי אדם הכי משעמם וחסר חשיבות מכל החבר'ה

וכבר בפסקה הקודמת אמרתי מה דעתי הראשונית על אדם, או אדם משעמם מאוד או סוסון מעצבן וטיפש
שכבר בהוה הראשון אומר למי הוא נאמן
שילך לאח הגדול ישראל, פה היו אוהבים את זה, כשאתה במשחק כזה להצהיר בפומבי את נאמנותך לכוסית שרק הכרת זה מטומטם, ואני לא אתפלא אם הוא וסמנתה יהיו מועמדים פרק הבא ישר להדחה

מצד שני לא ממש מצטער על לורה, לא היה לי ממש אכפת אם היא או דמיין יעופו
קיירה (לא להתבלבל עם קירה) נשמעת מעניינת ואחת שתשחק טוב, אדי גם נראה לי עם פוטנציאל רק שלא יעיק עם דמות ה"מסכן הלא חברותי"
צ'לסי נראית כמו קלסי מעונה 4 שפשוט שינתה תסרוקת, היא גם נשמעת כמוה בקול
הבחור בלי השיניים, יכול פרק הבא להפוך לפייבוריט שלי אבל כרגע מקווה שיעוף
קורי נראית אחת שתהיה דמות מעניינת אז שמח שנכנסה

noamlah

New member
כבר היה הו"ה והדחה ראשונה

ומחר ביום ראשון (שני אצלינו) יש עוד פרק עם הו"ה חדש

NP23

New member
יואו התקפת ריאליטי

קונספט נחמד מאוד אבל עם בעיה שתכף אגיע אליה, אהבתי שהמשחק התחיל מהר
מעניין למה דמיאן מצא את הוטו ולא יכל לקחת אותו וביחוד לא יכל פעם שניה שוב להגיע לשם
אבל אני שמח שהוא ניצל בזכות עצמו ושאולי צריך להתאמץ קצת יותר בשביל לזכות בוטו הזה.
להיות לא מעריץ אמור להיות דבר טוב למוניטין שלך וזה קטע שזה כביכול פגע בו
אבל היה לו גם מזל שלורה עשתה טעות חמורה ועוד כאחת שלא משתלבת חברתית
על השיחה הראשונה שלך עם החוח את מסמנת מישהי ככה חזק ועוד את הבת ברית הכי קרובה שלו?
עכשיו בגדול הייתי אומר לא יכלה לדעת
אבל בקלילות שבה הצהיר את זה בהמשך , קשה להאמין שזה היה כל כך קשה לראות את זה ..ובכל מקרה.. את והוא לא הכי שידרתם על אותו גל כמו שאמרת ולא התחברתם, אז ככה מהר את חושפת את עצמך?
ודמיאן חפר שראה את אדם ודן מתחברים, אבל לא באמת עשה עם זה משהו אלא אם כן וזה הוסתר,
הייתי מצפה שיגיד לאדם שיואו דן כזה מגניב והוא ישמח לעבוד איתו
בקיצור, מהלך הפוך משל לורה

אדם לא בנוי לשחק את המשחק מבריק אבל לא חושב דווקא שהוא טיפש ובעיקר מסמנתה מאוד התרשמתי
צ'לסי וקיארה גם יכולות להיות ביצ'יות כיפיות ומארק נדמה גם כשחקן חזק

אדי מרגיש לי כמו רמסיס מהעונה האמריקאית, ישאר גיי חמוד מחמד כזה ולא יגיע רחוק

ממש לא אהבתי שגילו את הסודות שלהם
זה לצאת מגבולות המשחק בעיני ולטעמי זה היה מלוכלך
אבל בסוף הודחה זאת שהסוד שלה היה היחיד שלא היה בו כלום ,אפילו יתרון "אני רגישה" wtf למה שלא יגלו את זה? זה בדיוק למה הודחת כי לא הבנת שכן צריך במשחק הזה גם להיות אנושיים וחברתיים
היה קטע לראות בעיקר את קייטלין נלחצת, נראה לי היא נרגעה ממה שזה היה בסופו של דבר כי אנשים לוקחים את זה מאוד רע אם משקרים להם על גיל (תראו את ג'סי בעונה 11)

מבסוט רצח על הליהוק של קירה! בייחוד שמרגיש לי שהוא גם מעריץ ושחקן חכם ולא רק גימיק ליהוקי
לגמרי בעדו

עניין הריגול הוא אחלה אבל מקווה שיפסיקו לחשוף סודות , זה גם לא חכם הפקתית , הם לא ירצו לדבר אפילו בחדר האח הגדול אם עושים להם קטעים כאלה

noamlah

New member
E03

טוב, לא פרק מעניין במיוחד
תחרות הו"ה סטטית ומשעממת תפסה המון זמן
ברית הבנים לא באה לי בטוב, עושה לי וייב של סוסונים
גם הקטע שדן חשב להפטר מסם כי קרובה לאדם הזכיר לי את עונה 5 של US ששם הסוסונים רצו להיפטר מהולי כי קרובה לג'ייס

מוזר לי איך כולם בלי יוצא מן הכלל אימצו בקלות את הTHEY PRONOUNS לגבי קירה ובכלל מקבלים את איך שהיא מציגה את עצמה
כנראה שבגלל שזה קנדה, מדינתו של ג'סטין טרודו
אם קירה היו באח הגדול ארה"ב הייתה להם התמודדות הרבה יותר קשה

גם קירה וגם מאקי לא נראים לי שחקנים גדולים במיוחד
אבל רוצה שקירה תישאר כי מאקי נותן לי וייב שיהיה פלואטר מאוד משעמם
וגם הדחה שלו תהיה יותר מפתיעה

למעלה